Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (16)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blue_rain spune:

Beatrice, ce aproape esti de mine:) Eu sunt din Baia Mare, dar sunt jumatate salajeanca, de la Porolisum

tzontzo manager

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

sa va spun ce am patit asta seara. Mai exact acum aprox 2 ore.
Am iesit sa cumpar un cadou dintr-un supermarket, si asta pe la oara 21.
In timp ce ma limbam printre standuri mi s-a facut cald, foarte cald.
Ii zic sotului meu ca imi e foarte cald, ca sunt plina de apa pe fata.
Ii zic sa ma tina sa nu cad.
El zice sa gasim un loc unde sa ma asez.
Ii spun pe rand ca nu mai aud bine, ca mi se incetoseaza privirea, ma fac alba ca varul si in cateva secunde ma las incet in jos. Daca nu era acolo sa ma sprijine cine stie cum ma loveam.
Asa m-am lasat doar in genunchi si el mi-a sprijinit spatele.
Ma ridic repede de jos, desi nu-mi revenisem, ca deh nu vroiam sa ma vada lumea(ce-o fi fost in mintea mea nu stiu)si una dintre fete imi arata un scaun la raionul de incaltaminte.
Stau acolo 5 min si imi revin.
Apoi plec acasa fara sa mai vreau sa iau ceva(noroc ca luasem cadoul inainte de a-mi veni rau).
E a doua oara in viatza mea cand patesc asa ceva. Prima data am patit-o acum 10 ani cand mi-a murit bunicul.

Bebe

Mergi la inceput

Lucia, ai grija de tine. Poate e o cadere de calciu, fier. E posibil sa fie si din cauza caldurii. Nu stiu, cel mai bine e sa te duci maine la medic.
Eu azi am adormit de pe la vreo 18:00 si m-am trezit abia acum :, adica dupa vreo 4 ore. In mod normal, nu pot sa dorm ziua. Da, azi cica m-a apucat curatenia,si am facut ordine prin dulapuri. Aaaa, si inca mi-e somn, asa ca nu-mi fac probleme ca nu o sa dorm la noapte.
Incearca sa te odihnesti si tu mai mult.

tzontzo manager

Mergi la inceput

Fetele mai am o intrebare.
Voi acid folic pana cand mai luati?
Mie initial ginecologul mi-a zis sa iau o luna pana la urmatorul control. Apoi nu mi-a mai zis nimic si nu stiu daca sa mai iau sau nu.
Mentionez ca maine fac 13 sapt de sarcina.
Multumesc.

Bebe

Mergi la inceput

Mie mi-a recomandat pana in luna a 4-a.

tzontzo manager

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Blue_rain, Beatrice, eu l-am simtit pe Gruia miscand la 14 saptamani si am stiut clar ca el e ... felicitari!
Lucia, mie doctorul in sarcina trecuta mi-a zis sa iau pana la sfarsit. Atunci luam de 1mg, acum luasem de 5mg pentru ca, desi am luat in fiecare zi si chiar cu 2 luni inainte, Gruia tot are o spina bifida oculta . Eu va sfatuiesc sa luati pana la capat si de 5mg, nu exista supradozaj de acid folic, nu are ce sa va strice. Rau poate sa ti se fi facut de la lipsa de oxigen suficient din astfel de spatii, si eu o resimteam si incercam sa fiu cat mai aproape de o iesire. Necesarul de oxigen e crescut acum. E important si sa respiri mai bine, sa tragi aerul pana in simti ca ti se umfla burta, nu stiu exact sa explic ... oricum, mai profund.

PS Mai trimiteti-ma de aici, sa nu va mai bantui ...

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=7" target="_blank">Votati leusorul Iedi! (giu1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnica spune:

Buna fetelor,

Ieri si mie mi-a fost foarte rau m-a durut capul groaznic si am avut si dureri mari de spate. Durerile de spate le-am calmat cu nospa dar capul m-a durut pana seara tarziu. Ma gandesc ca poate am facut insolatie.

Lucia cum ai tensiunea in sarcina? Se poate sa fi avut tensiunea f mica.

Greata imi este in continuare dar parca nu cu aceeasi intensitate.

13+ mamica lui Alexandru (04.06.2006)

Mergi la inceput

Nerantula, asa ma gandeam si eu ca el trebuie sa fie.
Stai linistita cu noi, ca ne face placere si ne ajuti cu sfaturi

tzontzo manager

Mergi la inceput

monnica de obicei am tensiunea mica.
Mi-am luat-o si aseara dupa ce am ajuns acasa din supermarket si era 9 cu 5. Asta la 2 ore dupa ce mi-a fost rau. Atunci nu am avut un tensiometru la indemana.

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Neata fetelor!
lucia2000 e cam mititica tensiunea. Bei apa suficienta?
Nerantula ba eu chiar te rog sa NU pleci.

Mamica Sarei Maria(22.11.2006) si 12+

Mergi la inceput