Strumfi de 2 ani! La multi ani! iul-aug 2007 (150)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Vivela, sanatate multa, multaaaaaaaaaaaa

Timi, am vazut pozele cu cele 3 fetite. Doamne, frumoase mai sunteti. Si oi fi avut tu a treia mastita, dar mie mi s-a parut ca la cat esti de increzatoare, luptatoare si relaxata, pui repede problemele la respect
Aveti niste poze de revista. Felicitari!

Loredana, am vazut pozele si tare mult mi-au placut. Imi place ca sunteti amatori de diferite activitati care mai de care mai interesante si pentru placerea placerea copilului. Cu sanatatea cum o mai duceti?

Clau, ce putin a mai ramas. Felicitari pentru cat de activa esti. Vazut poze

Jadi, spor la lucru!

AndreeaC, e superba printesa si ii sta bine in rochita mica-mica

Floare de soare, ce ati mai tras si voi... Gata, de acum soare

Valen...fara cuvinte... Mi-au placut asa de mult fetele... Poza in care Ines e pupata e dementiala

Michishoaro, te dantzuiesti cu soacra? Cum petreci? Nu te poti exprima? Sa iti traiasca, sa va traiasca!

Gata, se apopie ora.

Va mai dadacesc eu mai pe seara.
Mi_a, tu mai citesti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns snowbunny spune:

Mamii here mananc si eu si revin :D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana_76 spune:

Vivela hai ca te-am ajuns ,sint la a_3_a cafea.
Imi pare rau de David ca e bolnavior,dar eu cred ca ei sint rezistenti si David la febra 40 care nu scadea cu nimic ne canta
mec,mec,codobec...si noi chemasem salvarea ca nu mai stiam ce sa facem.Lui i-au dat atunci 10 pic de algocalmin fiola,dar atentie mare daca nu a mai luat substanta(cred,nu stiu sigur, ca se gaseste si in novocalmin) ca da alergii foarte mari si se poate face soc anafilactic.Aa si am mai incercat diclogesic supozitor pentru copii pentru febra mare,la recomandarea dr-lui.
Sanatate multa .
Cafera stam bine,i-a trecut stomatita si a mai facut febra vreo 2 zile,asta ca sa nu ramana in urma cu viroza asta noua.Acum e mai bine.
Mie tare mi-e frica de virusii astia,nu stiu de ce dar am senzatia ca daca stai si analizezi un pic vezi cum sint valuri,valuri de copii bolnavi peste tot,in aceleasi perioade.Parca ar raspindi cineva virusii intentionat.Cred ca industria farmaceutica e "in floare" .Am facut un calcul si in ultima luna am cheltuit aprox 5 mil pentru consultatii si medicamente.Asta la un copil daca facem o medie ori un nr de x copii ne da o suma foarte mare.Si nici n-ai cum sa-l feresti,nu mai mergi in locuri aglomerate dar in parc tot trebuie sa mergi.
Asta e,sa speram ca trece caldura si se imbolnavesc mai putin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana_76 spune:

Wow mamii,ce faceti,hai povesteste-ne,ce face Alex?Bine ai revenit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui snowbunny

Mamii here mananc si eu si revin :D

HAhahaaaaaa am mirosit bine....
Cand ai scris prima data am mers la mailul comun sa vad daca ai anuntat ceva Nice to see you!!!!

Cafera merci de-abea astept sa vad pozele voaste si povestile normal. Bafta la doftori, sa nu trebuiasca sa-i vezi prea des decat la o cafaeventual, mai ales pe frumosul care eaca in UK

Vivela ai descoperit ce i-a provocat febra lui David? Multa sanatate puiului si nervi de fier parintior.

Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)

Mergi la inceput

In primu rand va zic ca v-am citit mereu o sa reiau cu ceea ce imi mai amintesc

alina.a
cafera bine ai revenit din vacanta!Sper sa rezolvi cu piciorul
timi Arati extraordinr de bine iar fetitele tale sunt superbe!elicitari
Moicabo si tu ai 2 fetite minunate.Deacum si cea mica este marishoara.Ma emotionez mereu despre cum vorbeshti de ele.
valen ce o sa fie la usha ta nici nu vreau sa ma gandesc.Ai 2 domnishoare super!

Imi pare rau pentru copii bolnaviori. Noi am tras febra exact cand eram in vacanta... ata ete acum a trecut
Noi suntem bine vorbim(mai mult italiana decat romana) dar e ok.Am facut si eu testu ...ieshi puiu mami ginias :D.Pt mine e oricum.Au inceput si la noi perlutele si glumitele.

Eu:ale hai sa ne imbracam ca daca nu iti mananc cucu
Ale:nu a tati ..( adik sa ma duc la tasu )

eu:ale uite shoparla
Ale: mama pu.a
eu:nu ale SHO PAR LA
ale: pu.a mami pu.a

noi la mare impreuna cu soacramea care statea pe prosop cu okii inchisi.

