Puiuti de Randunici 2008!!! (286)
Raspunsuri - Pagina 9
Nicoleta spune:
Acus vazui, Naty, da de unde ai inteles tu ca esti singura pro borcanele??
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
bubu05 spune:
La multi ani tuturor ce poarta numele Sf. Ilie!
La multi ani Ilinca!
Ramo, am inteles, cred ca nu am fost pe faza cand ai zis
Chiar de Olgutza vroiam sa intreb si eu...ii fac aia vreo statuie la servici?
Clau, sa papaceasca bine Rebecoasa cu maselutele!
Si eu mor de drag cand i le vad pe-ale lui Stef, astea de jos au crescut jumate, cele de sus mai putin, dar e tare haios cu ele
Cleme, mie mi-a stricat Stef dvd-ul de la calculator , apasa intr-una pe buton sa iasa chestia aia si apoi tragea de ea pana o scotea de tot...acum l-am reparat si vad ca a uitat de sportul asta
bubu05 spune:
Nico, eu am stoc de inghetata in congelator
Iar scutecele de apa de la huggies sunt si ale mele, am gresit...sunt intre 11-15 kg, marimea M. Am luat un set din ala de 11 buc, dar cred ca ne mai trebuie 1-2...si ce scumpe sunt
Si am vazut crema de plaja Mustela pt. copii cu factor 50 la 80 ron ma laaaaasi!!! Tu de care ai luat pana la urma?
cami33 spune:
Bubu, vezi ca la Sensiblu este crema de soare Avene 50 de 100ml la 52 lei si primesti cadou apa termala Avene
_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)
natynic spune:
Bubu, eu i-am luat Iuliei crema dela Vichi, iti spun cum se cheama cand s-o trezi ca e la ea in camera. spf peste 50, special pt copii.
Mai, cu borcanele la mare Clau a pus punctul pe i, de fapt doar de masa de pranz e vorba, nu de altceva, ca in rest sunt fructe, iaurturi, biscuiti, paine cu unt, cereale, etc (apropo Clau si eu tot cereale "vise placute" ii dau la masa de seara si e ff bine!). Si uite, iar, chestie de gust: Iulia rade borcane insa NICIODATA nu a suportat ceva facut mai demult si congelat-si am incercat multe chestii. Denaturata am zis ca ma simt pt ca spuneti f multe ca nu le-ati dat niciodata borcanele...Nici eu nu-i dau acasa in mod curent, dar de f multe ori i-am dat sa manance in parc sau am fost in vizite sau stiu eu, intr-un week-end la munte...sau am lasat-o la pranz cu Tanta care nu avea timp sa-i si gateasca sau eu insami intr-o anume zi nu am avut timp sa-i gatesc...Voi in astfel de situatii cum procedati?
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Kya spune:
Aloooo, stol! Adunarea!
IOR pe la 18:30 - 19?
Raluca mamica de Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
natynic spune:
Vichy Capital Soleil, 50+ enfants-asta e crema.
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
bubu05 spune:
Naty, saru'mana! dar cat ai dat pe ea?
Deci: In IOR la 6:30- 7!
Luny
Ursulica
Io
Kya
Clau si Mimo probabil pe-acolo...nu am dat de ele...
Cine mai vine?
Naty?
bubu05 spune:
Naty, eu daca n-am mancarica/ciorbita pregatita, ce se face cel mai repede, in max 20 de min? mamaliguta cu branza si smantana, sau piure cu un ficatel, sau piure din cartof/morcov si branzica de casa...astea se fac repede. Azi de ex. le-am facut supa cu galusti in 40 de minute, Stef nu prea mai avea rabdare si patrula pe langa masa, il mai pacaleam putin...cand plec in vizite ii iau de-acasa sau vb cu mama/soacra/nasa, ma rog, unde merg si intreb ce mancarica face sa vad daca poate papa si Stef ...
Kya spune:
Bai frate... cine m-o fi pus sa demontez scaunul de masina ca sa spal husa...??? Mi-am prins urechile incercand sa-l pun la loc...
Deci ne vedem la intrare, langa fantani?
Raluca mamica de Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!