FIV in Ungaria - 61
Raspunsuri - Pagina 10
clipsy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui KLU1973 tamaryllis, imi pare rau de nereusita ta...oricum este un semn ca se poate ![]() alrak, iubita si eu tot leoaica sunt...dar se pare ca buburuza mica e grabita rau...eu tot incerc sa-i spun ca nu pe acolo este iesirea Fetelor, se pare ca am inceput sa elimin dopul gelationos sau chiar l-am eliminat pe tot ???!!!...pe hartie a ramas un mic mucilagiu incolor cam de 2-3 cm...am sunat dr si mi-a zis sa iau in continuare antispatice si ne auzim mai pe seara...ca mai poate dura o zi sau poate pana la 1-2 saptamani depinde cat de agitata e bebelina. Culmea e ca azi dimineata m-am trezit mai bine ca oricand fara nici o durere, fara nici o contractie...aseara am avut asa mici dureri de spate care au trecut cu no-spa. Oricum, nu ma mai misc din pat...de azi am cazat-o pe mama la mine si-mi aduce pana si masa la pat...ce mai rasfat !!! Mai am asa mici intepaturi din cand in cand si cate o contractie ratacita dar nu mai sunt durerile de acum cateva zile...vom vedea. Ma rog sa mai stea buburuza mea macar 2 zile ...atat... Va tin la curent... ![]() ![]() pe toate si va urez sa vi se indeplineasca visul cat mai curand !!!Klu 36+ Theodora... |
Nastere usoara!!!!

clipsy spune:
| citat din mesajul lui dent Tamarylis,pacat...,trebuie sa treci peste si sa te gandesti la pasul urmator... ![]() David1977,am slabit 10 kg in cca 9 saptamini.Nu am tinut o dieta anume,dar am consumat multe proteine {carne,oua,branza telemea},cate 4-5 mese pe zi,atat cat sa nu-mi fie foame {nu sa ma ridic de la masa satula}. Paine,paste fainoase,cartofi,orez,dulciuri foarte rar si foarte putin,Miscare,se putea mai multa...dar m-am limitat la "robotit"prin casa. Fructe si legume am mincat,dar in cantitati mici{ unele contin multe glucide}.Stiu ca ar fi mai ok prin sport,dar din lipsa de timp si la 36 de ani nu mai slabesti asa usor,deci aveam nevoie de un regim,plus, eu am si hipotiroidism. De la 85 am slabit la 75,la 1.68m inaltime.Mai am multe kg,dar cu rabdare si "tutun",voi mai da 10.Te si mult succes! |
felicitari pt reusita
clipsy spune:
| citat din mesajul lui dent Tamarylis,pacat...,trebuie sa treci peste si sa te gandesti la pasul urmator... ![]() David1977,am slabit 10 kg in cca 9 saptamini.Nu am tinut o dieta anume,dar am consumat multe proteine {carne,oua,branza telemea},cate 4-5 mese pe zi,atat cat sa nu-mi fie foame {nu sa ma ridic de la masa satula}. Paine,paste fainoase,cartofi,orez,dulciuri foarte rar si foarte putin,Miscare,se putea mai multa...dar m-am limitat la "robotit"prin casa. Fructe si legume am mincat,dar in cantitati mici{ unele contin multe glucide}.Stiu ca ar fi mai ok prin sport,dar din lipsa de timp si la 36 de ani nu mai slabesti asa usor,deci aveam nevoie de un regim,plus, eu am si hipotiroidism. De la 85 am slabit la 75,la 1.68m inaltime.Mai am multe kg,dar cu rabdare si "tutun",voi mai da 10.Te si mult succes! |
felicitari pt reusita
KLU1973 spune:
Fetelor va multumesc pentru sustinere...noi suntem bine tot 2 in 1 si nu mai avem asa stari de rau si dureri mentruale ca pana acum...dar in momentele astea ale sarcinii nu se stie niciodata...merg la baie cu mare frica sa nu mi se rupa apa cand sunt pe toaleta, asta-i o alta angoasa de-a mea...ca daca se intampla asa nu o sa stiu ce si cum
De ieri nu am mai eliminat nimic iar buburuza miscoteste dar mai finut asa ca o domnisorica ce este ![]()

pe toate si va tin la curent !
Klu
36+
Theodora...
Espe spune:
Klu,
ce putin mai e!!! mi se pare ca a trecut f repede timpul! parca mai ieri vorbeam cu zadori pe geam dupa ET (mai stii? :-) ) si mancam conopida pane la ziua lui Gyongyi.
Iti urez nastere usoara si o fetita sanatoasa si frumoasa ca mamica ei! Numai bine va doresc!
... si daca vei avea timp dupa nastere, vreau si eu o poza cu voi...
Espe
clipsy spune:
| citat din mesajul lui claudia_74 Tamaryllis, - imi pare nespus de rau! Abia am asteptat rezultatul de la test, sperand ca putem sa ne bucuram... Sigur data viitoare! Nu-ti pierde speranta! Ai scris ca te aduni si te gandesti la pasul urmator. Esti de admirat... Esti puternica si lupti si astea iti vor asigura reusita! Toate suntem alaturi de tine! Avalon - te rog mult trece-ma si pe mine la gravidute. FIV 1 - Szeged - mai 2009 - dr Maria Kriszan - reusit cu ![]() .Nu prea am mai scris, dar sa stiti ca citesc si va bombardez cu ganduri bune! Pe toate! ![]() 6 sapt si 4 zile |
FELICITARI SI O SARCINA USOARA ITI DORESC!!
david1977 spune:
KLU1973 ma bucur ca te simti mai bine
.
denisa iti multumesc mult pt. regim
,din pacate nu cunosc nici un regim de ingrasare, pentru ca nu m-am confruntat cu aceasta problema.
dent ma bucur pentru cele 10 kg. pierdute,tine-o tot asa, cu "tutunul" mai tau si eu din pofa de mancare
clipsy spune:
| citat din mesajul lui luck ioana p76 ![]() FELICITARI !!!! uauuu ce veste buna ,cum ai reusit, ma bucur din suflet pentru tine !!!!! Iti doresc din toata inima o sarcina cat mai usoara si la temen , Doamne Ajuta !!!! zapp ![]() imi pare rau ca esti nerabdatoare si trebuie sa mai astepti putin dar gandeste-te si la partea plina a paharului si anume ca ai descoperit acest lucru si il poti remedia inainte de urmatoarea incercare care va fi si cea norocoasa.Mult noroc !!! klu ![]() o sa vezi ca bebelina o sa te asculte si o sa mai stea 2 zile , oricum eu iti doresc nastere usoara si te astept cu pozici !!! clipsy eu incep stimularea la CM din luna septembrie care sper ca o sa vina in primele zile ale lunii . tamaryllis ![]() stiu ca e greu acum dar trebuie sa te ridici si sa mergi mai departe , oricum sansele sunt foarte mari avand in vedere ca s-a prins acum , ceea ce e mare lucru ! Avalon ![]() ![]() spune-mi te rog frumos in urma unei histeroscopii poti sa te trezesti cu hidrosalpinx? Cred ca am o problema , acum cateva zile m-a durut ovarul stang , care nu ma doare niciodata , si mi s-a parut o durere diferita de ceea ce stiam eu si uite asa m-a apucat frica pt ca ovarul stang e singura mea speranta , nici nu ma gandesc ce s-ar intampla daca as pierde-o si pe asta. Multumesc !!! |
Si tot un sg ovar ai

tie ti`au scris rezultatul pe hartie sau ti`au spus doar verbal cand ai facut HSG? Eu nu stiu sa iti raspund la intrebare din pacate
mie de exemplu mi`au spus verbal ca trompa prezinta un sactosalpinix :(
clipsy spune:
Denisa si eu iti multumesc pt regim
pt ingrasat ...ar fii bine sa vii la noi acasa :) in 2 sapt te rezolva mama ![]()
daca nu se poate atunci: painica, paste, pizza, cioco, inghetata, prajiturici
mamamia ce de bunatati ti`am insirat
KLU1973 spune:
espe, iubita cum sa nu mai tin minte...pe tine te-a chemat in birou si cat timp erati la eco am intrat si eu...a facut saracu' niste ochi cand m-a vazut...intrebandu-ma pe unde am intrat...pe geam i-am zis
; multumesc pentru gandurile bune, bineinteles ca o sa-ti trimit poze...
Multa bafta si izbanda in tot ceea ce gandesti sa faci !!!
avalon, clispy, david, alrak, ioana,, luck... tuturor fetelor va multumesc pentru sustinere 
Klu
36+
Theodora...