Puiuti de Randunici 2008!!! (286)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Am vazut-o la munte in verdeata pe Rebe, f frumos! Astept si de la Stela...
Mai, eu in continuare nu inteleg ce aveti contra borcanelor, dar ma rog, cred ca e si un soi de eres contagios . Solutia lui Clau, cu mancare facuta in casa si inghetata mi se pare super ok daca mergi undeva asa, 2-3 zile. Insa pt mers la mare o saptamana sau mai mult (si mai ales cum mergem noi cu avionul) nu prea merge. A, noi acolo o sa avem si chicineta dar zau, doar nu ma duc in vacanta ca sa gatesc...
Gecko, lasa-le naibii de grile neclare, eu niciodata nu am mai verificat nimic dupa un examen...Ce-o fi o fi si la tine va fi bine!
Noi azi mai slabut cu mersul, iar a apucat-o frica; pe ici pe colo a mai exersat insa, inclusiv ridicatul singura in picioare, deci ce mai, de putut POATE! Acum doarme si ii prepar o supica de rosii si piure de cartofi cu carnita de pui.
A, vreau sa spun ca de cand ne-am mutat il tot ametesc pe sotz cu mancare improvizata, doar-doar sa nu folosesc noul cuptor electric, care a fost ambitia lui si pe ale carui instructiuni eu ma uit crucis, nu pricep nimica...la toate scrie ca apesi de 3 ori pe butonul 2, apoi de 2 ori pe butonul 3 si mai invarti de 5 ori din butonul 1, etc etc. Mi-e frica! Dati idei de mancaruri ce se pot face numai pe plita!

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Mihutza cat de misto se poate rasti! De dans nu mai zic nimic, e ceevaaa...si ce simte ritmul!

Naty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

acum repede! ca am prins si eu 2 minute de LIBERTATE!!!

gecko, ce variante de raspuns aveai?

naty, uite aici un subiect pe care ti-l dedic:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=116814&whichpage=10

mihu, delicioasa andra! asa se cearta si teo

si gata huzureala ca e balamuc aici:)

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

mihutza ff tare certareata ta-dansatoare
naty esti pe mess? vreau si eu detalii despre Zakynthos, cazare statiune..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luny

mihutza ff tare certareata ta-dansatoare
naty esti pe mess? vreau si eu detalii despre Zakynthos, cazare statiune..

Intru

Naty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Mda,deci v-ati cam lamurit...mie nu-mi pare rau de aceste zile,sa nu intelegeti asta...sunt f bucuroasa ca am fost sanatosi si cat de cat
ne-am simtit bine...desi se putea si mai bine.
Soacramea e o femeie minunata,cu care de altfel ma inteleg mai bine
decat cu mama si tare ii multumesc pt cat ne ajuta...cu randunoiul
mai are ea discutii,dar cu mine e in relatie f buna...dar in deplasare e atat de cicalitoare,si varsta isi cam spune
cuvantul,incat mai bine fara in deplasare cred...
Am uitat sa va spun cel mai important lucru:s-a comportat Tea minunat in scaun...si mi-era asa frik...
Initial a avut un scaun fara centuri proprii,primit cadou...si o prindeam cu centura masinii si se zbatea ca ajungea sa sare pe sub centuri...si i-am cumparat un scaunel no name,cu centuri si mai maraie,mai se zbate,dar nu are unde sa fuga si intr-un final adoarme sau se mai linisteste...asa ca la acest drum lung,s-a comportat cum spuneam si a si dormit destul de mult,incat am fost ff multumita..
Kya,tare ne tenteaza un w-e la munte,desi trebuie sa "strangem bine surubul" pt a avea bani de grecia...tu spune tot referitor la cazare,plimbareala si poate ne hotaram.Astept pozici pe mess
A,si Naty,cu mancarea de pranz am procedat asa:am facut eu mancarica si am pus in 2 borcanele pt 2 zile si pt ziua a 3 a am luat un borcan cu legume+pui Nestle..o PORCARIE...eu am facut bleah cand am gustat,un gust ciudat,fad,iar Tea nu a vrut DELOC..asa ca am lasat-o si i-am dat branza cu rosii.

mami de TEODORA (1 apr. 2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ariel_7000

naty, uite aici un subiect pe care ti-l dedic:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=116814&whichpage=10

Da, ma unge pe suflet, minunat, multam fain!

Naty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

kya l-am urmarit si eu si sta cu capul intr-o parte pe stanga...o sa-i spun pediatrei..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Apropo de mancarea pentru copii... Noi nu avem cum sa luam mancare congelata cu noi, vom avea frigider in camera, dar nu congelator! Plus ca pe drum facem minim 7 ore, deci posibil sa se dezghete... Varianta cu mancarea congelata cade sigur! Borcanelele... nu i-am dat pana acum, nu am nimic impotriva lor, darnici nu mi se pare ca ar fi cea mai buna solutie. Eu as incerca sa ii dau de la restaurant cate ceva, iau de acasa iaurturi, cereale si poate niste branza cu smanatana (imediat se umfla capacul daca se altereaza, deci as vedea daca e cevain neregula...), voi folosi legume de la restaurant, carne. Acum 2 ani cand am fost, Bubule, ciorbele/supele erau rele, nu ne-au placut deloc, am sarit peste felul asta... Insa erau atatea altele ca nu prea am simtit lipsa! Eu cred ca va fi bine! Ma duc sa imi lustruiesc ochelarii roz, ca azi e sarbatoare si nu pot incepe cu bagajele!

La multi ani tuturor celor care sunt sau au de-alde Ilie in familie!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Citat:
citat din mesajul lui luny

kya l-am urmarit si eu si sta cu capul intr-o parte pe stanga...o sa-i spun pediatrei..

Sanziana nu mai face, am si uitat sa va spun.
Pediatra mi-a spus ca tetaniile astea se mai intampla si din lipsa de calciu. Asa ca i-am dat 5 ml calciu in bibele de seara. Si ori era intr-adevar de la calciu, ori a fost doar un puseu de crestere pe care l-a depasit, cert e ca nu mai face asa.

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput