Burtici fericite de septembrie-octombrie (107)
Raspunsuri - Pagina 22
iuliapapusa spune:
fetili vreau sa va intreb si eu ceva.La voi s-a innegrit buricul?Caci la mine da pe langa faptul ca a si iesit destul de mult
+28 cu Stefania Gabriela
poze burtika
raluk16 spune:
Mariaanna ai fost simpatica
Monikus acuma pare foarte comoda. Va mai spun maine dimineata. Eu de cateva saptamani foloseam perne sau o extra plapuma sa-mi pun genunchiul, dar de cate ori trebuia sa le reasez, ma trezeam de tot, pentru ca trebuia sa-m ridic trunchiul. Asa ca avantajul la asta e ca o pot manevra din pozitia de culcare, din moment ce ajunge pana sus.
27+
raluk16 spune:
Sa va arat si voua ce am mai gasit, cum sa se intoarca bebeul. Utile mi se par pentru noi din ro, care nu avem chiropracticieni buni (banuiesc), doar pozitiile din primul filmulet cu fundul in sus, sa se deschida bazinul, sa aiba loc bebe de intoarcere.
27+
monikus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iuliapapusa fetili vreau sa va intreb si eu ceva.La voi s-a innegrit buricul?Caci la mine da pe langa faptul ca a si iesit destul de mult +28 cu Stefania Gabriela poze burtika |
La mine nu s-a inegrit dar e putin mai inchis la culoare. Cat despre iesit in afara, inca nu a iesit de tot dar dupa cum merg lucrurile cred ca va iesi de tot si la mine.
Raluk sa o folosesti sanatoasa.
Monica 26+ cu Rares Stefan/Andrei POZA BEBE
BEBE
raluk16 spune:
Monikus
M-am uitat prin pliantele care au venit cu perna. Este si un flyer la site-ul www.firstbebe.ro . M-am gandit sa vi-l scriu, ca daca am inteles bine, sunt niste cursuri in Bucuresti gratuite, pentru cei care sunt parinti prima data.
Si am poze cu perna, ca sunt 3 stiluri de a dormi cu ea (si pentru suport la spate, daca vrei sa dormi pe o parte, inclinata pe spate). Si stiam ca se poate folosi ca perna de alaptare, si ca salteluta pentru bebe, si ca suport pentru spate (la copii si adulti). Dar ce nu stiam e ca se poate folosi in patut la copil ca suport, sa nu se rostogoleasca, daca vrei sa-l pui pe o parte. Tot vazusem suporturi din alea de vanzare, si erau foarte scumpe. Le spune cred "perne anti-sufocare".
27+
anco spune:
citat din mesajul lui iuliapapusa anco ai grija cu caldura.E groaznic, eu de fiecare data cand plec undeva am grija sa am o sticluta de 1 l de apa pe drum si stiu toate toaletele publice din oras o folosesc chiar si pe cea de la primarie ducandu-ma asa des la toaleta +28 cu Stefania Gabriela poze burtika |
am revenit de afara.
esti dulce iulia, eu locuiesc ultracentral. adica sa ma intelegi ca ma dau jos din bloc, (stau intr-o intersectie) si in jurul blocului meu sunt toate bancile posibile si imposibile, si la doi pasi toate caseriile electrica, gaz, digi, absolut tot...si spitalul este vizazi... .nu am de mers mai deloc, doar asa daca am eu chef.
anco 32+
anco spune:
citat din mesajul lui iuliapapusa fetili vreau sa va intreb si eu ceva.La voi s-a innegrit buricul?Caci la mine da pe langa faptul ca a si iesit destul de mult +28 cu Stefania Gabriela poze burtika |
daaaaaaa
m-a intrebat intr-o zi al meu sotz, de ce e asa negru buricul tau? de-a dreptul speriat. si e si iesit in afara incat s-a aplatizat la nivelul burtii. dar nu e cazul sa ne facem probleme, e normal.
anco 32+
ramsan spune:
Cred ca cineva munceste deja la crearea noului capitol al odiseei... ca am incercat eu sa ma loghez dar mi se spune ca ceva e in neregula ...
NB Stiu userul si parola noua...dar...
Ramona
Tudor Gruia 29+
Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)
claucia spune:
Iulia, Anco, nu numai ca se inegreste buricul (si la mine s-a inegrit un pic si s-a aplatizat) dar o sa vedeti dupa nastere ca nu mai e mic, ramane ca o gaura mare si ...neagra. Negreala aia din buric pleaca la un moment dat dar destul de tarziu. ca si linia neagra daca o aveti, eu am avut-o la prima sarcina, acuma pare ca nu. Si aceea dispare dar nu imediat. Insa buricul ramane mare ca un nasture din ala mare (desi intrat inauntru) si negru. ce misto, nu?
Monikus, nu am purtat burtiera si mi s-a retras burta f frumos. Nu imediat, in primele 6 saptamani, pana se retrage uterul de tot, pana se re-aranjeaza organele pe acolo, tot zici ca esti gravida in 5-6 luni. Dar se duce burtica, mai ales spre 6 saptamani incolo, cand se termina si sangerarile (sau ce mai ramane din secretiile alea ca se decoloreaza din ce in ce) te si strangi cu totul. Mie mi s-a retras de tot, am avut anul urmator costum de baie din 2 piese si nu aveam deloc burtica.
Clau 31+ cu si Alessia Maria 13 iulie 2007
varsta bb2
raluk16 spune:
Fetele, stati doua minute si nu miscati, sa incerc sa fac un nou capiol pentru prima data
27+