Strumfi de 2 ani! La multi ani! iul-aug 2007 (150)
Raspunsuri - Pagina 20
monicabo spune:
Care cutremur?
Am auzit si eu ca ar fi fost unul, dar nu l-am simtit.
Copiii mei fac cat 5 cutremure 
Monica cu
Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si
Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
stefania_97 spune:
Buna fetele,
Timi, Carla, Oanamada, Cafera, Dana, Violeta, Vivela va multumesc pt urari 

Dana bafta cu alegerea gradinitei
Alina.aLa multi ani! Sa ai parte de tot ceea ce iti doresti si sa fii fericita alaturi de cei dragi

La multi ani printesei Maria Sofie!!! Timi sa iti traiasca printesa frumoasa si iubita
La multi ani Tudor!! Sa cresti mare si sa fii sanatos!!!
Noi aseara am fost la restaurant toti 3 si la o plimbare prin oras iar cand am ajuns acasa eram extenuata. Am dormit ca un bebe 
va pupam si noi pe toate, fara exceptie 
![]()
Stefania mamica Buburuzei Catarina
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca
monicabo spune:
La multi ani tuturor strumfilor!!
Timi
Te descurci f bine cu fetele tale! Esti singura cu ele acasa, sau mai ai ajutoare? Cat ramai acasa, cand o dai la cresa pe aia mica, pe Soph cand ai dat-o ca nu mai stiu...
Oanamada, imi place f mult cum scrii... De curiozitate, nu mai scrii si la sfaturi pt viitoarele mamici, ca ai capitole necompletate acolo... Chiar daca nu o sa mai am bebe mic, imi placeau sfaturile de acolo, multe ff utile, unele aplicate si de noi, unele merg pe copiii mai mari....le urmaream
. cu 2 copii, da e si mai greu, dar mi se pare si mai frumos, acum nu imi imaginez viata doar cu un singur copil![]()
Carla, ma bucur sa te recitesc, chiar si mai scurt. Drum bun la mare!
Snowbunyy, bine ai revenit, multumim pt complimente.
Vivela, e bine David acum?
Monica cu
Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si
Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
CarlaV spune:
Timi,
pentru printesa ta!
Alina.a, 
Monicabo,
, multumim
.
Oanamada, hai ca azi nu mai dispar de pe mess ![]()
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
sunflower1979 spune:
Vivela, dragii de voi…ce ati mai patit acum? Uite asa are si finuta mea febra acum 39-40. ea are rosu in gat, dar la David la cresa zici ca ii verifica zilnic, deci asta se exclude? Sanatate multa!
Cafera, bine ai revenit!
Timi, eu nu am putut sa vad pozele…mai incerc o data…oricum stiu ca sunteti o familie minunata! Sa fie totul bine cu fetele cand vor merge la cresa!
Wow…m-am prins si eu…va pup snowbunny&Alex. Ce ma bucur sa va vad din nou! Alex e super cu replicile lui! Am inteles eu bine ca scapaserati de pampers si dr ti-a spus sa ii pui acolo in spital? Cum asa, din ce motiv…ce prostie!
Violeta…bafta! sa alegi cea mai buna oferta, pe masura ta.
Mi-a, bine ca s-a insanatosit Mihaita. Imi pare rau ca ti s-a stricat calculatorul si ne lipseste de prezenta ta pe forum…caferuta tare a mai strigat dupa tine. Eu cu Denis sunt in exact aceeasi situatie cu pampersul. A avut o scurta perioada in care imi spunea dupa ce a facut ca “pute”, aratand cu degetul la fund, dar i-a trecut.
Loredana, bine ca s-a insanatosit David si asa sa si ramana. merg sa vad pozele.
La multi ani, Stefania…sa fii sanatoasa si puternica, sa te bucuri de buburuza ta!
Oanamada Catinca e o adevarata domnisoara acolo la piscina; am vazut toate pozele! Iar tu esti o dulce. Nu trebuie sa-ti cer scuze chiar deloc…eu iti multumesc din suflet pentru urari si va doresc si voua o viata frumoasa in Brux. Cu ocazia asta vreau sa multumesc tuturor celor ce ne-au urat la multi ani mie si lui Denis: Vivela, Nico(nma), Alina.a, Timi, Cristina26, CarlaV, Karligutza care ne-a felicitat prin sms, Diane-dun si tuturor celor ce s-au gandit la noi! Va pup pe toate!
Dana …te cred ca nu ti-a mai venit sa o dai pe Daria la gradi, acolo dupa ce ai vazut nereguli….eu nu am avut ocazia asta, pentru ca nu te lasa inauntru (de…cresa de stat). dar eram constienta de unele din ele si le-am acceptat, insa dupa episoadele repetate de imbolnavire serioasa am renuntat si eu la cresa. Sper ca tu sa gasesti ceva potrivit!
Denis e apoape bine. De data asta nu a mai fost nevoie de antibiotic, exudatul a fost negativ. Cu toate astea doctorita de familie a zis ca ea tot mi-ar da antibiotic, ca de…laringita…dar sa merg la pediatra care l-a vazut de la inceput. Asta am si facut si doamna doctor ne-a recomandat aerosoli (credeam ca in Piatra nu recomanda nimeni, dar uite ca m-am inselat) cu Ventolin. A trebuit sa cumpar solutia si sa merg de doua ori pe zi la spital sa fac, dar n-am avut incotro….dupa 2 sedinte deja s-au vazut imbunatatiri. As vrea sa cumpar si eu unul acasa…dar sa strang ceva bani. M-ar tenta si unul second hand, bun, dar n-am gasit nimic pe net valabil.
Denis acum si-a dat drumul la vorba tare mult si e la faza in care repeta tot dupa noi si mi-a facut frumoasa surpriza de a fredona cantecele pe care i le-am tot cantat eu pana acum. nici n-am crezut ca a rtinut ceva, dar incepe: oac, oac..didi...sau pu-pu-pu si ce mai zice el acolo, plus ca a ramas cu multi ani traiasca...
. e tare dulce si desi are momente cand e capos rau, am gasit si eu ceva metode de a-l linisti in criza.
In incheiere vreau sa felicii strumfii sarbatoriti zilele trecute si pe cei de azi:
Cristiana Maria -arhdy
Kento -cris_kento
Maria - Rechinuta
Petru Vladimir -ancuta_stan
Daniela - diane_dun … pupic special pentru nora mea si iertare pentru intarziere
Razvan Gabriel - xerxe2005
Matthew Peter - fianna
Bogdan Andrei - carmena
Efe Deniz -cllaudia
Albastrel - nikole
Iris Ana -Maria -groxy
Marius Andrei (baietelul de la tzara) - mychydutza
Maria Sophie - Timi07
Tudor - Alinutzaa
Si special pentru minunata mamica Alina.a
. sa traiti, sa fiti sanatosi si sa aveti o viata frumoasa!
poze noi
Cristina, mami de superbaietel
Denis Stefan (30.07.2007)
snowbunny spune:

Vroiam sa spun ca am uitat ce era mai important LA MULTI ANI tuturor strumfilor pe care nu am apucat sa ii felicit!
Sunflower m-au pus sa ii pun pampersul pt k e ink mic era sub anestezie banuiesc ca in caz de facea ceva sa nu intre in salteluta patului.Oricum nu o sa faca in pampershi pan la 20 de ani ![]()
revin mai tarliu
Vivela spune:
David e mai bine (multumim de intrebare
), nu e refacut complet dar e incomparabil mai bine ca ieri. eu tot sper ca o sa-l lase boala asa cum l-a luat, adica brusc. adica eu nu pricep cum poate un copil, din sanatos si vesel cum era luni dimineata, in 2 ore sa aiba febra 39 si cu mucii verzzzzzi...
habar n-am, nici nu ma mai agit sa caut un raspuns, a fost o febra destul de pacatoasa, dar i-am venit noi de hac si de data asta
.
Dana, imi pare rau ca n-a fost sa fie cu gradinita :(. Nu stiu ce sfat ti-as putea da, la inceput eu il lasam pe david de cele mai multe ori urland, ma durea inima, dar ma gandeam ca face parte din "aproape normal". habar n-am cat plangea dupa mine, imi ziceau - de regula - ca se linisteste imediat ce plec. dar stiu si eu daca asa era?
de fapt primele dati (anul trecut pe vremea asta!) am stat cate 2-3 ore, inainte de a-l inscrie efectiv la gradinita. mergeam de 2-3 ori pe saptamana, apoi mi-am luat inima in dinti sa il las singur acolo 2-3 ore (faceam ore de soferie in timpul asta, chiar n-aveam cu cine sa-l las si am profitat
). cand ma intorceam parea sa se simta bine, cred ca nici nu baga de seama ca am lipsit.
acum, desi are aproape un an incheiat de gradinita, inca mai bazaie uneori dimineata, da' io-s mai rece de felul meu si nu ma las intimidata
.
singurul sfat pe care pot sa ti-l dau, ca mama cu "vechime in ale gradinitei" (de fapt e singurul motiv pentru care ma bag in seama cu subiectul asta): nu cauta gradinita ideala, ca n-o s-o gasesti. iar daca o sa ti se para ca ai gasit-o, sigur sunt o gramada de lucruri pe care nu le cunosti. uneori e bine sa mai inchizi ochii la unele lucruri - la cele peste care poti sa treci cu vederea.
bafta multa, sa gasesti o gradi unde Dariuca sa se simta bine
.
Cristina, ti-as imprumuta eu aparatul de aerosoli, eu l-am cumparat si il tin de mobila, ca mandrul meu se crizeaza numai cand il vede. e rezultatul "blandetei" cu care a fost tratat in spital cand i se faceau aerosoli
. inca nu-l vand doar din speranta ca va intelege la un moment dat ca nu doare si ca e in avantajul lui sa stea cuminte cu masca pe nas. pe de alta parte, mi-as dori sa nu fie nevoie niciodata sa-l folosesc.
DaviDependenta
X-ray spune:
multumesc din suflet pt urari!DD ajuta sa fim sanatosi e tot ce-mi doresc,in rest le facem pe toate incet incet...
, draga mea un sincer "la multi ani si bine ai venit in club!
eu azi la lucru am "anuntat" cica 23 suna mai bin pe invers
...la anul nu mai am cum sa pacalesc....
sophi sa cresti mare cu un car de noroc in viatza si cu tone de sanatate!in rest esti binecuvantata de DD ai o familie absolut superba!cristina sa va bucurati o mie de ani de ele!
la multi ani si lui andrei de michidutza a noastra,mamico tare imi lipsesc postarile tale
la multi ani si restului gastii de strumfi ce s-au petrecut zilele astea:Daniela - diane_dun,unde ai disparut mamico?da-ne vesti despre voi!
Razvan Gabriel - xerxe2005
Matthew Peter - fianna,dubaiul asta a luat piuitul si tie si lui simo![]()
Bogdan Andrei - carmena
Efe Deniz - cllaudia
Kevin Alexander - nikole
Iris Ana -Maria - groxy
Tudor - Alinutzaa
caferutza ma bucur ca ai aparut in fortza!
si
tuturor!
alina mamica bulinei Elisa
(20 iunie 2007)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=1" target="_blank">elisa cu ratusca....(ali1)
povestea noastra...
Vivela spune:
semi-perle:
Dimineata, David morocanos (ca de obicei):
- Tatiii, duuuu-te!!
- Unde sa ma duc, tata?
- A munca!!![]()
Eu:
- David, uite aici crocodilul...
- Didiul...
- Si aici, pe maieul tau, soparla...
- P$@a ![]()
![]()
(eu cred ca s-a luat dupa Alex al Mioarei)
David are o fixatie: ia obiectele, le "cantareste" si constata: "E ghea/gheu (grea/greu), mami!".
Intr-o zi se tragea de "obiectul pretios"
cu putere si constata satisfacut:"E ghea, mami!!"
DaviDependenta
snowbunny spune:
vivela cred ca multi copii spun..la soparla P°°° am mai auzit de o fetita
In legatura cu Gradinite/Crese e cineva care are copilul dat la cresa in sect 1 pe langa turda? stiu ca sunt multe gradi particulare dar park daca as auzi din gura unei mamici ''cunoscute'' ceva de bine ...as fi mai...incantata ![]()