Puiuti de Randunici 2008!!! (286)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Vio cam nasol cu schimbatul de aer.. mai iesim si noi prin magazine, mall.. dar na tot AC e si ala.. mai o piscina pe seara.. nu prea avem ce face..
biata de ea azi facea 13-14 in casa de nu a mers in lung vreo 5 minute si vorbea si radea.. cine stie ce zicea ea acolo..

f frumoase pozele Vio! ce tinerica si frumusica esti! normal sa fie Sean asa frumusel!

Gecko o sa fie bine! sigur!eu am incredere in tine!
bine ca s-au descurcat barbateii!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Ratusca mea mih1 si mih2 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=10" target="_blank">aici
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Vio mah, poate tu ai noroc ! Uite, eu sunt mai ametita in ultima perioada... Cum s-or fi descurcand cei care au 3-4-5 etc copii?? Insa vine vacanta, sotul mi-a promis mult ajutor (am noroc, se si tne de cuvant!) si sper sa ma relaxez, sa nu fie foarte cald, sa fim cu totii sanatosi (asta in primul rand!) si sa facem fata cu bine drumului!

Gecko, eu cred ca a fost foarte bine!!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Vio, de curiozitate, cate kg si ce inaltime are Sean? Ca arata excelent in poze!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nicoleta

Vio, de curiozitate, cate kg si ce inaltime are Sean? Ca arata excelent in poze!!

exact asta am vrut si eu sa intreb. Vio, no offence, dar ca detinatoare de una bucata nepot sclifosit la masa (care din avion ziceai ca e slab), Sean arata tare bine...e falcos, are pernutze la picioruse si pe manutze...si pare inalt. Ca sa nu mai zic ca dupa ce ti-am vazut genunchii rasarind din ocean...apoi si daca ar fi cu adevarat slab nu m-ar mira...ca are pe cine mosteni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

Gecko mama dar ce memorie ai tu!
sigur o sa reusesti la examen cu brio!
ti-ai adus aminte de vecina mea,saraca,mi-e si mila
de ea dar uneori incepe sa ma enerveze
oricum s-a mai temperat fata de anul trecut ,sau
nu o mai aud eu
l-am pus pe Eric pe olita si victorie!!!!
a fost o coincidenta dar cred ca asa o sa fac in fiecare
dimineata,dupa laptic il pun pe olita ca face lipsa mare
imediat dupa ce a mancat
a fost mare bucurie,daca ne-ati fi vazut pe mine si pe
husband ce l-am aplaudat si ne-am bucurat de parca nu stiu
ce ar fi facut
e bine sa te poti bucura pt. lucruri marunte
va pup si sa aveti o zi buna!

http://community.webshots.com/user/blanka75
Blanka,mami de Eric si32cu Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

neatza!
am avut o noapte bunicica, doar o ora jumate de foiala, fara febra cred..poate nitel spre dimineata, imi pare usor caldut..dar a mai facut un kk moale dimineata..
moamaaa, ce fain la munte la Clau! super arata focul ala ptr gratar, acolo m-as infiinta..sa va fie de bine aerisirea!
vio am vazut pozele, a crescut Sean, s-a lungit parca si mai mul;t[:D, dar slab nu-mi pare, ci tocmai bun!...ff interesant suna terapia pro mancat, poate imi spui si mie cateva trick-uri ca nici noi nu stam minunat la capitolul asta...ff interesant si sign-along...bietul Hector..si pisele mele sfrasesc jumulite, dar nu zic nimic, nu ma asteptam, sincer..el cand se enerveaza ca nu-i fac pe plac, distruge prin casa ce-i pica in mana, tranteste jucarii, sau se pune pe jos pe spate si da din picioare..ff faina vacanta, se vede ca v-ati simtit bine si sunteti relaxati!
gecko plsss, ca un rezumat, ce am inteles eu: leucocite peste normal=bacterian, leucocte normale, monocite multe=viral...cam asta ar fi la el acum?tinem pumnii in continuare, o luna!!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Salutari..ne-am intors de la...
Eu,mai obosita decat eram cand am plecat..
A fost bine,dar nu exceptional..Teodorei nu i-a placut deloc,a marait si a plangacit cele 3 zile si vroia numai de gatul meu:daca o apropiam de apa tremura din toate incheieturile si urla de numa'; pe nisip nu a vrut sa puna picioarele,de parca o musca;daca o puneam pe nisip statea ca barza intr-un picior si urla de se hlizeau toti,in picinuta nu a vrut sa intre,doar a stat in barcuta pe cearceaf;am tinut-o la fundul gol,a tras pishuri pe noi,a facut si 2 ghionturi din picioare pe cearceaf;cazarea a fost interesanta-curte frumoasa cu flori,umbra,bancute,mese si scaune,dar nici aici nu i-a placut Teodorei,nu-si gasea locul,umbla de colo colo si maraia sau plangea de mi-era asa rusine de ceilalti oameni cazati ce probabil vroiau odihna...Cred ca se simtea bine daca ar fi avut un copilas cu care sa se joace..A fost super mamoasa de m-a capiat,vroia doar la mine in brate si de gatul meu...ca tot citeam pe aici ca se plangea Naty de mamiceala..si ma gandeam la ursuletul care vrea numai la tati si se plange Ursuleata...na..Nici nu am putut sa stau la soare relaxata,pentru ca trebuia sa stau cu Tea de gat pe cearceaf la umbra..in schimb,s-au relaxat la plaja soacramea si Geo...dar,a fost si delicioasa Tea de nu ma mai saturam privind-o...iar cand le zambea pe furis celorlalti...Si slava Domnului ca a fost sanatoasa,cel mai important,desi o cam incercau niste mucisori,probabil de la briza,daca in apa nu a intrat..Soacramea ne-a ajutat cat de cat,pentru ca a mai stat cat un pic cu Tea cat pregateam noi masa sau alte cele,fiindca singura nu statea deloc,i-a mai dat sa pape,fiindca asta e un episod cu ifose duse pana la extrem,am mai intrat si noi 2 in apa...dar,stati asa,nu ma invidiati,pentru ca ne-a si incurcat raau incat Geo nu mai vrea absolut deloc sa o mai luam cu noi la anul...atat ne-a cicalit,Geo s-a tot certat cu ea,numai nervi,nu cadeam de acord in multe chestiuni,se alarma intr-una ca va cadea Tea pe ciment si o tinea fortat intr-un loc...asta zbiera...ne-a tot cicalit ca nu bagam copilul in mare,in conditiile in care Tea tremura toata daca o apropiam de apa...si spunea intr-una ca daca nu eram noi,ea o baga in apa neaparat;ma tot certa ca nu tin copilul in soare mai mult sa se bronzeze..si era o canicula inca de la 9 dimineata..plus ca Geo ar fi vrut dixtractie si nu era loc..asa ca numai tensiune...
Statiunea era cam pustie,nicio dixtractie pe acolo...am fi gasit cazare si la fata locului si poate mai aproape de plaja la acelasi pret...am mers pana pe plaja cu Tea de gat de ne-au sarit capacele,numai 150m nu au fost...sau poate sunt 150m de la vila la plaja,dar drept,daca se sare peste garduri si peste case...
Mare greseala ca nu am luat caruciorul,fiindca nici nu mai intra in masina,dar nici nu credeam ca va fi nevoie de el..cam asta e rezumatul...asa ca nu a fost cine stie ce,dar macar am facut o baie buna...poze,maine.

Cleme,o imbratisare maaaare si un pup si gandurile bune sa va cuprinda,Dumnezeu sa va arate calea!
Eu cand il vad pe nepotelul-finut de 6 luni cum se bucura si se linisteste cand o vede pe sorasa,asa imi doresc bb2...dar mai astept un pic ca nu am inca curaj.
In Ef sud preturile sunt ok,liniste,prea liniste chiar, placut... googaleste ca sunt o gramada de oferte.
Vio,sa fie intr-una ceas bun!Felicitari!!!!!Brava pt curaj..eu inca nu am.
Super pozele de la intalneala...Luny,kya,Ursu,astept si eu pozele pe mess,plsss..
Cuscra,eu v-am vazut pe mail...frumoase pozici,dar as fi vrut sa te vad si in postura de nasica.
Mihutza,si Tea are inca fontanela destul de deschisa si ma cam ingrijorez...vigantol ii dau in continuare vreo 3 pic si astept controlul la pediatra cu nerabdare.
Gecko,sa fie cu nota maxima examenul!
Gata,ca v-am ametit cu istorioara..acum incepe treaba.

mami de TEODORA (1 apr. 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Pagina 2!!

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Vecinik nasol cu marea, deci. Imi pare rau ca nu v-ati distrat mai bine. Hai cu noi la munte

Bubu inca nu stiu cand mergem, depinde de cand se intoarce randunoiul. Dar vorbim, si daca veniti si voi, ar fi super! Noi ne gandeam sa plecam vineri la 2, cand ies eu de la servici, si sa ne intoarcem duminica sau luni seara (aici depinde de serviciul meu, cum reusesc sa fug). As prefera luni, ca mai stam o zi frumoasa la munte, si nici nu e atat de aglomerat la intoarcere.

Despre seara asta: am spalat ieri husa de la scaunul de masina si azi dimineata inca nu se uscase. Sa vad in ce stare e cand ajung acasa, ca daca e tot uda nu pot sa vin cu matza in masina.

In rest, se mai baga cineva la un weekend la munte la Bran-Moeciu-Cheile Gradistei?

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Stela bine ati revenit! mamaa ce de emoticoane din astea ai in mesaj .. bine totusi ca nu erau asa ..
abia astept pozicile..
cu soacra sau chiar mama in vacanta mie personal mi se pare cam rau.. nu ca nu m-as intelege cu soacra-mea, dar pur si simplu e alta varsta si alte conceptii, mai ales cand e vb de copii.. si mama e mai soacra decat soacra-mea, iar al meu cand il cicalesc tot imi spune ca sunt ca mama..
si apropo de cicaleala ia sa vedeti cam cum se transmite gena din mama in fiica ..

si mai bagam un dans

si daca Cuscra se lauda cu scorpioni, eu ma laud cu gecko.. sunt inofensivi si cica iti mai aduc si noroc, musafiri din astia sa tot ai.. nu am putut sa ii fac poza decat la burta, ca nu se vedea bine prin pahar..
oricum asta era mic rau dar fasnet ca abia l-a prins al meu, mai si asa de bine se mai camufleaza.. cand l-am vazut eu era pe mocheta si era identic culoarea aia noroc ca am ochii buni, apoi a tulit-o la baie.. iar la baie e linoleu ce imita gresia si acolo la fel s-a camuflat ca lumea.. dar l-a prins pana la urma si apoi l-am eliberat in iarba..

Kya ce m-as mai baga eu la un astfel de we..

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Ratusca mea mih1 si mih2 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=10" target="_blank">aici
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei

Mergi la inceput