Strumfi de 2 ani! La multi ani! iul-aug 2007 (150)
Raspunsuri - Pagina 17
nma spune:
LA MULTI ANI Daniela strumfita de mami Diane_dun
LA MULTI ANI Razvan Gabriel strumf de mami Elena
LA MULTI ANI Matthew Peter strumf de mami Fianna
LA MULTI ANI Bogdan Andrei strumf de mami Carmena
LA MULTI ANI Efe Deniz strumf de mami Cllaudia
Timi foarte frumoase pozele, dar mai frumoase modelele.
Alina abia astept sa ne vedem.
Oana imi citesc si eu blog-ul. Abia astept pozele in apa .
pana la urma nu am mai cumparat scutece si e bine. Andra se trezeste noaptea sa mearga la baie. Azi noapte s-a trezit la ora 4. Se ridica din pat si striga pana vin la ea. Din pacate dimineata avea si febra. Nu stiu de la ce sa fie. Acum vad ca nu a mai facut. In weekend au fost iar la tara la bona. Imi place ca mananca foste multe fructe acolo. Aseara i-am cantarit pe amandoi si au luat fiecare cate un kg de la ultima cantarire.
Vivela spune:
neata,
Dana, succes cu gradinita si succes si cu dezvatatul de pampers.
(eu cu al meu am hotarat s-o las mai moale, probabil inca nu e pregatit sa renunte de tot la ei. si cum eu sunt impotriva masurilor radicale in ceea ce priveste orice tine de copil - o sa-l las sa accepte lucrurile in ritmul lui. adica de caca imi zice de fiecare data inainte ca vrea sa faca si se poate tine. cu pipi insa isi da drumul, apoi vede dezamagit rezultatul si incearca sa se tina dar nu poate. ajunge la olita si mai da si pe acolo cateva picaturi. deci exista bunavointa, dar n-are rost sa-l stresez. el pare sa priceapa ca trebuie sa faca la "oitza" sau "a beceu", insa sunt prea departe de nevoile lui ).
iar apropo de testul Portage, nu va umflati in pene ca aveti copiii genii (oricum, pt noi sunt genii fara niciun test!), insa - asa cum probabil v-ati dat seama, se adreseaza in special copiilor cu probleme. se poate aplica si copiilor fara probleme, pentru a identifica aptitudini si zone unde trebuie mai mult lucrat.
majoritatea celor care au copii normali raporteaza copii-genii, ca IQ-ul ala iese cu mult peste limita de excelent (inclusiv la al meu , care cica s-ar afla in jur de 3,5 ani la aproape toate categoriile, mai putin autoservire, unde e doar pe la 3...).
si acum ce sa zic, oricat de magulita m-as simti de rezultate, tot cred ca David e un copil absolut normal, n-am zarit in el sclipire de geniu (deocamdata ) care sa-l scoata inaintea celorlalti.
Anca, nu ma speria, draga, cu doi copii. nu de alta, dar incerc sa ma obisnuiesc psihic cu ideea de a mai avea un copil. si crede-ma, cand ma gandesc ca e greu sau usor, ma gandesc la voi, ca nici pe voi nu prea va ajuta nimeni (asa cum nici pe noi nu ne ajuta si nici nu mai pot spera sa ne ajute cineva). sincer, eu nu stiu cum puteti sa lucrati de acasa cu un copil de 2 ani (iar acum cu doi mici), eu daca il am pe david in casa, aleluia orice activitate personala. raaar de tot imi lasa timp si pentru ale mele, si sub nicio forma n-am cum sa lucrez la calculator.
monica, ma bucur pentru voi, imi place cum scrii de fetitele tale, cred ca sunt foarte dulci , asteptam pozele.
cafera, bine ai revenit, asteptam povesti din concediu
georgi,
Timi, frumoase fetele tale, si eu le-am admirat pe cele in care va pupati, degaja asa o tandrete . sunteti o familie frumoasa
DaviDependenta
loredana_76 spune:
Hmm,ce liniste pe aici.Unde sinteti fetelor,la mare,la soare?
Noi am fost duminica la ferma animalelor si ne-am intalnit cu Andreea,Raducu si surioara cea mica si tati lor si am facut cunostinta.O famile tare frumoasa.
A fost destul de dragut,am mai schimbat peisajul,a calarit un ponei cu verisoara lui,s-au distrat frumos.Era cam soare si cam putine locuri pentru parinti.Am pus si poze.
Cafera,hai povesteste cum a fost si bineinteles poze.
Georgi bine ca a trecut si au aparut maselutele.
Dana bafta Dariei la gradinita si dezvatatul de pampers.
