FIV in Ungaria - 61

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dent spune:

Klu1973, nu te speria ca s-ar putea sa nasti la 36 saptamini, D-zeu te va ajuta sa fie bine! Pe baiatul meu cel mare l-am nascut la 35/36 saptamini ( suferinta fetala,lichidul amniotic se alterase), era piele si os la 2400 gr, pe botez a ajuns ca si un pepene. Prematurii pun in greutate mult mai repede. Acum la 15 ani are 1,83m. Asa ca si bebelina ta va ajunge mare si frumoasa,inalta de top model si SANATOASA !fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

moamaaa..moamaaaaaa
Felicitariiiiiiiiiiiii ioanaaaaaaa!!!!!!

Avaloaneeee sa nu dainu te orbii da?era cazu pt o scriere de asta

io va pup pe toate..n.am timp nici sa respir dar sa mai intru pe net
noi suntem bine.toata ziua bagaboante
promit ca atunci cand repar rabla de calc va pun si poze..gata am promis

aaaaa nu cetii tot daca ratai ceva sa ma iertati..
vazui doar ca zicea cineva ca nu se fac laparo si histero odata..io le/am facut amandoua..2 in 1cumm zic io..
aaaaa si mai vroiam sa spun ..meyyyy zappimi vine sa scot bata si sa te altoiesc nitzelpai bine ma muma io pt cine mi/am racit gura?offffff nu asculti deloc de baba Leanate puppp si sa le faci auzi tu..ca de nu iote/o
klauuuuuuuuu voi fi acida pt data aia care e stabilitaparol ca acu numai cad frunzele
gataaa ma opresc aci ca trebe sa dorm ca la 5 imi da bubulina trezirea
aaaaaaaaa stati asa ca uitai ..am fost cu bubulina la klinica sa o vada doctora..si am intalnit si cateva fete minunateeeee..nu le spun numele ca se stiu ele.va pupam fetelorrrrr sper sa va fi purtat noroc.
gataaa acu fuggg..va pupam pe toateeeeeee.
iar uitai..
ALRAK,ala va pupammmm
gyongyiiii va pupam.
Candyyyyyyyyy
pupiciiiii la toateeeeeeee..acu fuggg pe buneee

revenii ca uitai sa o pup pe Avaloana ..da da te mai pup odata fatooo ca facusi treaba bunaca de fiecare data..bravoo

www.babygalerie.at/index.php?bl=1&baby=21822" target="_blank"> oltencutza mea iubita

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!

Sebi are nevoie de voi!!!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ala77 spune:

Ho, ho, ho, LIANOOOOOOO!
Bine ai revenit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

Liana30 , ce mult ma bucur ca ai dat semn de viata si sunteti bine. pentru tine si pentru printesa Annemarie Catalina.
ioana felicitari. DD sa te ajute sa ai o sarcina usoara si nastere la termen cu BB sanatos si mancacios.
mami vreau Succes si concediu placut la Sovata.
Klu pup leoaicele. O asteptam cu drag pe printesa Theodora sa ai nastere usoara.
claudia fata si burticutza.

tuturor si sa aveti o zi luminoasa

Doamne Ajuta-ne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CANDY1902 spune:

LIANA buna draguta mersi de felicitari ma bucur ca sunteti bine
KLU[/nastere usoara Dumnezeu va hotari cind va veni bb pe lume stai linistita cea fost greu a trecut.
NOI SUNTEM FOARTE BINE MA SIMT EXCELENT IN AFARA DE SINI NU MA DOARE NIMIK DESI INCA SUNT SPERIATA.

[b]
MIINE FACEM 5 SAPTAMINI

MIINE FACEM 5 SAPTAMINI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KLU1973 spune:

Ii multumesc in primul rand lui Dumnezeu ca a avut grija de noi si am ajuns pana aici...si nu in ultimul rand voua fetelor pentru sustinere !!!

Va invit la un pahar de sampanie fara alcool...am dat in mintea copiilor...dar asta e, recuperez eu ...pentru ca azi am implinit 37 saptamani

pe toate !!!!!!!

Klu 37+ Theodora...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Klu, o sa fie bine!

incepand cu anul 2010 voi fi o fericita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

clipsy,david 1977 mananc fetelor de nu va imaginati, sotul mai are putin si ma bate fiindca eu mananc ce-mi doreste sufletul si la orice ora,inclusiv noaptea,iar el si apa pe care o bea o asimileaza spune ca sunt piele rea, de aceea nu ma ingras.

Succes mult si multe reusite la fete, mai am si eu putin si incepe "nebuneala" injectiilor(FIV 2).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

Klu , buna sampania, chiar si fara alcool. Nastere usoara

tuturor si o zi luminata

Doamne Ajuta-ne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

LIANA, baietii mei abia asteapta sa o curteze pe oltencuta ta! Sa vedem acu' daca macar unul va fi pe placul ei! Asteptam poze noi! Cum stati cu colicii?
pupicei la toate

PS: Am zis ca va dau voie sa scrieti colorat si mare cand e vorba de felicitari, daaaa?

Tamarylis: nu cred ca e nevoie de histeroscopie... practic, eu la 40 HCG am avut avort menstrual si nu a fost nevoie de curetaj sau histeroscopie; se mai numeste si sarcina biochimica... embrionul nu a reusit sa se implanteze... Data viitoare sa fie cu noroc!

Luck, nu am inteles intrebarea cu hidrosalpinxul si histeroscopia... adica vrei sa intrebi daca la histeroscopie se poate diagnostica hidrosalpinx (stiu ca doar la HSG sau uneori la eco se vede hidrosalpinx, nu si la histeroscopie)... sau daca in urma intreventiei (histeroscopiei) poti sa faci hidrosaplinx? asta e imposibil, te asigur!

edit: uitasem sa schimb semnatura...

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Avalon 22+

Mergi la inceput