Ale:mama umpe ( si imi da stropitoarea)
Fuge la mamaie i-o rastoarna in fata se da 2 pasi innapoi si spune : GLUMAAAAAAAAAA

Continui cu povestile mai putin mai tarziu

Mergi la inceput

oanamada bine ai venit!Eu sunt o forumista mai veche cu un nick nou. Ai o fetita fff frumoasa v-am citit si vizionat.Bafta cu mutatul.

Sa mai zic de noii....Lui alex ii place tare mult in apa.Mergem des la mare si abea daca il pot scoate din apa.Ar sta cu orele.In vacanta se arunca in piscina fara nici o jena chiar daca apa ii ajungea aproape de gura.

Am avut parte si de patanii acum o luna.Alex a gasit o moneda pe jos si a inghitit-o.I se oprise in gat.Bine ca era pe orizontala si putea respira.Am ajuns la spital i-au extras-o si acum suntem bine.''Banii bua''

Scapasem si de pampers inainte de patanie la insistentele lui Alex dar de cand am fost in spital unde i l-am repus la cererea medicilor nu mai spune nici pipi nici caca decat dupa ce le face.Am sa mai astept pana o sa inceapa sa imi spuna iar.

Gata cu scrisu ca vad ca nu ma mai opresc

http://www.flickr.com/photos/25237392@N04/ aici cateva pozici din vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Hei fetele! La multi ani cu multa sanatate si veselie tutror strumfeilor din ultima vreme, pe care i-am sarit, iar pt astazi, la multi ani strumfeilor:
Kevin Alexander de nikole
Iris Ana -Maria de groxy (si daca ne mai citeste si daca nu )
Marius Andrei de mychydutza

Sa ne traiasca, sa creasca mari!
Mychy, dantzuieshti, ha?
Cafera, sa va fie de bine concediul!
Loredana, ce tare povestesti!!
Timi, frumosi sunteti! Sa nu te superi daca-ti zic la multi ani de azi in avans pt maine pt maria sophie! Nu stiu daca reusesc maine sa intru!
As mai fi avut multe de spus, dar nu am f mult timp, asa ca pup mult pe georgi, carla, mychy, plus toate celelate fetitze dragi mie si va multumesc pt gandurile bune!
Eu analizez oferte acum, merg la interviuri, discutii etc si astept sa iau decizia cea mai buna. Mai dureaza, dar am timp, n-am rabdare, insa
Snowbunny bine ai revenit!! ce tare poate fi alex! Cat am ras! Si ce dulci sunt ca realizeaza ca fac glumitze!

Multa sanatate puiutilor bolnaviori!
Revin cand mai am timp, va pup pe toti!!!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_a spune:

BUNA TUTUROR!
Am intrat si eu astazi pe desprecopii dupa cateva luni de absenta din lipsa de calculator, care si-a dat obstescul sfarsit si n-am mai putut face nimic pt el. Mi-era dor de voi toate si de puisorii nostri, nu v-am uitat chiar daca n-am mai reusit sa intru deloc.

Mihaitza al meu e bine, sanatos si voios, vorbaret din cale-afara, vesel si zglobiu. A avut o raceala rezolvata cu injectii, ca altfel nu s-a putut, am tras o saptamana si ceva cu el. Suntem tot cu scutecele, nu spune deloc daca ii vine sa faca si neaga chiar si dupa ce a facut, nu mai zic sa ma atentioneze ca are pampersul plin!!
Stie cateva cantecele, e pasionat de melci si de camioane, cisterne, excavatoare si alte utilaje.
Eu am fost la titularizare si am avut de invatat pana la jumatatea lui iulie, din fericire am luat o nota buna si mi-am luat postul cel mai apropiat de oras, adica la vreo 20 de km. Nu e prea simplu cu naveta, dar e decontata de primarie si ma incanta programul de 4 ore si vacantele lungi, ideale pt o mama cu copil micut. Toate bune si frumoase, doar cu banii stam ceva mai prost, m-am dezechilibrat pt ca mi-am luat o alta masina, dar sper ca in cateva luni sa-mi revin. La mare sau munte n-am ajuns cu Mihai inca, e destul de greu sa plec doar eu cu el si de aceea astept sa vad cum ne organizam impreuna cu cei din familia mea , ca sa nu treaca vara fara sa ajungem.

La multi ani celor care au implinit 2 anisori si celor care urmeaza sa-i implineasca, sanatate si iubire pt toata lumea! Sper sa mai am ocazia sa mai intru, ca de cumparat alt calculator, nu vad cum, pe criza asta! Multi pupici tuturor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

la multi ani, multa sanatate si fericire micutilor leuti!!!
Kevin Alexander de nikole
Iris Ana -Maria de groxy
Marius Andrei de mychydutza

Si la multi ani si mie ca azi am intrat in clubul celor de 30 de ani :)

Stefania mamica Buburuzei Catarina
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput