FIV in Ungaria - 61
Raspunsuri - Pagina 13

CANDY1902 spune:
LUK eu merg in 10 august la control daca nu e prea tirziu pot sa te ajut cu placere
5+ cu bebe nostri dragi

KLU1973 spune:
Fetelor, eu sunt bineeeee...
L-am sunat aseara pe dr. si i-am spus ca am mai eliminat inca o particica din dopul gelatinos sambata seara si mi-a zis ca ne vedem maine dim ca n-am motiv de ingrijorare daca nu am temperatura peste 38, nu am tensiune si miscarile buburuzei sunt ok... si ca el crede ca o sa mai elimin ceva ca nu poate fi tot...si chiar daca nu mai elimin cica se rupe apa si se instaleaza travaliul in 2-3 zile de la eliminarea totala a dopului; am incercat sa-i spun ca eu vreau sa merg azi dim la el si el zise ca nu-i cazul ca ma asteapta maine.
Asa ca astept... sunt pregatita manechiura, pedichiura, epilat, parul aranjat sunt ca scoasa din cutie doar sunt atat de aproape de intalnirea vietii mele...
Mai zise... cica acum daca am venit sa vezi ca nu o sa mai ai nici un simptom si nasti la 40s...ca stie el cum lucreaza psihicul meu...
Klu 37+
Theodora

clipsy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui KLU1973 Fetelor, eu sunt bineeeee... L-am sunat aseara pe dr. si i-am spus ca am mai eliminat inca o particica din dopul gelatinos sambata seara si mi-a zis ca ne vedem maine dim ca n-am motiv de ingrijorare daca nu am temperatura peste 38, nu am tensiune si miscarile buburuzei sunt ok... si ca el crede ca o sa mai elimin ceva ca nu poate fi tot...si chiar daca nu mai elimin cica se rupe apa si se instaleaza travaliul in 2-3 zile de la eliminarea totala a dopului; am incercat sa-i spun ca eu vreau sa merg azi dim la el si el zise ca nu-i cazul ca ma asteapta maine. Asa ca astept... sunt pregatita manechiura, pedichiura, epilat, parul aranjat sunt ca scoasa din cutie doar sunt atat de aproape de intalnirea vietii mele... Mai zise... cica acum daca am venit sa vezi ca nu o sa mai ai nici un simptom si nasti la 40s...ca stie el cum lucreaza psihicul meu... ![]() Klu ![]() ![]() |
NASTERE USOARA!!!

ALRAK spune:
Klu , parca te si vad (chiar daca nu te cunosc), aranjata , la 4 ace cum se zice, in asteptarea marii intalniri, asteptand sa se "rupa apa". Bunul Dumnezei sa te ajute sa ai o nastere usoara si printesa Theodora sa fie sanatoasa si mancacioasa.
Candy in mod normal, la o sarcina normala ,nu afecteaza mersul cu masina, dar trebuie sa tii cont de anumite aspecte. La fiecare ora, sa faci o pauza de 10 minute, in care sa stai in picioare si sa te plimbi putin. Condusul nu trebuie sa fie agresiv, cu curbe luate cu 100 km/ora, depasiri razante si altele, care-ti pot da emotii si mai mult decat atat, incordarea muschiilor abdomenului.
Daca nu ti-a fost interzisa calatoria cu masina, tinand cont de aspectele de mai sus, este OK.
Dar, intotdeauna exista un dar,... o sarcina obtinuta prin FIV nu este ca o sarcina normala, daca problemele sunt si ale femeii, nu numai ale barbatului. Asa ca, in functie de problemele pe care le-ati avut voi (de ati recurs la FIV) , analizeaza si vezi daca poti sa circuli sau nu cu masina.
Mie personal mi s-a spus ca ar fi recomandat sa circul cat mai putin si nu drum lung, dr mi-a zis ca mai bine merg pe jos decat cu masina ( bine nu este cazul la tine ca de la Sibiu la Satu Mare sunt cateva sute de km).
Iti doresc o sarcina usoara.
tuturor si o zi luminata
Doamne Ajuta-ne!

dariada spune:
[font=Arial]Buna fetelor, viitoare mamici!
Dupa multe peregrinari pe la diversi medici, dupa ce-am ascultat fel de fel de opinii si recomandari (medicale si nu numai), dupa ce-am numarat banii din pusculita (insuficienti deocamdata, dar mai strangem putin cureaua, ca e la moda... Criza, criza, dar n-avem incotro, timpul curge in defavoarea noastra cand e vorba sa concepem un bb!), ei bine, dupa toate astea, ne-am hotarat: facem FIV la Budapesta! (Sper sa fi facut alegerea corecta.)
felicia_ si celor interesate, i-am scris zilele trecute un email dr-ului P. Kovacs si mi-a confirmat ca FIV-ul este 1500 euro, iar ICSI (daca este cazul) 500 euro.
In privinta pretului medicamentelor, as vrea sa va intreb, ce stiti, unde sunt mai ieftine, in Romania sau in Ungaria? Banuiesc ca asig. med. din Romania nu compenseaza tratamentele pt stimulare a ovulatiei.
Avalon, recunosc ca m-am hotarat sa merg la Budapesta tot citind mesajele tale. si de 1000x multumiri pt prima pagina!
Alrak, mami_vreau, goggy, tamaryllis va tin pumnii stransi pt FIV-ul din toamna, sa fie cu noroc de data asta si sa numaram cat mai multi bobocei!
O zi frumoasa si racoroasa tuturor!

clipsy spune:
Alrak Cat este necesar sa stai in vederea fiv?
am vazut ca pe prima pg este trecut 10-12 zile, incepand cu a 6-a zi de stimulare pana cel putin in ziua ET.
imi puteti spune si mie va rog frumos daca nu va deranjeaza prea tare cum se procedeaza de la cap la coada?
Te cheama in Z2 pt a face eco trans si inceperea tratamentului
apoi....?

sophie76 spune:
Dragi fete!
dupa multe discutii ,analize si mai ales citindu-va pe voi, am hotarit sa iau si eu calea Budapestei. I-am scris un mail dr. Peter Kovacs care mi a raspuns foarte prompt, ca de obicei sa inteleg.
Am citeva intrebari , daca se poate sa ma ajutati si pe mine dintre fetele cu experienta Budapestei :
1. cit timp dureaza prima consultatie , avind in vedere ca toate analizele de laborator le am facute in tara?? Se respecta programarile? va rog e f important pt mine sa stiu !!!!!!!
2. in ce consta prima intilnire: consultatie+ eco+ histerosonograma = 160 eur platiti in HUF sau cu card , corect?
3. poate sa mi spuna cineva in cit timp se ajunge de la clinica la aeroport folosind mijl de transport public?
4. a stat cineva la Hotel Panzio Fabius, e OK?
Va multumes din suflet ,
sophie

Avalon spune:
citat din mesajul lui dariada [font=Arial] In privinta pretului medicamentelor, as vrea sa va intreb, ce stiti, unde sunt mai ieftine, in Romania sau in Ungaria? Banuiesc ca asig. med. din Romania nu compenseaza tratamentele pt stimulare a ovulatiei. Avalon, recunosc ca m-am hotarat sa merg la Budapesta tot citind mesajele tale. ![]() ![]() ![]() |
Multumesc pentru apreciere si BAFTA MAXIMA iti doresc!

Eu am preferat sa-mi cumpar medicamentele din tara 99% (erau preturi mai mici)... cu exceptia catorva fiole de gonal de care am avut nevoie prin prelungirea tratamentului cu cateva zile si a ovitrelului care nu se gaseste in Romania. Eu te sfatuiesc sa iei toate medicamentele din tara si daca totusi apar necesitati pe parcurs sa le cumperi de acolo.
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon

Avalon spune:
citat din mesajul lui sophie76 Dragi fete! dupa multe discutii ,analize si mai ales citindu-va pe voi, am hotarit sa iau si eu calea Budapestei. I-am scris un mail dr. Peter Kovacs care mi a raspuns foarte prompt, ca de obicei sa inteleg ![]() Am citeva intrebari , daca se poate sa ma ajutati si pe mine dintre fetele cu experienta Budapestei : 1. cit timp dureaza prima consultatie , avind in vedere ca toate analizele de laborator le am facute in tara?? Se respecta programarile? va rog e f important pt mine sa stiu !!!!!!! 2. in ce consta prima intilnire: consultatie+ eco+ histerosonograma = 160 eur platiti in HUF sau cu card , corect? 3. poate sa mi spuna cineva in cit timp se ajunge de la clinica la aeroport folosind mijl de transport public? 4. a stat cineva la Hotel Panzio Fabius, e OK? Va multumes din suflet , ![]() sophie |
1. intre 30 si 45 minute
2. consultatia cand am fost eu se platea numai in HUF numerar; eu am facut numai eco, fara histerosonograma pentru ca aveam histeroscopia facuta in tara;
3. nu stiu
4. nu
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon

Andrada.P spune:
Dragelor, multe dintre voi nu ma stiu, sunt mamica de 2 fetite minunate dupa FIV la Kaali Budapesta in martie anul trecut.
Am si eu o intrebare pt o prietena a mea: stiti cumva daca Menopurul este mai ieftin in Rom sau in Ungaria? Ea spune ca in Rom este 800 Ron doza. E corect? Parca mi se pare cam mult... Eu nu m-am stimulat cu Menopur niciodata si chiar nu stiu.
Sophie
prima consultatie dureaza 1 ora in care discutati istoricul + o eco. Stiu ca daca este cazul Dr Peter Kovacs face si o histero (la mine nu a fost cazul). Eu am stat la Fabius la prima consultatie. E ok. E curat. Nu am stat si in timpul tratamentului dintr-un motiv: nu are terasa (si sotul meu e fumator). Ai grija ca (,) camera Junior e cam micuta. Merge pt o noapte dar mai mult nu ai loc de bagaje, etc. Eu am stat la Helios si a fost ABSOLUT MINUNAT. Mi-am luat studio care arata ff bien si are si chicineta. E ideal pt o sedere de 2 sapt. In plus e aproape de clinica. Am vazut ca Avlon a pus link pe prima pagina.
Avalon pe tine si pe cei 2 bebei. Felicitari inca o data! Iti doresc sa duci sarcina cat mai aproape de termen.
Feli si eu stiu ca preturile sunt unitare. Sa stii ca merita sa mergi in Ungaria! E o decizie f buna.
Avalon si Feli nu organizam si noi o intalneala de "vechituri" ? Mi-e tare dor de voi si de fetele noastre...
Andrada mami de
Mara si Teodora (06.11.2008)
Povestea nasterii