Strumfi de 2 ani! La multi ani! iul-aug 2007 (150)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefania_97

Si la multi ani si mie ca azi am intrat in clubul celor de 30 de ani :)[/font=Arial][/size=3][/purple]

Stefania mamica Buburuzei Catarina
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Exquisite Club!

LA MULTI ANISORI!!!!! Sa fi iubita si sa te bucuri o mie de ani de familia ta.

Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Stefania, sa fii sanatoasa si iubita!
Andrei de Mychy!

Vio, pup si eu!
Cafera, Mi_a, Snowbunny, bine ati revenit!
Vivela, multa sanatate lui David si tie putere fara cafele .

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Buna seara!
Intru si eu rapid sa spun La MULTI ANI Stefania, Marius Andrei si celorlalti sarbatoriti de azi!
Vreau sa urez un La Multi ani din tot sufletul si cu mare drag si micutei Maria Sophie - Timi, maiine am o zi super plina si nu cred ca intru - dimineata vin astia sa-mi repare aerul conditionat ca si-a dat obstescul sfarsit, iar dupa aceea ma duc la coafor sa ma vopsesc si m-am hotarat sa-mi tai din coama 1/2!!!
Cafera bine ai venit...ti-am simtit lipsa!
Vio tu esti suparata pe mine????
Carlate-am vazut azi pe mess, dar pana am avut eu cum sa scriu ai disparut!
Snowbunnybine ai revenit! Nu am avut ocazia sa vorbim pana acum, dar sper din suflet sa pui repede poze ca sa va cunosc si eu pe voi!
Va pup pe toate si o seara frumoasa!

Oana siCati mica (1 an si 11 luni)

CATI POZE NOI

Povestea iepurasului Bocanila

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Stefania, sa ramai tanara si frumoasa si la ..zeci de ani

Mi_a, eu chiar ma gandeam la tine azi. Felicitari pt titularizare si plimbari placute cu masina. Pupici lui Mihaita

Mamii, Vazut poze frumoase.

Vio, dar cu serviciul tau ce s-a intamplat ca imi scapa. Oricum, tin pumnii

Dana, am vazut petrecerea. Frumoasa foc sarbatorita chiar daca nu a vrut sa imbrace rochita. Ai inceput serviciul? Dar gradinita?

Corina
, am admirat-o pe finuta Deni Felicitari pt reusita! Anul asta e al tau. Cred ca urmeaza si o casuta, simt eu ca se aproba o cerere. Ai slabit mult Imi place

Carla, am vazut poze de la ultima mare si de la ziua Sabinei

Andicu, ce faceti? Filip e bine?

Alina, ce mai zici ca de facut vad ca faci multe. Si mie imi calca mama de zor ca e la mine. Si eu am boala cu totul calcat Si mai spal si lucrurile numai dupa o purtare, lenjerii la saptamana, prosoape zilnic... boala grea, recunosc. Sotul isi aduce aminte de primii nostrii ani de casatorie, cand nu aveam masina de spalat si in fiecare zi intram in baie in chiloti ca sa nu-mi ud hainele si spalam portia de rufe. Si mai si cantam in baie. Rufele le intindea el, ca nu ma lasa despuiata pe balcon Mamaaaaaaaaa, ce vremuri si ce silueta aveam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

La multi, multi ani frumosi !!!! Stefania
La multi ani! Andrei. Sa cresti mare voios si sanatos.

Noi tot in cautare de gradinita dupa o tentativa esuata. Am lasat- o la o gradi si dupa un sfert de ora m- am dus la ea ca nu se linistea deloc. Plangea rau. Am ramas eu cu ea acolo 2 ore, timp in care am vazut mai multe nereguli si m- am desumflat de alegerea facuta. Mai caut.
Va pup, ma duc sa ma culc ca- mi bubuie capul. Cred ca am facut un pui de insolatie.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

concurs de ratustewww.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=5" target="_blank"> dd1 si dd2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Vio&Oanamada mulumim frumos pt urari.

La multi ani Tudor! Sa cresti mare si sa le umpli sufletele de fericire parintilor tai.

La multi ani Alina! Te pupam, iti dorim sanatate, fericire si noroc!

Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Neatza fetili!
Inainte sa plec la interviu am timp sa va pup pe toate si sa va urez.
La multi ani, stefania pt ieri, scuze dar n-am mai apucat sa intru! cele mai frumoase urari din partea mea!
La multi ani din nou mariei sophie de timi si lui tudor de alinuzaa, sa cresteti mari, frumosi, sanatosi si destepti!
La multi ani, alina.a!!!!! Toate dorintele sa ti se implineasca si mai mult decat atat! Sa se adune la voi numai buurii si realizari!
Oanamada, dupa ce-am inchis comp mi-am dat seama ca nu ti-am dat si tie pupicii speciali, dar am zis camai sunt fete pe care le omit si dupa aia imi dau seama si-mi pare rau
Cafera, nu s-a intamplat nimic cu serviciul meu, doar caam stat 10 ani si e prea mult. Vreau ceva nou si super challenging in care sa ma implic. Stau aici pana gasesc ce vreau. Constat cu optimism ca, desi criza si vara, totusi se gasesc joburi misto. Sper sa iasa ceva bun din cautarile mele.

Pup TOATE fetele, fara exceptie. Pe bune!
Poate mai intru mai incolo.

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Maria Sophie, sa cresti mare, frumoasa si inteleapta, sa ai o copilarie fara griji .
Tudor (Alinutza).

Stefania, La multi ani pentru ieri , sa ne traiesti . Scuze ca n-am fost pe faza . Oricum, asa-i frumos, sa petreci 3 zile si 3 nopti, ca-n basme .

Mioara, bine ai revenit . Ai grija la ochiul vigilent al "stapanilor" (intelegi tu...).
e super Alex, cred ca aveti parte zilnic de distractie cu el .

Vio, sper sa alegi cel mai bun job, sa-ti ofere tot ce ai nevoie. Incerc si eu, ca si tine, sa gasesc partile bune ale crizei (pe bune, exista!!).

Editez ca sa urez si eu Alinei LA MULTI ANI!, , sa fii sanatoasa mamico, sa ti se implineasca visele!

DaviDependenta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Timi, sa-ti traiasca fetita cea mare, sa aveti o zi frumoasa si sa ne impartasiti din bucuria voastra

La multi ani, Tudor!pt mamica lui.

Alina.a, sa ai o zi frumoasa si speciala ca tine, sa ai parte de toti cei ce te iubesc si pretuiesc.

Oanamada, am vazut o broscuta vioaie. Tiiiiiiiiii, ce balaceala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Georgi, sunteti bine? Cum s-a simtit la voi cutremurul?

Oana siCati mica (1 an si 11 luni)

CATI POZE NOI

Povestea iepurasului Bocanila

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput