FIV in Ungaria - 61

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clipsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui dariada

Buna seara, fetele!
Offfff, sunt in butoi rau de tot, fir-ar sa fie!
I-am scris drului Kovacs pt o programare in sept. si mi-a raspuns ca el nu e liber, dar ma poate vedea dr. Krizsa. Vi s-a mai intamplat asa ceva? Sa va paseze altui medic la prima consultatie? Mai ales cand era vorba de o consultatie cu intentia de a face FIV... Nu stiu ce sa mai cred. Eram convinsa ca este un dr. serios. Plecasem la "drum" spre marea aventura a fivului la Budapesta cu mare incredere ca sunt oameni de cuvant, profesionisti si totul va decurge bine.
Imi cer scuze ca va necajesc cu problema mea, dar ma gandeam ca poate s-a mai aflat cineva in situatia asta...
Multumiri celor mai vechi de pe acest site pentru incurajari si informatii!
O seara frumoasa.

Imi pare rau ca nu ai reusit sa faci programare pt sept
probabil dr s`a gandit ca nu vrei sa mai astepti si avand agenda extrem de incarcata (in aug este in co asa am inteles de la fete) s`a gandit la solutia "alt dr"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrutaf spune:

dariada si mi-e dr kovacs mi-a recomandat un alt dr pt ca el nu mai avea loc , mie mi l-a recomandat pe dr bernard artur , e un dr mai in varsta, dar care are si el pregatire facuta in america
eu am mers doar la o prima consultatie am fost multumita si voi merge din nou in septembrie! eu te sfatuiesc sa mergi macar la o prima consultatie si apoi sa te hotarasti!si eu sunt de parere ca sunt toti profesionisti si ai sa te convingi singura ca nu se compara cu romania !intradevar la noi e un mit cu dr. Kovacs pentru ca multe fete au apelat la el si avem mai multe informatii despre el !la mine consultatia a costat 23.000 huf(pretul difera in functie de ce analize mai faci pe langa eco care e 13.000huf) deci nu e foarte scump !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tveety spune:

dariada eu de exemplu ieri am cerut o programare pentru prima consultatie la Szeged, la dna doctos si m-au programat pe 7 octombrie. Au spus ca doar atunci au liber. E mult pana atunci dar aste este nu am cerut mai repede sa ma progameze, poate daca ceream la dnul doctor ajungeam mai repede sau mai tarziu la Szeged. Si eu sunt de parere sa accepti medicul propus de Kovacs poate nu este pur o intamplare ca la el trebuie sa ajungi. Parerea mea, ca medicii de pe aceste clinici colaboreaza intre ei si depinde de sanatatea noastra si de noi cand va fi momentul sa avem 2 liniute pe test. (Stii si de starea noastra psihica depinde putin succesul)

http://lt2f.lilypie.com/bYtnp3.png

Mergi la inceput

pogonici eu voi fi in budapesta din 11 sept(atunci am prima monitorizare) pana prin 20 sept, poate ne intalnim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sufletel_80 spune:

Fetelor, unde ne putem caza ieftin in Budapesta sau in apropierea Budapestei?

Avalon, daca am retinut bine, spuneai ceva de 35 euro pe noapte? Imi poti oferi mai multe detalii?

va multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariada spune:

Balanta, clipsy, saboupetruta, tveety va multumesc din suflet pt raspunsurile voastre, pentru sfaturi si incurajari! Eram tare, tare necajita aseara! Imi spuneam ca nici nu am inceput bine demersurile si au inceput sa curga ghinioanele...
Acum mai mai linistit. DD stie El ce face!
Va imbratisez pe toate si sa va vedeti cat mai repede visul cel mare implinit!
Doamne ajuta!
Cate o si un pentru toate!

Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza20 spune:

saboupetruta scuza-mi curiozitatea, dar de ce trebuie sa stai atata timp acolo, unde vei sta, platesti hotel? In cazul asta un fiv in Ungaria nu ajunge mai mult decat in Romania, mai pui si cheltuiala cu drumul...la cat ajunge cu totul? E adevarat ca daca au rezultate bune as fi in stare sa dau si de 3 ori mai mult numai sa stiu ca va fi bine, dar monitorizarile astea nu le poti face la un dr in tara si tot sa-i trimiti pe mail valorile, sau depinde de caz? Intreb si eu sper sa nu te superi, eu sunt "novice" in ale fiv-ului, deabia am aflat ca ar trebui sa fac unul si incerc sa afluu cat mai multe detalii despre aceasta procedura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Luck, daca pastilele din folie sunt la fel (acelasi continut de hormoni) le poti lua chiar daca iti lipsesc cateva. Daca sunt diferite (cum este Triregol in Romania) atunci probabil ca ar fi o problema. Eu am luat Marvelon si nu conta cu care incep, pentru ca erau la fel. Din cate tin minte si Logest e la fel. Uite-te pe prospect. Mult succes!

Laura 24+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)

Mergi la inceput

bitza20si eu sunt la primul fiv si nu as vrea sa-ti dau informatii gresite dar eu stiu ca din ziua a 6-a de stimulare si pana la ET trebuie sa stai acolo (ungaria) din cate am inteles in medie 10-12 zile
nu stiu cu totul la cat se ridica costul cred ca depinde de la caz la caz (depinde si de tratamentul pe care trebuie sa-l urmezi, unde te cazezi, etc)poate te ajuta fetele mai vechi care au facut deja fiv in ungaria sau poti sa scrii pe mailul clinicii pt mai multe informatii iti raspund foarte prompt!
succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza20 spune:

multumesc de raspuns si multa multa bafta, D-zeu sa fie cu tine acolo si sa lucreze prin mana medicilor ca sa iasa din prima

Mergi la inceput