Puiuti de Randunici 2008!!! (286)
Raspunsuri - Pagina 7
luny spune:
kya l;ui Ca i-a iesit ff bine, la limita superioara...nu stiu ce sa zic..
Despre borcanele: Mateiul meu acum a papat si el prima data....noroc ca i-au placut, am avut si de pe babypoint, Alete bio,mai bune ca Nestleul de aici..eu am incredere ca-s sterilizate si-s mai carcaiasi free decat orice ar fi in restaurante, cel putin la noi in Romanik, nu risc neam! nu sunt deloc fan borcanele, dar nici nu vad tragedia daca mananca d-astea cateva zile in deplasari, ma rog, asta e parerea mea, clar le prefer decat orice din restaurante, atata timp cat nu-i pot face eu proaspat..a, o branza cu rosie, paine cu unt si miere, iaurt, etc sunt ok, dar nimic preparat sau gatit acolo..
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
ariel_7000 spune:
LA MULTI ANI, ILINCA!!!
kya, da, de la calciu poate face tetanie. si de la magneziu.
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga
ariel_7000 spune:
teo nu se atinge de borcanele. nici nu vrea sa le vada. asa ca eu nu am de ales si trebuie sa ii dau ori de la restaurant, ori papa facuta de mine. in general aleg supele, fructele si legumele, fara sosuri.
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga
mstela spune:
LA MULTI ANI CU SANATATE ILINCA!Cata,sa-ti traiasca don'soara!
mami de TEODORA (1 apr. 2008)
Kya spune:
La Multi Anisori Ilincuta mica!!!
Raluca mamica de Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
luny spune:
LA MULTI ANI, ILINCA!Si tuturor celor aniversati astazi!
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
clauclau spune:
Hello, hello si de pe la noi. In sfarsit am terminat treaba cu teroristii, cea mica doarme, cel mare e la desene, dar se apuca imediat de teme. Eu am o tona de rufe de calcat, ma asteapta, dar voiam sa va salut mai intai.
Am citit ca sunt spre bine copilasii nostri!. Am vazut poze frumoase cu Sean si mamica lui, am vazut-o si pe balerina crengutei.
Am citit si aventurile Stelei la mare cu Teodora agatata de gat, parca vad ca asa va face si Rebe...
Aaaaa, si Rebe s-a comportat exemplar la drum, nu ma asteptam, tare teama mi-era de asta. Si la ducere si la intoarcere a fost super ok, fara crize, plansete si alte alea, a stat linistita in scaunul ei.
Avem 2 maselute noi, noute! Bine, au iesit cu cantec puternic, dar au iesit!
Gata, la treaba cu mine.
clauclau spune:
Inca ceva, sa nu uit:
LA MULTI ANI ILINCA SCUMPA.
LA MULTI ANI TUTUROR ANIVERSATILOR ZILEI..
mstela spune:
Si.. nu puteam sa plec pana nu recuperam ciripelile...
Am citit din urma si am aflat ca au fost bolesnite pe aici multe..uofff..ce rau imi pare...duca-se departe de crenguta pentru totdeauna..sper ca toti sunt bine acum..Of,multumesc din nou Domnului ca ne-am intors sanatosi de la mare.
Sa va spun ce m-a revoltat pe plaja raaau:
Era o fetita de 1,5 an langa noi cu parintii si cred ca pe putin 10 guri de bere i-a indesat tacso in gura de ma cruceam...Tacso:"E buna tati,mai vrei?"Ma-sa:"Yammy,e buna,asa-i?"Copilul:"Bee,bee"si arata cu degetul spre sticla,tacso o satisfacea imediat cu o gurita de bere.
In alta zi,alt copilas de 1 an si ceva...la fel..arata cu degetul spre sticla,tacso,gal-gal o gurita-2-3 de bere...
A aratat si Tea spre sticla,dar a ramas cu aratatul.
De altfel,fetita de 1,5an m-a uimit cat de multe stia (apropo,ca am citit ca pove kya de o fetita tot de 1,5an):stia cum o cheama (deea),orice ii spunea mama facea/zicea etc...am ramas perplexa.
In rest:gunoaie,dar nu din cauza oamenilor de pe plaja neaparat,care in majoritate duceau gunoiul,dar nu in cosuri ci langa,fiindca existau doar 2 cosuri la 100 m,ce se umpleau imediat,asa ca gunoiul roia pe langa cosuri...deci,cine-i de vina?
Referitor la mancarea facuta de mine si pusa in borcanele,am facut-o in seara dinainte sa plecam,am pasat-o,am pus-o in borcanele,am bagat-o la frigi,am avut lada frigorifica cu baterii pe drum-deci au stat la rece,si cand am ajuns le-am bagat repede la frigi..Deci no problem,zic eu..In grecia probabil voi face un borcanel pt prima zi sa am ce sa-i dau si apoi ii gatesc acolo.Dar pana una alta,intrebare:piureul HIPP e mult mai bun decat NESTLE?Asta ca cel nestle a fost jalnic.
Mimo,eu nu o tin pe Tea in AC (pasarele,deh),numai ziua si cateodata si cred ca un pic peste 25 grade sunt in casa,nu stau tot timpul sa ma uit,dar daca rezistam noi,rezista si copchilul.
Am vazut pozici frumoase...tare haioasa Zana cu porumbul in gura,si Muffy cu aspiratorul..am vazut-o pe Andra certareata cum danseaza ea moratl..am vazut poze racoroase de la Brusturet...super,Clau..
Si..am intrezarit a 3 a maseloaie...
mami de TEODORA (1 apr. 2008)
natynic spune:
Stela, greu de zis daca Hipp sunt mai bune decat Nestle, e chestie de gusturi. Acelasi borcan de pui cu legume de care v-ati scarbit voi Iulia de ex l-a ras ieri cand a fost in "deplasare"...Ma rog, nu mai insist in povestea cu borcanele, ma uimeste doar ca se pare ca de aici sunt absolut singura care nu e impotriva lor-ma simt usor denaturata (desi sunt impacata)
Cu AC...pasarelele mele stiti ca sunt MARI, il consider in egala masura prieten si dusman. Direct pe Iulia nu-l pun NICIODATA-cum as putea cand eu, daca stau sub el un sfert de ora sa scriu la calculator sunt apoi intepenita de spate si umar??? In casa veche, fara AC aveam 30 de grade in dormitor , aici la Iulia sunt 27 de grade. Dupa ce o spal si o bag la culcare, ii las usa deschisa si dau drumul la AC, care e in sufragerie dar e destul de eficient si in dormitoare. Si las AC pana ne culcam noi. Niciodata nu-l pun insa inainte de baie pt ca acolo e f cald si se creeaza o diferenta de temperaturi prea mare intre incaperi.
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!