Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (16)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns albinuta_roz spune:

Scuze DPN: 13.02.2010.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalutza81 spune:

Mai da harnicutze mai sunteti!!! ati scris 3 pagini de la 11 aseara....

Sa va iau pe rand:

Ddna - am avut exact aceeasi problema si abia la a doua eco ieri si-au dat seama ca placenta ajunge la col si de aceea e asa. Exact acelasi tratament l-am urmat si eu si aproape ca s-a lipit la loc in tr-o sapt si jumatate. Asa ca spor la scris si citit, dar musai din pat!!

Cris.dogarel mi-ai provocat rasete de-a dreptul. Eu fac parte din categoria aia pe care o invidiezi - fara varsaturi, greturi si alte asemnea. Am doar niste arsuri ingrozitoare si cam atata. In schimb sa stii ca am aceeasi problema cu visele cu prietenul meu in ipostaze.. .. dar nu cu mine ceea ce ma infurie la culme. Mi-am zis ca am devenit paranoia, dar se pare ca nu sunt singura .

Andre_lina NU ai voie sa faci curatenie!!!! si doctorul mi-a zis ca durerile de spate sunt de fapt de la burtica sa nu ridic nika, sa nu imping sa nu sa nu...mai las-o pacatelui de curatenie... TE ASTEPTAM CU VESTI.

Lali eu nu am luat decat un kg, dar la 1,54 m inaltime se vede orice . Daca manaci salata incearca sa o eviti pe cea de la restaurant ca nu o spala bine (adik salata verde) am citit undeva ca poate avea nu stiu ce bacterie-parazit pe ea care noua nu ne este daunatoare ci lui bb. Mai bine iti faci tu acasa si o speli bine. Si evita grasimile si prajelile.

Lucia bea cat mai multa apa si incerca sa nu te abtii daca trebuie sa mergi la baie. Eventual intreaba pe doctor daca poti sa iei Uricol. Este natural, dar intreaba inainte. Este antimicrobian si nu lasa bacteriile sa se inmulteasca pe acolo. Si nu afecteaza rezultatele la urocultura.

Nerantula stiu ca mai aveai o programare la Iosup in august. As vrea sa ma vada la inceput de trim II si ar fi utila pt mine. Daca, by any chance, o mai ai, pls da un semn sa iti dau pm cu numele si tel meu.

Fetelor noi bine ati venit, sarcina usoara si fara prea multe depresii

Daca am omis pe cineva va rog sa ma iertati.

Va

Catalutza 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DDna spune:

Catalutza, multumesc, mi-ai dat atata speranta !!!!!
Uf !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufuleti2010 spune:

DDna, albinuta_roz Bine ati venit la odiseea pufuletilor! Sarcini usoare si bebei sanatosi! Sunteti pe lista!

Mergi la inceput

Iuhuuu, multumim !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza84 spune:

Buna fetelor!

DDna si albinuta_roz - bine ati venit printre noi, sarcina usoara si multa sanatate la bebei!

Noi aseara am facut ecografia pentru dublul test! Si l-am luat si pe tati cu noi, sa se bucure si el! Si tare fericit a fost ca bebe mic i-a facut cu manutza si a dat din picioruse! Toate sunt in parametrii normali! Ne-am mai linistit, ca de... paranoia e mare cand esti la prima sarcina !

Dimineata am fost si la recoltarea de sange si asteptam rezultatul in 7 zile lucratoare.

Numai bine burtici!

Dana 12+

Mergi la inceput

Fetelor, vad ca multe dintre voi au facut bitestul. Mie doctorul nu mi-a dat sa-l fac, doar triplul test pentru care am recoltat luni...

Mami de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sagetutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

fetele,
azi intru oficial in trim. II, ceea ce inseamna ca ma voi simtzi si eu mai ...om.
le invidiez sincer pe cele care sunt gravi care nu au parte de:
- gretzuri o zi intreaga, vomitat seara, dar fara vreo ushurare'
- ametzeli, balonari, migrene,
- toane de plans si urlat degeaba la copil/sotz/mama si cine mai e pe acolo,
- bufeuri de transpiratie si calduri la ...17 grade de la aer conditionat (eu, care abia la 26-27 mi se incalzeau picioarele...),
- mancaruri si oameni care miros TOATE ingrozitor, chiar daca sunt unele obiecte care nu ar trebui sa miroasa ...deloc,
- creme de fata care ustura/ususca/inroshesc, desi pana acum 3 luni erau ok, cosmetice fara alcool si miros, dupa etichete, dar super mirositoare dupa nasul meu,
- vise ingrozitoare cu mine si bebe in rolurile cele mai rele si cu sotzul in cele mai ... bune pozitzii, dar nu cu mine
- pareri "avizate" de la colegi, rude, necunoscutzi de pe strada si .."neavizate" de la medici care au tratamente diferite pentru aceeasi problema sau diagnostice diferite pentru ... probleme lipsa.
- 4-5 kg in plus, deshi orice carte de bun simtz zice ca tre sa iei ...maxim 2

Toate astea m-au facut sa .

Stiu ca ar fi fost mult mai rau daca nu exista DC si voi, asa ca dragele mele, indiferent ca faceti parte din categoria fericitelor "fara" cele de mai sus, sau a oropsitelor de gravi ca mine, care chiar se simt bolnave, cel putin in primul trimestru.

Cris, 13+si Ana(04.04.2003)

Aproape aceleassi trairi. Mai putin treaba cu copiii, nu avem i-am inlocuit cu verisoare si mai putine pareri neavizate de doctor ca nu prea prestam, dar in rest.... picatura cu picatura
Azi am "dat la gaste" intr-o punga pe strada. Bestial... dar dupa aceea m-am simtit excelent.

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sagetutza spune:

Multumesc din suflet tuturor fetelor!!!
Felicitari si Bun venit! noilor burticutze!
Sarcina usoara si la termen!

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

DDna In cate sapt esti ca nu vad la semnatura...nu e devreme pt triplu test? Eu stiam ca se face intre 16-20 sapt.

16+

odiseea noastra
nepoteii mei
viatza la tzara

Mergi la inceput