Burtici fericite de septembrie-octombrie (107)
Raspunsuri - Pagina 7
raluk16 spune:
Vaaiii, anadomnica, eu inainte de sarcina numai cu aparatul ma faceam peste tot. Dar din primele luni, chiar daca "ma vedeam", am renuntat la aparat in zonele intime, ca tare ma crispam de durere. La cosmeticiana ar fi si mai rau, ca m-ar si arde si tin minte ca suportam mult mai greu ceara decat aparatul. Asa ca dupa ani de zile de aparat de epilat, am ajuns din nou la aparate de ras. Dar uite ca nici cu asta nu mai merge. Nu ma obosesc acum, dar voi incerca in 28-29 ca trebuie sa merg la doctor
27+
delia79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lutoniana Raluka si fetelor.....eu sunt un pic amarata ca ma descurc pe zi ce trece mai greu cu dovleacul asta. Pai nici nu-mi sta capul la uleiul vostru ....cand eu nu stiu cum sa-mi dau blanita aceea jos mai ales ca nu o suport si nu-mi place si nu am avut-o asa stufoasa niciodata. Daca ma aplec "ma doare copilu" daca ma intind intr-o parte ma doare spatele si noada de cred ca pot si urla de durere.....ca sa ma dau jos din pat trebuie sa-mi iau inima in dinti.....si sa suport durerea de spate. La dus stau dreapta ca un militar, apa curge drept de sus in jos, ma clabucesc si gata.... Prevad ca luna august va fi grea pentru mine pt ca sunt sigura ca Bebitza intentioneaza sa mai creasca .....pupa mami boticul lui Va multumesc ca sunteti aici sa ma vaicaresc si eu in voie Cea mai fericita 32 + cu |
Luto, eu ma fac orbeste, pe pipaite.... e greu deja.... cred ca am sa las jena la o parte si ma prezint la sot cu cererea
in curand mamy de Sofia scumpa
lutoniana spune:
citat din mesajul lui delia79 cred ca am sa las jena la o parte si ma prezint la sot cu cererea |
...cred ca e cea mai buna solutie totusi, eu asa o vad
Cea mai fericita 32 + cu
raluk16 spune:
Lucia eu ii fur aparatul de tuns. Dar cu mare grija ma faceam, ca imi era frica sa nu-mi prinda ceva . Si la capitolul ras pe margini ma faceam cu aparatul lui electric de ras, sa nu ma chinui cu lama. Dar din nou, datorita denivelarilor, mai lasam si rani (fara sa simt cand ma atingea).
Mi-am cumparat un aparat de trimming special de fete, dar cred ca m-am zgarcit ca nu e bun de nimic. Cel de tuns, cu mare chin, mai ia ceva. Dar cel de ras nimic... Desi ideea mi s-a parut buna, ca are o sita aparatul de ras si nu e ca si la barbati sa ajunga discurile taietoare pe piele, sa te raneasca. Dar nu taie deloc .
Dar ma enerveaza la culme ca tot ma straduiesc sa vad cumva eu, ca in oglinda nu ma descurc deloc!!!
27+
andraiulia spune:
buna searea,gagici!
Vad ca se discuta aici niste subiecte palpitante....Eu de visat, am visat-o ieri noapte pt prima data pe bebelusa. Era adorabila si cand m-a vazut prima data, a ras. Dar era ciudat, ca am primit-o la un ghiseu, asa ceva. Nu existase nastere. :)) Mda...nebunii nu visez, pt k la noi sunt prezente ca si inainte. La fel si cu epilatul...cu burtica mea mica,mica...e ca si inainte. Singurul lucru care e cva mai greu de facut, este incheiatul la sandalutele cu catarama. Si nu prea pot dormi bine fara pernutza...inca una
Astazi am fost la alt shopping de bebe. Si i-am luat o gramada de hainutze adorabile. Cand voi fi pe acasa, pun poze. Poate va mai inspira una,alta.
Andrutza 31 + Sophie,bebelusa mea iubita
gogosica
Iulika29 spune:
NEgrese...Suedeze..
-100gr unt sau margarinå
-4 oua
-4 dl zahar tos
-6dl fainå
-4 linguri de cacao
-4 lingurite de praf de copt
-2 dl de apå fierbinte
Cuptorul så fie la 225 grade..ungeti tava cu unt si apoi presurati niste pesmet.
Topiti untul si låsati-l så se raceascå
Bateti ouåle cu zaharul bine bine.apoi adaugati faina, cacacoa, si praful de copt si da-ti bataie la mixer
Adaugati untul topit si apa fierbinte..
Apoi turnati frumusetea de crema in tavå..Coaceti trebusoara
10-12 minute si apoi controlati cu o scobitoare daca s-a copt bine..daca nu mai låsati cateva minute..Apoi låsati så se raceascå putin inainte så puneti glazura..
GLASURA
-6 dl de zahar pudrå
-2 linguri de cacao
-10 linguri de cafea (lichidå)
-6 linguri unt topit(caldut)
-4 lingurite de zahar vanilat
Amestecati toate ingredientele de mai sus( bine, bine så se topeasca zaharul bine), Turnati deasupra la negrisoarå si bagati-o la rece .. Si gata..
Eu o fac foarte des si mi-a iesit de fiecare datå..Practic nua e ce så nu iaså..Si e asa buna..Eu cand fac bag si la congelator dupå ce se raceste si se prinde glasura ...Si dimineata la cafea scot de la congelator o las 30 de secunde la microo mmm ce fresh e..
Poftå bunå!!
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå 34+cu Bruce Nicholas
techila spune:
luto, merge cu aparatul de tuns, garantez eu, doar ca tre sa te faca sotz. maine sau poimanine al meu va presta din nou. prima oara s-a lasat doar cu o picatura de sange , ideea e ca a crescut mult mai greu decat daca l-ar fi facut cu lama. eu cu burta mea kilometrica de mult nu am mai reusit performante singura, abia ajung sa mi-o mai sterg dupa dus. si sa tunda in raspar, iti dau eu un pont.
azi mi-a venit geanta de carucior, e f frumoasa, am dat si o caruta de bani pe ea, maine imi vine perna de alaptat, am botezat-o Sarpele. mi-am socotit banutii si nu imi mai cumpar nimic.
pentru maine am planuri mari, as vrea sa spal covoare, sa dau cu lavabil pe unde mai e nevoie, sa matur cu patima toata casa...sper sa ma tina avantul asta si peste noapte
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (32+) de 2 putze si
Fragutza spune:
Doamne, Iulika ce pofta mi s-a facut de negrese. Mama mai punea si nuca in glazura
33+ Natalia
Lullaby_2009 spune:
citat din mesajul lui lutoniana [Ma gandeam chiar sa folosesc masina lui de tuns, credeti ca merge ? sau deja sar calul ? Cea mai fericita 32 + cu |
Eu o folosesc si ma impac destul de bine cu ea, trebuie doar sa ai grija sa nu ciupeasca, odata ce ai prins unghiul bun, incepe defrisarea . Spor!
Lama ma irita, o folosesc doar inainte de a merge la control sau plaja, in rest aparatul de tuns face o treaba destul de buna.
27 cu