FIV in Ungaria - 61
Raspunsuri - Pagina 9
adaca spune:
IOANA FELICITARI ! 

Se pare ca sunt tot mai multe minuni. Doamne ajuta pe toata lumea. Sarcina usoara !

BoboMom spune:
Tamaryllis
Asa cum a spus si Klu, acum stii ca se poate! Stiu ca e foarte dureros, dar sa stii ca la asta m-am gandit si eu cand am pierdut sarcina dupa primul FIV la aprox 4 saptamani, ca se poate! Si am facut planuri pt FIV 2, iar acum suntem in asteptarea scumpului nostru puiut. Sa-ti ajute Dumnezeu! 
Klu
Nastere usoara si bebita sanatoasa!
Va
pe toate!
Laura
23+ baby
Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
teacdrn spune:
ioana_p76-ies si eu de la naftalina ca sa te felicit pentru reusita!!! Nici nu-mi pot imagina cata bucurie trebuie sa fie in sufletul vostru! Sa ai o sarcina lipsita de griji si un copilas sanatos!
pup toate "unguroaicele" , Tea
ala77 spune:
TAMARYLLIS,
Faptul ca beta n-a fost zero e dovada ca se poate. Eu zic ca, in tot necazul, sa te bucuri, macar putin. Ai sanse! Data viitoare ai sa reusesti, asa cum a reusit si Laura Garner.
Te pup!
tamaryllis spune:
Fetelor, va multumesc tare mult pentru mesajele de incurajare!
Va ofer cate o
!
Laura Garner, primul FIV cu cine l-ai facut? Tot cu dr. Kovacs? Ti-a dat cumva sa faci vreo analiza suplimentara tinand cont ca ai pierdut sarcina?
Eu i-am scris dr-lui, dar pana acum nu am primit raspuns - stiu ca este in concediu si imi raspunde mai greu perioada asta. L-am intrebat ce tip de analize sa mai fac. Nu vreau sa accept explicatii de genul poate un defect cromozomial sau ...se intampla destul de des!
editez: mi-am schimbat semnatura, caci ma gandeam ca in 2009 am reusit sa fiu
doar pt o scurta perioada.
incepand cu anul 2010 voi fi o
fericita!
mami_vreau spune:
clipsy multumesc de primire
Sa ne ajute DD pe toate sa trecem cat mai repede la Odisee...
klu iti urez un AMR usor ... Inainte sa iti urez Nastere usoara, ma org sa mai stea bubulina ta cumintica macar 2 zile, asa cum iti doresti si tu! 

denisa normal ca sunt pe baricade! abia astept sa incep fiv2... de fapt abia astept concediul de 10 zile la sovata, si apoi fiv2 ![]()
cat despre histeroscopie, mie nu-mi pare rau decat ca am facut deja una una la giulesti si din cauza superficialitatii marelui medic, trebuie sa o repet!
avalon ma bucur ca esti multumita de ion ionut... din pacate eu am fost la giulesti la marinescu si de-asta ziceam ca mi-a ajuns... daca m-as duce sa ma programez la Ion Ionut probabil ar mai dura ceva timp pana as reusi sa fac histeroscopia, mai ales ca nu sunt pacienta lui... ma duc diseara la medlife si vad ce reusesc sa fac acolo... 
Laura
internet spune:
Ioana FELICITARI!!!!! Ce veste super. Ai grija de comoara din burtica. 

Adela
pupam gasca 

, sambata plecam la mare, va luam cu noi
. Daria ma tot intreaba de ce nu o lasa Adela sa-i spuna tanti ![]()
, ea crede ca e ceva super sa fi tanti 

.
Criss ne vedem saptamana viitoare 

Laura Garner 
Va pupam pe toate 

tamaryllis spune:
Ce parere aveti, ar trebui sa imi repet histeroscopia tinand cont ca s-a prins ceva acolo? Credeti ca e posibil sa nu se fi eliminat tot?
incepand cu anul 2010 voi fi o
fericita!
ALRAK spune:

Tamaryllis 

Ieri am fost pe drum toata ziua (Arad- Bucuresti) si m-am gandit la tine , imi pare tare rau, dar trebuie sa mergi inainte. DD sa te intareasca si sa-ti dea puterea sa treci peste acest esec. Tin pumnii pentru viitor.
Sunt la serviciu, scriu mai multe cand termin pe aici.
tuturor
Doamne Ajuta-ne!
ala77 spune:
TAMARYLLIS,
Eu nu cred ca trebuie sa faci histeroscopie. Nici n-am auzit sa se recomande cuiva in situatie similara.