Burtici fericite de septembrie-octombrie (107)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Vazut poze Raluca, superbe si pozele, si protagonista . Si am mai cautat poze noi si am gasit-o pe Lullaby, inca o fata frumoasa tare ! Asa de frumos pozati voi, parca ma uit la poze de revista!

Eu stiu sa stau doar fata-profil si gata . La voi parca arata mai frumoasa perioada asta de sarcina! Ma gandesc cum o sa se uite peste cativa ani copilasii la pozele voastre, si cum o sa se uite al meu la ale mele

Lullaby ma distram in poza ta din fata, ca daca nu s-ar fi vazut buricutul, ai fi zis ca doar esti putin balonata. Talia tot acolo e

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralucapaun

Doamne, Iulika ce pofta mi s-a facut de negrese. Mama mai punea si nuca in glazura

33+ Natalia

AA am uitat eu mai pun nuca de cocos...Eu nu am vrut så va fac pofta dar era o fata care voia o reteta de negreså si am zis så nu o trimit privat..Poate mai vor fetele ca e usoarå..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 34+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

ralucapuan masca nu mi-am luat, dar ma duc mai devreme la munca si plec la cinci ca sa evit aglomeratia. azi a fost destul de gol, dar cred ca si lumea e in concediu.

am vazut ca vorbiti de carti in sarcina. eu mi-am luat de la un charity shop The pregnancy bible si am dat pe ea 3 lire. e grea si mare. daca vreau sa omor un om, arunc cu ea dupa el. oare despre ce s-o mai fi discutat ca am uitat ce am vrut sa spun. doar am zis sa-mi notez.

techila promit ca fac poza daca o s-ami cumpar masca. nu de alta dar stiu ca e bine sa satisfaci poftele in sarcina. ah si by the way, tratament la fata nu am mai apucat ca am lasat toti banii la dentsit :(

ati fost mortale cu alungatul soatelor. saracii oameni. si eu care abia asteptam sa vin acasa sa dorm cu sergiu. numai ca acum e intr-adevar dificul cu intorsul de pe o parte pe alta si parca nici loc nu mai ma de toate. norocul nostru e ca avem pat king size...daca vreau nici nu ma ating. dar nu se pune problema, ca de obicei sunt atat de egoista ca partea mea e libera, iar eu il inghesui pe el pe tablia lui. ce mai ,iubitaore dom'le.

clau ce bine ca strumfita e bine.

lucia astept explicatii linistitoare despre gripa porcina pe PM. si sa stii ca am niste dureri de sale si niste arsuri din alea de imi vine sa plang. si ma tot incapatanez sa nu iau gaviscon...dar cred ca maine cedez. azi am munict din greu si am niste ochi plansi si ma simt cam ametita...dar foarte optimista.
dana15 sa stii ca se pare ca mameloanele de silicon merg foarte bine. nepotul meu a mancat din ele cu mult spor. le-a cumparat sotia lui varu-meu ca nu mai putea de rani si de durere. zicea ea ca in los sa-i treaca cu crema, mai tare se uscau si de fiecare data cand alapta crapau si mai mult. i-a luat varu-meu si le-a si incercat...si mergeau. le-a si nimerit pe sanul ei, ca si aela sunt pe marimi. asa ca ai incredere! eu cu siguranta le voi folosi.

de unde oare imi cumpar si eu o centura postnatala? oare s-or gasi in anglia?

eu negisori nu am, in schimb vinisoare crapate in jurul gleznei am suficiente. arat ca o bunica.

de prestat nu am mai prestat de la sf lui iunie...urma sa prestam acasa, dar mi s-a deschis colul, iar acum mi-e frica. docotrita imi spusese ca ar cam trebui sa incheiem socotelile pt o vreme...nu de col, ci ca dupa cum zicea ea...tehnic vorbind, e cam dificil. eu stiu acu' ce sa zic? . oricum m-am transformat intr-o fiinta asexuata...

