Puiuti de Randunici 2008!!! (286)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Eu mancarea la borcan i-as da...daca i-ar placea!
Am aruncat la bani pe diverse sortimente...bleah au fost toate! I-as da in concediu si in deplasari!Dar cre ca mai degraba erau foarte utile pana la un an, acum deja e ...mare!

Nico, la hotel nici anl asta nu au excelat ciorbele, dar au fost mai bune decat in anii trecuti.
In vreo 2 sau 3 zile a mancat si Seb!
Culmea e ca seara aveau cirobe mai bune decat la parnz.

Cartofi fierti/la cuptor, orez, legume sote n-au lipsit.
Alimentul de baza pentru Suru au fost pastele cu branza( mai ales pentru ca se insirau frumos!), boabele de porumb( sareau foarte bie pe masa si in imprejurimi), painea, caisele uscate, stafidele...si inghetata!

Cel mai prost am stat la capitolul carne, el nefiind un mare carnivor si aia aveau carne ca cu mult sos. Mai gaseai peste la gratar, sa zic ca mai manca vreo 5 inghitituri la 2 zile.

Ideea general e sa nu te stresezi, pentru ca la daca o fi si Matei un sclifosit cand pleaca de acasa...

laptele este alimentul de baza!

Elara, foarte belle] amandoua!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Tuchi, te rog, raspunde-mi, daca mai poti...

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

LA MULTI ANI, ILINCUTZA!

Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)
Albumul printesei mele

www.sansalaviata.ro/implicare.php" target="_blank">Campania - Sansa la viatza!

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Tuchi, multumesc mult. Deci imi aminteam bine, va fi mancare, si voi gasi si pentru el cate ceva... Si Matei e sclifosit in deplasari (cele cateva pe care le-am facut pana acum), important este sa fie sanatos, sa am si eu lapte si o scoatem noi la capat!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Elara, pana la urma am vazut video-ul (frrrummoasssa rochia mov) si numai 2 poze in care apar sora ta si Maria, splendid gatite amandoua. Nu stiu, e ceva ciudat cu webshots-ul asta in ultima vreme, unele poze le poti vedea, altele nu.

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Nico, pe mine cel mai mult nu m-a deranjat ca n-a mancat el, ci ca nu m-a lasat pe mine sa mananc!

Dimineata ii dadeam fructe din compot( caise sau piersici) cu banana( de fapt le luam pe plaja intr-o caserola).
Laptele il bea in camera, apoi la masa mai arunca prin jur niste cereale, mai juma' de gura de clatita...

Mergi la inceput

v-am pupat! Ma duc la

Maine sper ca nu mai gasesc pe nimeni bolnav sau suparat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Sa traiesti cu numele Ilincuta!
Naty si Elara multumesc tare mult si mai astept sfaturi si idei de la voi fetelor!Of Doamne de asta mi-era teama cu tatal meu ca se va ajunge aici mai fetele am inima carlig si parca mi se strange stomacul de teama!Cine stie ce ne mai asteapta!Va pupic de noapte buna si merg sa-l pe Vlad si apoi ma culc si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Imi pare rau fetelor, n-am stiut ca veniti in IOR. Eu am iesit la 17 afara si am stat pana la 19.30. Am stat pe o banca la umbra si la un moment dat am dat si o tura pe alei dar nu m-am uitat dupa nimeni ca n-am stiut.

Sunt de acord cu Naty cu protectia solara, este nevoie pentru ei...eu o sa iau de la Avene spf 50. Chiar de maine o sa incep sa fac cumparaturile pentru litoral si este pe lista si cremuta asta. Este scumpa, dar eu zic ca merita... Pentru mine iau ceva lejer de la Nivea sau Garnier, dar pentru copii nu ma uit la bani. Bine noi suntem si ahtiati dupa soare, plaja , mare si chiar trebuie sa-i protejez bine...

Naty, imi pare rau de cazatura Iuliei si sper sa nu prinda frica cum crezi tu acum...Nu e neaparat nevoie, o sa-ti dai seama chiar de maine dimineata, dar sper sa nu fie cazul...O sa-i placa prea mult sa inceapa cu explorarile si o sa treaca peste teama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

La multi ani Ilincuta (n-am stiut ca e femininul de la Ilie, desi acum mi se pare f natural )
In dicutia borcane-neborcane eu n-am nimic cu ele (nici nu-mi sunt dragi, dar sunt f utile) Si eu le-am folosit in deplasari si in caz de lene , recunosc ca prietena mea nemtoaica m-a convins zicandu-mi ca si de la piata fructele si legumele sunt vai de capul lor si are dreptate , in general. Am tot luat Hipp ca neamtul zice ca sunt din legume bio si eu il cred pe neamt Vladutz mananca si acum, n-are nicio treaba ca e mare/mic si le-a mancat mereu mai bine decat mancarea normala. Decat de la restaurant ...sau ma rog, optiunea fiecaruia ....daca nu vrea piciul borcan, vrea ciorba ce sa-i faci?
In discutia cu parcul IOR m-ati luat pe nepregatite fir-ar ...ca aveam deja stabilita intalnire cu niste prieteni in Titanel, a fost initiativa mea si nu-i puteam lasa balta Las' ca va vad eu data viitoare Bubulina multumesc mult pentru mesaj si telefon, n-a fost sa fie
Am vazut poze cu Sean minunate si cu Elara gravidutza mov dar mai am de vazut Rebe la iarba verde si Andra scumpa, promit sa recuperez
De maine vine Mari , abia astept ca rau mai e cand te inveti cu ajutor si deodata nu mai e
Maia, multa sanatate taticului tau
Va pup, noapte buna

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput