FIV in Ungaria - 61
Raspunsuri - Pagina 12

tamaryllis spune:
Ala, Avalon, multumesc pt raspunsuri.
Avalon, te rog sa modifici si la mine pe prima pagina FIV 1 dr. Zadori -sarcina biochimica
incepand cu anul 2010 voi fi o fericita!

luck spune:
Avalon
ultima parte a raspunsului tau mi-a adus linistea , iti multumesc frumos , intrasem in panica.Acum sunt ok , probabil a fost perioada ovulatiei dar daca sunt sub tratament cu vitex fruit cred ca nu poate iesi nimic nu?
Am fost ieri la cea mai buna endocrinoloaga din oras si mi-a spus ca nu imi recomanda prednisonul impotriva anticorpilor dar sunt aproape sigura ca nu era documentata pe peobleme endocr in legatura cu cele ginecologice.
Explicatia ei a fost ca in momentul in care aflu ca sunt insarcinata (acum vorbesc din filme , ca parca imi e frica si sa ma gandesc) trebuie sa renunt la prednison si atunci anticorpii mei au sa sara in aer !!!
Oricum parerea ei este ca anticorpii pot duce doar la pierderea sarcinii si nu la esec de implantare.

Avalon spune:
Luck, e evident ca endocrinoloaga trebuie sa mai studieze. Intrebi daca poti ramane gravida in perioada cand iei vitex fruit? Sigur ca poti, e un produs natural care contine vitex agnus castus cu rol de reglare a tuturor hormonilor , in special a prolactinei. Imi amintesc ca la naturiste a scris o fata acum multi ani care din cauza ovarelor polichistice nu avea ciclu decat indus cu medicamente si nici ovulatie... a luat continuu pulbere de vitex agnus castus si a ramas gravida la o ovulatie prin ziua douazeci si ceva, vitexul i-a indus ovulatia. Asa ca, de ce sa nu ramai si tu?
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon 22+

atelocin74 spune:
Ioana76 , Felicitari!si sarecina usoara !
Klu , i-ti dorim NASTERE USOARAAAA ! sa stii ca ne gindim si ne pt voi ,sa treceti cit mai usor peste si sa va bucurati de bebelina Theodora , multtt asteptata .

KLU1973 spune:
atelocin, mii de si tie si lui doru !!! te tin la curent...iti dai seama ca te sun
Mai am mici contractii si dureroase si nedureroase...bag no-spa si gynipral...oricum, stau exclusiv in pat sa asteptam dr care vine duminica din concediu si-i vom face o vizita sa vedem cum stam dupa eliminarea dopului gelatinos.
Klu 36+
Theodora..

CANDY1902 spune:
MAI DRAGELOLR AM SI EU NISTE DUBII IN LEGATURA CU MERSUL CU MASINA CE PARERI AVETI POATE FI DAUNATOARE SAU POATE DUCE LA O PIERDERE??????????????
EU ACUM AM AJUNS DE LA SATU MARE LA SIBIU SI MARTI MA VOI INTOARCE CREDETI CA EXAGEREZ
NOI AVEM 5 SAPTAMINI SI ASTEPTAM NERABDATORI PE ZADORI SA VEDEM CITI MEMBRI VA NUMARA FAMILIA NOASTRA

luck spune:
Avalon
SA TRAIESTI !!!
candy
nu stiu ce sa-ti raspund in legatura cu mersul cu masina dar daca te simti ok nu vad ce ar putea dauna.
Spune-mi te rog crezi ca mai ajungi la Szeged , as avea nrvoie de niste AC de acolo.Daca nu ajungi probabil o sa-mi iau ceva de aici.

felicia_ spune:
Buna tuturor, n-am mai scris la subiectul asta decat sa felicit cate o prietena draga... acum as avea nevoie de ajutorul vostru: am citit informatiile de pe prima pagina, nu inteleg un lucru: am vazut ca si la Budapaesta, si la Szeged, si la Debrecen se face fiv la Kaali. Am inteles ca preturile de la Budapesta sunt diferite de cele de la Szeged, desi e aceeasi clinica? Asa e?
Este cineva care a facut recent fiv la Debrecen?
O sa scriu un mail pe adresa clinicii, dar ma gandeam sa va intreb pe voi inainte.
Merci!
poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> campania noastra

ioana_p76 spune:
Felicia da, este vorba de aceeasi clinica mama Kaali Intezet http://www.kaali.hu/index.php?p=31#szeged (la varianta in engleza a site-ului scrie doar de Budapesta, la cea in mah\ghiara de toate cele 3 clinici)
Preturile sunt aceleasi, insa in unele cazuri au fost mici diferente intre fete la cat au platit la prima consulatie sau analize. (dar diferente mici, de cateva mii de forinti, care nu inseamna asa mult 1000ft =cca 14 lei
In ceea ce priveste preturile pentru fiv, aici chiar nu au fost diferente, sunt aceleasi de pe prima pagina (asa erau si acum 2 ani cand am fost eu, asa sunt si acum) :
Ovulometria si monitorizarea cu ultrasunete - 105.000 ft
Punctia ovariana - 105.000 ft
ET - 112.000 ft
ICSI -110.000 ft
hatching -50.000 ft
Te gandesti cumva sa incerci in Ungaria? Daca da, si eu si fetele te vom ajuta pe cat putem cu informatii! toate fetele si multumesc inca o data celor care m-ati felicitat Liana
Luck
Tea
Alrak
Gyongy
(scrisem zilele trecut un mesaj mai lung, dar mi-a cazut net-ul si l-am pierdut, din cauza asta nu mai detaliez acum)
Ioana 5+ Doamne Ajuta!
animalutele mele iubite
Noua generatie de pisicuti
CAMPANIA NOASTRA *** Infertilitatea este o boala

felicia_ spune:
Merci mult, Ioana. Si felicitari si aici!
Da, ma gandesc... ma gandesc la multe si numa pot hotari ce sa fac... Intrebam de diferenta de pret, pt ca am facut conversia si imi ies diferite de preturile pe care le-am gasit la Kaali Budapesta (acolo le-am gasit per total 1500 E si inca 500 daca e nevoie de ICSI: "if ICSI is needed as well it is an additional 500 EUR "). La Szeged zice ca ICSI e 110 000 de ft, deci 400 de E. Nu e mare diferenta, dar as vrea sa stiu totusi sigur care sunt preturile.
poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> campania noastra