Puiuti de Randunici 2008!!! (286)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Sunt chiar curioasa ce recomanda pediatrii din Australia/SUA, dat fiind ca acolo nu se da copiilor vitD. Gecko, Mihutza, Vio, Adriuta, ne spuneti si noua?

Clau, sunt sigura ca si Bubu, si alte mamici isi permit sa ia o crema de plaja scumpa pentru copii . Ideea era daca este cazul. Poate Naty a primit instructiuni precise dat fiind ca Iulia s-a nascut prematur. Mie pediatra mea mi-a zis ca pe timpul lunilor fara R nu se da vit D, se expune copilul la soare cu moderatie. Fac tot posibilul sa aflu ce spf recomanda, asta inca nu am intrebat-o...

Am emotii cu plecarea asta...

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Nicoleta, eu am zis ca sunt de acord cu Naty in privinta asta si ca de-aia iau o crema scumpa... Daca tu crezi ca am vrut sa atac pe cineva si sa sustin ca n-ar avea vreo mamica bani pentru o crema scumpa, te inseli. Dar ma rog, asta e parerea ta...
Nu vreau sa ma cert cu nimeni.

Mergi la inceput

Clau, nu despre cearta e vorba.

Mergi la inceput

Mihutza, ti-am votat ratusca azi, este dulce foc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Rezumatul zilei: vizita la doctor a aratat o gura plina de afte si un gat cu putin puroi. Concluzia: antibiotic si albastru de metilen+ Biotics.

Ideea e ca azi n-a mancat nimic, doar a baut apa si lapte, si cu toate astea, a fost vioi, n-a mai facut febra.

Insa la noi noaptea e un chin. Se trezeste destul de des mariand si scancind, probabil ca de foame sau de durere, dar sper sa revina la bunele obiceiuri dupa ce trece minunea asta. S-a culcat la 10 si la 10.45 maraia. L-am mangaiat pe spate si a adormit. Pentru cat timp, voi vedea...

As fi venit azi in IOR daca ar fi fost alta situatia. Deocamdata, pana nu e foarte bine nu mai iesim din casa.

Fetelor, mersi de sfaturile legate de Novocalmin. I-am pus supozitor aseara la 38.3 pt ca m-am saturat sa-l chinui cu siropelul luat pe gura, si oricum, ieri ii mai pusesem o jumatate dis de dimineata, deci doza era k. Acum am incheiat cu el.

Valentina cu Matei si 9+ cu Luca/ Mara

Mergi la inceput

Da, bine Nicoleta, s-o lasam asa cum a cazut. Cu siguranta protectia solara n-are nici-o legatura cu prematuritatea, dar ca sa fii tu mai linistita nu poti sa o suni pe pediatra sa o intrebi ce-ti recomanda pentru mare? Asa probabil te-ai lamuri si linisti in acelasi timp.

Mergi la inceput

Exact ce va spuneam: maraie din nou...

Mergi la inceput

Vali, imi pare tare rau, multa sanatate micutului, offfff.

Mergi la inceput

Clau, nu vreau sa intru in alte detalii, am aflat parerea ta, multumesc mult!!

Mergi la inceput

Azi i-am cautat borcanele la Mega, gandindu-ma ca poate ar vrea din astea la starea pe careo are. De la Hipp nu i-am gasit decat peste cu tagliatelle, si nu mi s-a parut k combinatia, si i-am luat pana la urma de la Nestle, pui cu legume. Bineinteles ca nici nu l-am inceput..Daca n-a vrut el budinca lui preferata de la Danone, nici nu l-am mai stresat cu altceva...

I-am facut acum 2 zile suc de portocale fara sa stiu ca are afte, saracul, si de n-a urlat dupa prima gura....

Hai ca am limbarita....

Maia, si tatal meu s-a internat azi la ORL, la Clinica de chirurgie maxilo-faciala de pe Plevnei, dar dupa cum mi-a zis, l-au internat si nu i-au facut nicio analiza inca, desi a cotizat unde trebuie. Sa vedem maine...

Mergi la inceput