Timi sinteti foarte frumosi,pozele de la botez sint superbe.
loredana_76 spune:
La Multi Ani Andrei de Myckyduta,sa cresti mare si sa ai numai bucurii in viata. Sa-ti traiasca baiatul Mycky
La Multi Ani Kevin de Nicole.
Voi ce faceti? ma lasati sa beau singura? am facut un ibric mareeeee.
oaana spune:
Kevin Alexander,strumf de Nikole.
Iris Ana-Maria,strumfica de groxy
Marius Andrei,strumf de mychydutza.
oaana spune:
Haideti scrieti,nu mai stati ascunse...Cafera unde esti?hai sa ne mentii pe prima pagina.
cafera spune:
Ola, fetite si baietei
Mi-am facut temele: citit, zambit, incruntat. Am vazut ca v-ati sarbatorit, ati crescut, v-ati titularizat, dar ati facut si febra, griji, singuratati si nedumeriri. Una peste alta, mergem inainte.
Noi am fost la mare, am sarbatorit de Sf Ilie, de ziua Ilincai Fetele se simt excelent, Ilinca a luat surprinzator in greutate.
Eu...nu sunt in cea mai buna perioada cu sanatatea, dar om trece si peste asta. Ca sa fie pachetul complet, pe langa picior in pioneza mai am de aseara si 3 molari in lucru. De o saptamana ma dureau toti dintii, credeam ca e nevralgie sau un dintisor. Cand colo, trei dintr-o lovitura. Si eu sunt din cei care merg regulat la dentist
Azi fac o plimbare iar la nenea doctorul de picioare. Noroc ca e tanar, frumos si destept Cred ca e cel mai tanar chirurg vascular de la noi. Pacat ca e pe picior de plecare in UK. L-au acceptat la o clinica de acolo. O sa plang dupa el, dar daca o fi si o fi ma duc la Luna. Ma primesti?
In rest?
Oaana, un pup mare Mobilizeaza-te si ocupate ca ai pentru ce. Tin pumnii! Sanatate maxima tuturot
Alina, fii fata cuminte.
Karli, nu-mi raspunzi la provocari?
Ghinetz, la anu' zici?
Mai vroiam sa va mai zic una-alta, dar m-a grabesc sa ma pregatesc de intalnire.
Pupici!
Timi07 spune:
La multi ani Albastrel, Iris si ANDREI!!! mult noroc in viata va doresc. Petrecere frumoasa!!!
Mychy sper ca faci multe poze cat stati la Vatra. (si ni le arati noua...normal)
Multumim frumos pt complimente, ne-ati coplesit
Lore vin eu la cafea ca m-a terorizat "micutzica" mea si chiar mi-ar prinde bine o ceasca.
Am vazut aseara pozele, ce idee faina e cu ferma aia. De David ce sa zic , e FRUMOS. Imi place si ce curajos si elegant calareste poneiul, si cum hraneste caprele, si cum se distreaza aruncand paie, si.... si, si, si....
Ghinetz tu esti tot singurica? Baietii sunt ok?
Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)
Vivela spune:
Andrei, sa-ti traiasca flacaul Michy!
Kevin!
Loredana, vreau si eu niste cafea, ar fi a treia pe ziua de azi. sunt chiauna, n-am dormit toata noaptea, David a facut febra, cu frison si tot tacamul. si cum el nu se incurca cu un 38, ci trece direct la 39,5-40 C, va dati seama ce "bine" ne-a fost .
de dimineata - pe la 5 jumate - mi-a cerut lapte. eu de regula nu-i dau noaptea, indiferent de cat se jeleste, ca n-as vrea sa se obisnuiasca asa. doar apa. dar azi de dimineata am zis sa fac o exceptie, sa se mai hidrateze si el. a baut vreo 100 ml, jap afara, l-a vomitat. dupa vreo 10 minute, acelasi film...ne-am lasat pagubasi amandoi.
dupa ce mi-a insirat tot ce e prin casa, si m-a informat "care-i mai mare, care-i mai mica?" (fac chestia asta la gradinita si ma cam dispera, ca toate lucrurile sunt "mai mae, mai mica"), am adormit intr-un final. adica se simtea rau, dar daca n-as fi simtit cat de tare arde, n-ai fi banuit ca e copilul bolnav la cat de mult trancanea la 5 jumate dimineata.
nu stiu ce febra e asta, ca scade foaaarte greu, supozitoarele cu paracetamol sunt de forma, n-au niciun efect...stau cu ochii pe el ca pe butelie, ma dispera cand vad ca frige in halul asta.
eu speram ca o data cu caldura mai scapam si noi de viroze, dar vad ca noi perseveram, nu ne lasam nici vara .
(gandul ca am putea ajunge prin spitale pe caldura asta ma cam scoate din minti!!!)
DaviDependenta