Puiuti de Randunici 2008!!! (286)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Da, Kya, eu te sun cand ajung!
Ma duc sa-l trezesc pe Stef...am pregatit geanta, Vlad coloreaza de zor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Buna seara fetele!
Va rog mult de tot daca puteti sa ma ajutati cu un sfat in privinta unui medic orl bun la care sa merg cu tatal meuDe 2 zile nu mai poate inghiti nici pastilele uzuale si trebuie sa vin in Bucuresti neaparat cu el caci aici nu am incredere in nimeni la problemele care le are.Va rog mult de tot!Am incercat sa dau de dr.Sarafoleanu la nr de tel. care-l aveam dar nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Bubu, eu am luat Elmiplant 30, pana acum, dar nu am iesit prea des pe soare puternic, sincer nu ca nu as da atatia bani pe creme de-astea, insa asa ecran? Nu e prea radical? In orele de varf nu il scot, de ce sa-l protejez atata? Zic si eu...

Recunosc, eu daca era sa fim plecati mai si saream peste piure... nu a fost chiar crima... oricum nu prea mananca bine cand suntem plecati... si nici des nu am plecat...

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Maia, o sa-ti trimit imediat un PM
Nicoleta, din moment ce toate firmele de dermatocosmetice fac pt copii creme cu spf 50 si peste, NU e prea radical. Trebuie din pacate sa intelegem cu totii ca soarele nu mai e ce a fost pe vremea copilariei noastre, din cauza scaderii stratului de ozon si ultravioletele chiar sunt nocive. Iar ideea cu vitamina D luata din soare e de pe vremea cand vit D se dadea din scarboasa untura de peste, nu din Vigantolul si Vigantoletten care sunt azi la indemana oricui. Nu are sens sa risti sa-ti expui copilul unui cancer de piele ca sa-i faci vitamina D pe care bine-mersi i-o poti da pe gura. Deci, protectia maxima nu strica deloc.
Bubu, am dat vreo 50 de ron pe crema aia.
Am vazut prea tarziu chemarea in IOR...care oricum e departe rau de mine...iar Iulia oricum a dormit pana la 17.45 si apoi a inceput sa zbiere "papa, papa"...eu barem am fost odata in IOR, dar in Gradina Botanica in afara de Kya si rar Roxana si Cris nu mai vine nimeni
Mai, cat ghinion poate avea un copil super-fricos? Dupa ce ca s-a trezit miortaita si nu mai vroia deloc-deloc sa mearga, in sfarsit acum cand ne-am intors din Botanica o apucase cheful...Si am lasat-o un minut la buca goala, cat ii pregateam baita, ca sa mai respire si bucutza ei. S-a ridicat fata in picioare, s-a dus la oglinda sifonierului sa se admire, instantaneu a tras un pishu si apoi, vrand bucuroasa sa vina spre mine a alunecat pe pipi de pe parchet si a tras o volta in aer si un spagat pe jos de am crezut ca se darama blocul de plansetele ei tragice. Acu parca vad ca 2 saptamani iar n-o sa mai vrea sa mearga

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Salutare, Stol.

Am pus poze si filmulete de la nunta de la sora mea. http://family.webshots.com/album/573639891lUEqJw
Pe mine ma puteti vedea doar intr-o sg poza si in filmuletul "la gatit mireasa". Eu sunt cea in mov si gravidutza... Pe Maria nu o mai indic fiindca o sa o gasiti voi sigur. Valsul, din pacate nu il am tot ca mi s-a terminat memoria la card. Dart cand fac rost il inlocuiesc ca a fost f frumos, cu diverse piruete...

Maia, o sa-ti trimit un PM.

Am citit si eu ult 2 pag si am vz ca vb de borcanele. Eu am incercat o sg data si a refuzat total asa ca am renuntat ca sa nu arunc banii aiurea. In plus ea e mofturoasa si cu ce ii gatesc eu. Sunt mancaruri pe care uneori le-a primit f bine si apoi (desi nu obisnuiesc sa ii dau des acelasi lucru) nu le mai vrea.
De aceea pe mine cel mai tare ma streseaza partea cu mancarica pentru ea, ca trebuie mereu sa gatesc. Eu fac precum Bubu cu vizitele si cu gatitul.
Daca nu am papa gatita iata ce fac eu mai repejor si usor: cartofi fierti cu unt, sare si ou fiert, ficatei la tigaie cu capac cu ulei, apa si sare (daca ma timp mai toc si ceapa sau chiar rosie dulce), gratarel de piept de pui (sau peste) la tigaia incinsa fara ulei si il dau cu putin unt si paine si, daca am timp, inainte sa plec afara cu ea, cand scot sa se dezghetze (am portii mici pregatite) mai curat si 1-2 cartofiori ce ii fac fierti cu unt si sare sau prajiti, omleta cu rosii, rar rosii cu branzica ca nu prea se omoara...
Eu ma oftic pe faptul ca de la o vreme nu mai vrea iaurt iar ed cereale nici vorba de multa vreme...de cateva luni O sa incerc si eu astea.."vise pacute"..Ea mai accepta cereale in laptic dar sa fie semifluid sa il bea.
In rest a prins gust de mancare mai solida si adora sa rontaie si sa apuce singura. Musca din fructe (banana, piersici, mere, pere,prune, caise), chiar si din porumb, pufuleti, cartofi prajiti apuca singura din farfurie...pe langa ce ii zdrobesc eu si ii amestec sa ii dau dumicatei cu carnitza. Din pricina asta cred ca nu mai vrea piureuri, azi a facut ceva fitze la grisulet cu lapte. Si ma oftic ca trebuie sa caut mereu mancarica mai tare si merge greu dimineata si seara ca nu o mai pot hrani cu cereale facute ultrarapid, sau fructe cu cereale sau biscuiti sau cu iaurt...Mereu trebuie sa fac fidea, orez cu lapte sau ceiut cu painica si ou fiert, sau lapte de vaca indulcit cu miere si dumicatei cu painica cu unt si sare...

Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)
Albumul printesei mele

www.sansalaviata.ro/implicare.php" target="_blank">Campania - Sansa la viatza!

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Buna seara, buna seara!
Luati bauturica

si papica

si pepsica

si un pic de muzik!

Multumim de urari! Sa vi se intoarca insutit!

Eu ma usuc de dor, dar...AMR 4 zile!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Elara, nu-ti vad pozele
Cat despre micul dejun...pai cam de-astea papa ei acum. Asa ma gandeam si eu, ca taaare greu mi se parea uneori mamiceala cand avea Iulia cateva lunisoare si de fapt mamiceala e din ce in ce mai grea...dar si mai frumoasa

Naty

Mergi la inceput

Am uitat sa-i urez LA MULTI ANI Ilincai! Asta pt ca nici prin cap nu-mi trecea ca Ilinca are vreo legatura cu Ilie

Naty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

la mine merge linkul ce l-am pus.
dar incearca si lincul de la semnatura si mergi apoi la albume, la "nunta Cristinei".

asa e...e din ec in ce mai frumos. adineauri ma uitam si eu iar la filmuletul ala cu gatitul (cel scurt, ce l-am pus si pt voi, ca cel lung, cu adevarat gateala dura prea mult, era si cu turta miresei...) si fi-mea m-a indica mereu de cate ori m-am mutat in cadru se uita dupa mine si ma indica cu degetelul pe monitor...fara sa o fi intrebat eu..doar asa..sa-mi arate mie ca m-a vazut Era asa incantata, si fericita si vedeam cu cat drag ma indica si striga "mama" ca imi venea sa o pap.

Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)
Albumul printesei mele

www.sansalaviata.ro/implicare.php" target="_blank">Campania - Sansa la viatza!

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Naty, pai de-aia o cheama Ilinca! Trebuia sa nasc pe 20 iulie!

Am multe de zis, dar evident ca sunt rupta si-mi vine sa vars de oboseala!
N-am reusit sa recuperez deloc in week-end somnul pierdut in garzile de saptamana trecuta...

Am mai tras cu okiul pe-aici si am vazut ca multe bolesnite au fost in vizita! Nu vreau nici sa vad si nici sa aud!
Sper ca toti puii sunt sanatosi!

Cred ca am sa-i raspund Nicoletei la intrebari...

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput