Puiuti de Randunici 2008!!! (286)
Raspunsuri - Pagina 8
cami33 spune:
Stelutz, nu stiu daca Hipp e mai bun decat Nestle, cred ca e vorba doar de preferintele copiilor. Bubu meu refuza categoric Hipp, dar papa tot borcanul de 250g de la Nestle.
Nici eu nu sunt impotriva borcanelelor, am mereu stoc in casa pentru plecari sau pentru zilele in care n-am timp/chef sa gatesc.
Am vazut pozici verzi de Clau, super locatia si protago nistii.
Mihu, e criminala certareata ta, ne-am distrat copios si eu si Bubu
Ma bucur mult ca s-au mai reparat puii, ca m-am ingrozit cand am vazut cate bolesnite au fost pe aici
_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)
clauclau spune:
Naty, eu nu sunt deloc impotriva borcanaselor, doar ca Rebe le mananca cu mare drag pe cele care le fac eu . Eu ii fac pentru mai multe zile si le pastrez la congelator. La fel o sa fac si la mare, pentru primele zile or a fie facute de mine si in rest borcanase....eu nu indraznesc sa-i dau inca de la restaurant... Si pentru seara am gasit varianta potrivita pentru Rebe, cerealele de noapte de la Milupa ii plac foarte mult si sunt foarte satioase pentru ea. Am vazut ca doarme foarte bine cand le papa pe astea si la culcare un biberon plin de laptic...apoi doarme neintoarsa pana dimineata. In rest pentru gustari raman la fructe si iaurt iar dimineata o sa ii bag si cate-o feliuta de painica cu unt sau branzica. Am noroc ca ea e mare mancacioasa... Pup Iulia scumpa.
luny spune:
1. nici eu nu-s impotriva borcanelelor, dar nici fan nu sunt...adica, nu ptr uz curent, ca d-aia e mami, sa faca papa fresh la pui
2. noi nu avem AC aici si pe canicula sunt 30 sau mai bine de grade in casa...asta e, pediatra e ff fericita si zice ca nu moare copchilu' la temperatura asta, numai AC sa nu punem..dincolo, la un moment dat sigur punem, macar in sufragerie..
3. Rebe, Teo, sa stapaniti sanatoase maselutele si sa tocati bine papa buna cu ele!
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
clauclau spune:
Bine ca mi-am adus aminte, Kya, am vazut ca vrei sa pleci la munte vinerea asta, incearca sa-ti faci rezervare din timp, chiar azi, maine daca va hotarati. Zic asta pentru ca noi ne-am hotarat de miercuri pentru vineri si am incercat intai la Cumpana, nici-o camera, apoi la Cheile Gradistei unde ne place mult si mai era o singura camera la hotel la 250 ron pe noapte. La Moeciu n-am incercat ca nu ne place...si in cele din urma am gasit la Brusturet si mai erau doar vreo 2 sau 3 camere. Deci trebuie din timp ca e super plin in weekend si cica rezervarile se fac chiar cu o luna inainte. Mult succes, daca m-am bagat aiurea, nu ma lua in seama...
ramo_cata spune:
salutare
LA MULTI ANI ILINCA !!!SA CRESTI MARE SI SANATOASA
LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR DE AZI...
bubu alex este nepotelul meu de la bucuresti,acum este in vacanta la mami si vine pe la mine sa se joace cu andru desi are 5 anisori ii place f mult de andru...el nu mai are frati si tot timpul imi zice ca il iubeste pe andru f mult si el il considera fratiorul lui..am pozici cu ei de la zbenguiala lor,balacitul din piscinutza,joaca in nisip...
mstela naspa cu cicalitul dar ei lasa ca e bine ca ati fost
mihutza ti-am vazut certareata
clau ti-am vazut pozicile de la munte ...mmm ce aer curat
naty si mie imi pare rau ca nu ne-am intalnit ...pe alta data..eu am stat aproape 3 h in parc...doamne cata lume...cred si eu la ce caldura a fost sambata..ne-am copt la sor'mea acasa...acum ma bucur f mult ca nu stau in bucuresti ,ca nu stau la bloc...
ma bucur sa vad ca puiutzii sunt mai bine...doamne ajuta sa fie bine si le doresc sanatate celor care inca mai sunt bolnaviori...
am vazut ca vorbiti de papica pt concediu...hmm nici eu nu prea stiu cum o sa procedez,nu am nimic cu borcanasele pt pitici dar nu i-am dat niciodata si nu stiu daca o sa-i placa...e o varianta f buna..am sa cumpar saptamana asta sa vad daca-i plac ,ca sa pregatesc terenul pt ca saptamana viitoare cred ca o intindem la mare..yupppiiii...abia astept....eu ma gandeam sa-mi iau o butelie de voaiaj si sa-i fac piureute repede cu ficatel,carnita dar parca nu as vrea sa gatesc si in concediu...e vorba de 2 mese de papica gatita,in rest laptic ,iaurtel,fructe..mda vedem cum o sa facem...trebuie sa ne descurcam...
cat despre statul in scaun,a stat si andru dar nu tot drumul...l-am mai luat si in brate ,de dormit nu a dormit deloc...catalin zice sa facem popas la sor'mea la bucuresti cand o sa mergem la mare...si sa plecam dimineata din bucuresti spre mare..eu as vrea sa mergem direct ..
andru doarme de la ora 13.40...hmmm si s-a trezit de dimineata la ora 10.15 minute,plus ca azi noapte a dormit neintors ce o fi cu el..cred ca la obosit drumul ,deplasarea la bucuresti..
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
cleme spune:
LA MULTI ANI ILINCA! sa-ti traiasca domnisoara Cata!
Mihu m-a spart Andra cum se cearta cu tine (parca o vedeam pe Diana ) iar cu dansul e... CRIMINALA!
Naty felicitari pt mersul Iuliei si nu-ti face griji ca vei alerga cat de curand dupa ea, o sa duci dorul zilelor cand statea asa cumintica
Clau frumoase poze
Stela imi pare rau ca a nu i-a placut Teei deplasarea, si mie mi-e frica de cum va reactiona Diana. Dar sper sa fie bine.
Cat despre borcanele Diana NU LE SUPORTA. Am incercat mai multe tipuri si nici nu vrea sa se atinga de ele, nu stiu ce voi face la mare...
Si de vineri pitica mea are o noua distractie, sa deschida calculatorul si sa se joace cu DVD-ul... e foarte incantata.
cleme spune:
Luny acum am vazut ca mi-ai trimis PM. , la inceputul lui august vreau sa plecam, atunci am concediu.
Si ca sa fim si noi in trend, de sambata Diana e ragusita si are afte la gurita. I-am dat cu glicerina si vad ca au mai disparut.
Vio nici Diana nu mananca, abia a ajuns la 9kg, e o distractie totala masa la noi, dar daca e vb de biscuiti, sticksuri, pufuleti si alte tampenii nu zice niciodata nu.
Gecko felicitari pt examen.
la toata lumea
bubu05 spune:
Buna randunime!
Abia am reusit sa citesc pe diagonala...am avut treburi multe...am fost la Carrefour dimineata, apoi i-am dus la locul de joaca pe pitici ca nu era nimeni acolo...apoi in viteza am venit si le-am facut o supica cu galusti, m-a apucat bataiala de foame si oboseala...apoi am desfacut cumparaturile/spalat o tona de vase si am savurat acum, in sfarsit o inghetata si mi-am revenit!
Baietii dorm, sunt bine
Stef n-a mai facut febra deloc aseara, nici noaptea, nici azi! Pe la 3 noaptea i-am pus termometrul si avea 37,4, i-am bagat totusi un supozitor cu paracetamol sa stau eu linistita...
Pana la urma ne vedem sau nu azi in Tineretului?
Am vazut pzele cu Sean, e un dulce, superbe ca de obicei! Vio, e baiatul tau, clar!!
Mai, nici eu nu sunt impotriva borcanelelor, lui Stef i-am dat de multe ori hipp dar cu fructe, piersica, afine sau nestle cu pere. Ii luam din astea cand nu gaseam ca lumea la piata...dar cu legume nu i-am dat niciodata pt. ca n-am avut nevoie...
Stela, ce de aventuri pe la mare abia astept sa va vad in poze!
I-am luat si eu lui Stef slip de baie de la Happy (ma rog pampers ). Voi ce marime le-ati luat? am luat M, sper sa-i vina...
Nicoleta spune:
Am vazut-o pe Andra!!! Mortala cand va cearta!! Si dansurile ei, si mersul cu pantof... Super!
Am vazut si pozele de la munte ale lui Clau, faine!
Matei al meu e numai cu mainile in gura... il supara gingiile...
Mai, dar unde-s fetele? Olgutza? Tuchi?
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
Nicoleta spune:
Bubule, vreau si eu inghetata!!! Mor de pofta, dar e soaaare afara si nu as vrea sa ies cu baietii... Eu am luat slipi de "balaceala" de la Huggies, au pe kg, ca si scutecele!
Cred ca ies dupa inge, ca moooor de pofta...
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei