Strumfi de 2 ani! La multi ani! iul-aug 2007 (150)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Timi,ce frumoase sunteti toate trei.Nu stiu sotul...cum e ca nu l-am vazut in poze.

Alina,merci,sunt mai bine

Violeta,m-am amuzat citind ce ai scris.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Timi, sunteti foarte frumoase
Mi se pare ca Sarah seamana mai mult cu tati....

Mami de
Chris (08.08.07) )

si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Hello!
Mai Timi...frumoase mai sunteti toate trei! M-am uitat la pozele din iulie de doua ori! Suneti frumoase tare de tot...nu ma mai satur de voi! Elegante, gratioase...ce mai! Pozele din biserica sunt superbe si m-am mai "indragostit" de cateva...alea unde sunteti toate trei si va tot pupati unele pe altele. O sa mai mai uit ca tare imi place de voi!
Georgislava Domnului ca au spart dintosii...acum umple frigiderul sa recupereze baiatul!!!
Alina.asi la mine a iesit la fel ca e geniu si stam putin mai prost cu partea motorie!
Snowbunny..bine ai venit...nu ne spui mai multe despre tine...ramai misterioasa?
As vrea sa-i cer scuze cuiva..Sunflower..te rog sa ma scuzi...nu am stiut ca a fost ziua ta...La Multi Ani, multa sanatate si tot ce iti doresti!
LA MULTI ANI si sarbatoritilor de azi!
Va pup si revin!
PS: ...pe blog am pus poze din piscina!!!

Oana siCati mica (1 an si 11 luni)

CATI POZE NOI

Povestea iepurasului Bocanila

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Sal,
La multi ani sarbatoritilor ultimelor zile

Oanamada, mi-au placut pozele de la piscina, penultimile, caci cele pe care le=ai pus ieri nu le pot vizualiza
musso cum mai sunteti?

Mamicile cu 2 copii (cu strumful - copilul mai mare) - o sa vedeti ce de schimbari cand va mai creste bebe mic...cand vor interactiona unul cu celalalt din ce in ce mai mult...
Cea mica patruleaza in casa de-a busile, uneori Andreea o imita si rad amandoua, se chiraie, s-au legat una de cealalta, se bucura cand se vad... La joaca afara cea mica vrea si ea pe paturica la joaca cu surioara, nu ii mai place in carut... mai pune mana pe una pe alta, insa sunt atenta sa nu bage in gurita si o sterg/spal pe maini des...
O sa mai pun poze cu ele..

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

la multi ani strumfi frumosi!
Matei Hisham- Simo78
Iris Maria -burtika
Karina si iris- lachione
Octavian Petru & Stefan Rares - first_carmen
Iulia - eliutza
Ilinca Teodora - AncasiRoxana
Radu Teodor - jeni71
Vanessa -flufy
Matei - mami07
Keita - Samuray_lady
Cristiana Maria -arhdy
Denis Stefan -sunflower1979
Kento - cris_kento
Maria - Rechinuta
Petru Vladimir - ancuta_stan

cosmin de lunitza
cristina floare de soare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Timi07 Frumoase foc fetitele tale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui monicabo

Sal,
La multi ani sarbatoritilor ultimelor zile

Oanamada, mi-au placut pozele de la piscina, penultimile, caci cele pe care le=ai pus ieri nu le pot vizualiza
musso cum mai sunteti?

Mamicile cu 2 copii (cu strumful - copilul mai mare) - o sa vedeti ce de schimbari cand va mai creste bebe mic...cand vor interactiona unul cu celalalt din ce in ce mai mult...
Cea mica patruleaza in casa de-a busile, uneori Andreea o imita si rad amandoua, se chiraie, s-au legat una de cealalta, se bucura cand se vad... La joaca afara cea mica vrea si ea pe paturica la joaca cu surioara, nu ii mai place in carut... mai pune mana pe una pe alta, insa sunt atenta sa nu bage in gurita si o sterg/spal pe maini des...
O sa mai pun poze cu ele..

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Te pup Monica...scuze...a fost o problema de la mine...de aia nu se vedeau!!! Le-am pus prea mari si dadeau erori online...Acum, cred ca am remediat-o!
Cand citesc ce frumos povestesti despre fete...mai ca-mi vine sa-i mai fac si eu o surioara Catincai!
Pup

Oana siCati mica (1 an si 11 luni)

CATI POZE NOI

Povestea iepurasului Bocanila

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

strumfilor sarbatoriti in aceste zile si Cristinei!

Gabi, multumesc pentru test, asa m-am lamurit ca Saby are IQ-ul mai mare ca al meu , cel mai rau sta la autoservire, cica are "doar" 3 ani si 4 luni.
Nico, felicitari pentru renuntatul la pampers, nici eu n-as cumpara altii.
Georgi, bine ca au iesit maselutele. Si eu tot magneziu ti-as fi zis sa iei.
Snowbunny, bun vent!
Oanamada, ti-am admirat printesa la piscina, e superba si... geniala .
Timi, superbe pozele!
Violeta, , mi-era dor de tine. Sper sa ai cele mai tari oferte.
Oaana, ma intrebai cum e cu 2 fete... Acum realizez cat este de usor cu un singur copil si nu inteleg ce nu-mi convenea inainte . In mod cert nu este usor cu amandoua, dar am noroc de copii cuminti in principiu. Cel mai greu este cand raman singura cu amandoua, cea mica are colici, cea mare trebuie si ea supravegheata, desi are multa libertate. Zilele trecute eram singura cu ele, cea mica la san, eu bausem mai mult de un litru de lapte nefiert si trebuia sa ajung urgent la toaleta, iar Saby facuse pipi si isi ducea olita la WC sa o arunce, ma uitam sa nu o verse pe drum, plus ca nu stiam cum sa o desprind pe cea mica si sa ajung mai repede la baie . Stii si tu cum e, n-ai deloc timp pentru tine in primii ani.

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

helou fetele
noi suntem bine..fii-miu baloteaza la greu,tot ce prinde,ba mai mult se serveste singur din frigider..daaarr si baga la loc,amgasit spumamea de par,cica trebuie sa stea la rece..eu n-am citit cu atentie
eu ma simt bine,sunt pe mg si ca,am dat si cu arnica..nu mai am dureri.
carla,monica,oanamada
ma duc sa fac dus si back to work..
maine seara imi pleaca sotu'...asa reexperimentez si eu mersul la wc cu copil de gat...si multe altele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Pupici la fete frumoase!

Ne-am intors azi, ne facem temele cu cititul la noapte

Multumim celor care ne-au felicitat de ziua Ilincai

Ne e dor, sper sa citim numai lucruri bune

Mergi la inceput