Puiuti de Randunici 2008!!! (286)
Raspunsuri - Pagina 9
Nicoleta spune:
Acus vazui, Naty, da de unde ai inteles tu ca esti singura pro borcanele?? ![]()
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
bubu05 spune:
La multi ani tuturor ce poarta numele Sf. Ilie!
La multi ani Ilinca!
Ramo, am inteles, cred ca nu am fost pe faza cand ai zis ![]()
Chiar de Olgutza vroiam sa intreb si eu...ii fac aia vreo statuie la servici?![]()
Clau, sa papaceasca bine Rebecoasa cu maselutele!
Si eu mor de drag cand i le vad pe-ale lui Stef, astea de jos au crescut jumate, cele de sus mai putin, dar e tare haios cu ele 
Cleme, mie mi-a stricat Stef dvd-ul de la calculator
, apasa intr-una pe buton sa iasa chestia aia si apoi tragea de ea pana o scotea de tot...acum l-am reparat si vad ca a uitat de sportul asta ![]()
bubu05 spune:
Nico, eu am stoc de inghetata in congelator ![]()
Iar scutecele de apa de la huggies sunt si ale mele, am gresit...sunt intre 11-15 kg, marimea M. Am luat un set din ala de 11 buc, dar cred ca ne mai trebuie 1-2...si ce scumpe sunt 
Si am vazut crema de plaja Mustela pt. copii cu factor 50 la 80 ron
ma laaaaasi!!! Tu de care ai luat pana la urma?
cami33 spune:
Bubu, vezi ca la Sensiblu este crema de soare Avene 50 de 100ml la 52 lei si primesti cadou apa termala Avene![]()
_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)
natynic spune:
Bubu, eu i-am luat Iuliei crema dela Vichi, iti spun cum se cheama cand s-o trezi ca e la ea in camera. spf peste 50, special pt copii.
Mai, cu borcanele la mare Clau a pus punctul pe i, de fapt doar de masa de pranz e vorba, nu de altceva, ca in rest sunt fructe, iaurturi, biscuiti, paine cu unt, cereale, etc (apropo Clau si eu tot cereale "vise placute" ii dau la masa de seara si e ff bine!
). Si uite, iar, chestie de gust: Iulia rade borcane insa NICIODATA nu a suportat ceva facut mai demult si congelat-si am incercat multe chestii. Denaturata am zis ca ma simt pt ca spuneti f multe ca nu le-ati dat niciodata borcanele...Nici eu nu-i dau acasa in mod curent, dar de f multe ori i-am dat sa manance in parc sau am fost in vizite sau stiu eu, intr-un week-end la munte...sau am lasat-o la pranz cu Tanta care nu avea timp sa-i si gateasca sau eu insami intr-o anume zi nu am avut timp sa-i gatesc...Voi in astfel de situatii cum procedati?
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Kya spune:
Aloooo, stol! Adunarea!
IOR pe la 18:30 - 19?
Raluca mamica de
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
natynic spune:
Vichy Capital Soleil, 50+ enfants-asta e crema.
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
bubu05 spune:
Naty, saru'mana! dar cat ai dat pe ea?
Deci: In IOR la 6:30- 7!
Luny
Ursulica
Io
Kya
Clau si Mimo probabil pe-acolo...nu am dat de ele...
Cine mai vine?
Naty?
bubu05 spune:
Naty, eu daca n-am mancarica/ciorbita pregatita, ce se face cel mai repede, in max 20 de min? mamaliguta cu branza si smantana, sau piure cu un ficatel, sau piure din cartof/morcov si branzica de casa...astea se fac repede. Azi de ex. le-am facut supa cu galusti in 40 de minute, Stef nu prea mai avea rabdare si patrula pe langa masa, il mai pacaleam putin...cand plec in vizite ii iau de-acasa sau vb cu mama/soacra/nasa, ma rog, unde merg si intreb ce mancarica face sa vad daca poate papa si Stef
...
Kya spune:
Bai frate...
cine m-o fi pus sa demontez scaunul de masina ca sa spal husa...???
Mi-am prins urechile incercand sa-l pun la loc...
Deci ne vedem la intrare, langa fantani?
Raluca mamica de
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!