FIV in Ungaria - 61
Raspunsuri - Pagina 17

clipsy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ALRAK![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Referitor la PGD diagnosticul de preimplantare a embrionului (analiza genetica pe embrion) pot sa va spun ca se poate solicita si la Szeged, analiza in sine se face la Budapesta, dureaza o zi trimiterea celulelor si primirea rezultatelor. La inceputul lunii iulie , cand am fost eu la ET a fost cu mine o doamna (47ani) care a facut ET si a facut si PGD-ul . A avut trei embrioni din care numai unul a fost OK din punct de vedere al acestei analize , ceilalti doi au fost "diagnosticati" cu diverse malformatii. Costul acestei analize a fost de 30 EURO. Nu stiu daca pretul este pe numarul de embrioni sau pe pacient. Ea a platit 30 euro pentru 3 embrioni. Factura pentru aceasta analiza este trimisa direct de catre cei din Budapesta, iar la Szeged nu se adauga nimic in plus. Poate va este de folos ceea ce am scris . Eu ma gandesc foarte mult la acest lucru si vreau sa fac si eu pentru embrionasi aceasta analiza, in septembrie. Doamna cu pricina ( cea de care va spuneam mai sus) a fost nevoita sa faca avort la 5 luni ,anul trecut (cand avea 46 ani), pentru ca BB-ul a fost diagnosticat cu sindrom Down. Facand PGD-ul a eliminat acest risc. ( Sunt cateva tipuri de malformatii care se depisteaza prin PGD). ![]() Doamne Ajuta-ne! ![]() |
Si aceasta informatie mi se pare f.f.f.utila
AVALON ...ce zici? O postezi si pe asta pe prima pg?

scuza`ma ca te`am innebunit cu mesajele

Avalon spune:
care informatii de pe pagina pe care ai postat-o nu se regasesc pe prima pagina, te rog?
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon 22+

clipsy spune:
citat din mesajul lui Avalon Multumim pentru informatii, ALRAK! ![]() De asemenea, am adaugat cateva informatii despre medicamentele folosite in fiv (nu va mirati ca le veti regasi- neactualizate la fiv in Europa- tot eu le-am postat acolo). ***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate***************** Avalon ![]() ![]() ![]() |
MULTUMIM MULT DE TOT!!!

clipsy spune:
citat din mesajul lui Avalon care informatii de pe pagina pe care ai postat-o nu se regasesc pe prima pagina, te rog? ***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate***************** Avalon ![]() ![]() ![]() |
cat stam in ungaria:
mesajul lui Alrak
"Incepand cu ziua a 2a a CM, dupa eco si analize, incepe tratamentul (decapeptyl, merional si gonal- injectii, aspirina protect, vitamina C , magne B6 si femibion- tablete), tratamentul este personalizat in functie de rezultateale estradiolului si FSH-ului, in functie de varsta si de multi alti factori.
-Din doua in doua zile (cam asa ceva) am fost la monitorizare, asta insemna analiza estradiolului si eco. In functie de rezultatele analizelor dozele s-au ajustat. La mine stimularea a durat 14 zile, poate dura mai putin , daca foliculii cresc la dimensiunile la care se poate face punctia - cel putin 18 mm.
-In ziua a 15-a nu mi-am mai facut nici o injectie
-In ziua a 16-a mi-am facut o injectie (Ovitrelle) , iar dupa 36 ore mi s-a facut punctia.
-In ziua a 4a de la punctie mi s-a facut ET."

Avalon spune:
Clipsy, pe prima pagina se afla informatii generale, care se aplica marii majoritati... ceea ce a postat ALRAK este protocolul ei, al meu nu a fost asa de exemplu... protocolul fiv difera de la pacienta la pacienta, in functie de mai multi factori. Daca informatiile acestea sunt importante pentru tine, salveaza-le undeva in computerul tau sau noteaza-le intr-o agenda.
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon 22+

pupy76 spune:
Pentru fetele care au facut la Seghed FIV, vreau sa va intreb daca sambata si duminica se fac tratamente?
Dupa calculele mele a 2a zi de cm ar fi duminica, este vreo problema?
Clipsy tu cand trebui sa mergi in Ungaria?
Poop toate fetele

tveety spune:
Pupy en inca nu am fost dar poti sa-ti zis ca se fac tratamentele si sambata si duminica (asa am citit de pe forumuri)
http://lt2f.lilypie.com/bYtnp3.png

ALRAK spune:
pupy da , se face tratament si sambata si duminica, daca cumva nu este unul dintre medici ii tine locul celalalt, sambata sau duminica respectiva in asa fel incat sa nu se faca nici o intrerupere a tartamentului. Eu primul protocol l-am inceput duminica. si DD sa ajute sa fie cu ochisori.
tuturor si o zi luminata
Doamne Ajuta-ne!

clipsy spune:
citat din mesajul lui Avalon Clipsy, pe prima pagina se afla informatii generale, care se aplica marii majoritati... ceea ce a postat ALRAK este protocolul ei, al meu nu a fost asa de exemplu... protocolul fiv difera de la pacienta la pacienta, in functie de mai multi factori. Daca informatiile acestea sunt importante pentru tine, salveaza-le undeva in computerul tau sau noteaza-le intr-o agenda. ***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate***************** Avalon ![]() ![]() ![]() |
Mi le salvasem dar am crezut ca o sa fie de folos si altor fete de asta...am inteles! Multumesc

clipsy spune:
citat din mesajul lui pupy76 Pentru fetele care au facut la Seghed FIV, vreau sa va intreb daca sambata si duminica se fac tratamente? Dupa calculele mele a 2a zi de cm ar fi duminica, este vreo problema? Clipsy tu cand trebui sa mergi in Ungaria? Poop toate fetele ![]() |
eu vreau sa ajung in septembrie