cat despre epilat...ma batea si pe mine un gand sa ma duc la cosmetica...dar mi-e frica sa nu nasc de la durere acolo pe masa. dar pana la urma cred ca-mi iau inima in dinti si ma duc...ca in oglinda nu inteleg cum sta treaba cu miscarea si nici lama nu-mi place sa o folosesc. de obicei ma epilez singura cu ceara, dar acum ma impiedica dovleacul...ca am o burta tare ca piatra...nu pot sa ma aplec nici cat sa ma asez pe canapea.

dar ma gandesc acum ca sunt niste aparate de ras care arata ca cele de epilat...
www.boots.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?categoryParentId=6706&storeId=10052&productId=19960&callingViewName=&categoryId=41482&langId=-1&catalogId=10551" target="_blank">lady shavercare nu e lama, e doar o folie care shaves. Cum de nu m-am gandit pana acum. asta nu taie si nici nu smulge. Direct la boots ma duc maine. ce lucia ce zici...nu sunt eu desteapta, mai? noroc de voi ca veniti cu subiecte din astea asa fierbinti. :)

azi noapte am visat ca am nascut pe 22 septembrie prin cezariana si eram suparata ca era prea devreme. cand m-am trezit mi-am dat seama ca era doar cu o sp mai devreme.

MangaGirl :-) 29+ cu Sasha Laurian
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Påi Ralucapaun pui poze in dimesiuni normale si nu ne spui si nouå??..Superbå mamicå si rochita m-a dat gata imi place mult culoarile..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 34+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Raluca, merci frumos, fotograful este foarte bun, datorita lui am iesit bine. Eram la o nunta, l-am luat de-o aripa si i-am zis: Stii ceva, trebuie sa-mi faci niste poze frumoase. Sunt mult mai mari sansele ca ei sa mai faca alta nunta decat ca eu sa mai fiu insarcinata. S-a uitat la mine ca la o nebuna, dar mi-a facut poze.

33+ Natalia

Mergi la inceput

Techila spalat de covoare in stil clasic? Sau ceva mai modern? Ca daca e ala greu, eu as renunta in locul tau...

Raluca nu imi imaginasem din reteta cum arata prajitura, dar cand ai zis tu de nuci, instantaneu mi s-a facut pofta, ca mi-am amintit ca si mami face prajiturica asta cu glazura cu nuci pe deasupra . Si n-am mai mancat de cativa ani (ca am renuntat total la zahar de aproape 2 ani. Doar acum in sarcina am mai gresit de vreo 3 ori...). Si iti multumesc pentru pofta facuta , ca aveam asa, ceva blocaj la stomac dupa niste salata de vinete care nu mi-a picat bine (la amiaza). Si in momentul in care mi s-a facut pofta, parca instantaneu s-a golit stomacul

27+

Mergi la inceput

Citat:

Raluca, merci frumos, fotograful este foarte bun, datorita lui am iesit bine. Eram la o nunta, l-am luat de-o aripa si i-am zis: Stii ceva, trebuie sa-mi faci niste poze frumoase. Sunt mult mai mari sansele ca ei sa mai faca alta nunta decat ca eu sa mai fiu insarcinata. S-a uitat la mine ca la o nebuna, dar mi-a facut poze.

33+ Natalia

vaaaiii sper ca nu te-au auzit si mirii

27+

Mergi la inceput

Am vazut si o burtica rotunda de Mariaanna! Ce tare mi se pare sa-mi imaginez cum sta acolo bebe!

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Citat:

33+ Natalia

vaaaiii sper ca nu te-au auzit si mirii

27+

Si eu sper, dar n-am spus-o cu nicio rautate, era pur statistic

33+ Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui diana_n

-n-ai voie sex : 2 medici au raspuns cu zambetul pe buze ca nici macar sexul infocat nu face rau si nu provoaca nasterea

pai cand va zic io ia sa va puneti si voi in situatia lor si sa fiti respinse cateva luni , cum o sa va simtiti?
... asa ca treceti si prestati ... si inchideti geamurile sa nu se auda pana la mine ca nu am husband acasa si poftesc si eu ca deh sunt gravida

Aida ... 32+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput