Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(188)
Raspunsuri - Pagina 7
bb_yasmi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman hai sa spunem baiat cu ochi albastri anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!! Are mama o ratusca... www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2 |
eu sunt sigura ca o sa fie tot fetita......
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007
adra_bell spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristi07 mi-am vazut si nora in pozele de pe blog ...cam putine!Cristina si Radu 3.12.2007 |
Gata, pusei mai multe:D. Prea multe nu pot ca e cam nuda donsoara:))
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)aventurile unei printese adevarate
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
cristi07 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui adra_bell
Gata, pusei mai multe:D. Prea multe nu pot ca e cam nuda donsoara:)) adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)aventurile unei printese adevarate Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce |
le-am vizionat deja

Cristina si Radu 3.12.2007
ellis spune:
GENUTU - merci; a mea mananca orice iaurt, ii dau chiar si cu fructe sau bulgarasi de branza..covalact, nestle, humana, tnuva, milli...
pup dragalasele din poze!...filmuletul nu il pot vedea ca sunt la job;
incepusem mesajul de acum 3 ore si n-am mai putut sa il trimit...
asadar, PETRO, eu din 28iulie - 4aug sunt la munte, apoi din 7,8 plecam la parinti si la mare...deci nu vom fi in Buc la intalnire; imi pare rau.
ANCA - ai doua variante: 1. ai fost la mare si ai racit(pun varianta asta inainte ca e cea mai rea - asta i s-a intamplat sora-mii luna asta si ea astepta altceva...), 2. ai fost la mare si ai ramas gravi! asteptam testul!mai curand!
fug acasa!
Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca din viata mea&page=6" target="_blank">RATUSCA MEA -el1
ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE
Ank83 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui bb_yasmi
eu sunt sigura ca o sa fie tot fetita...... _ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 ![]() |
hai sa pariem
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
adra_bell spune:
Anca, sa fie cu ochisori si...cu cuc daca asa vrei tu!
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
bb_yasmi spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Ank83
hai sa pariem Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008 Poze pitici |
pe ce vrei.....dar sa nu fie cu multeeee 000000000
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ancadragoman spune:
HAI CA INCEPE SA IMI PLACA ...MAI NEBUNELOR EU NICI NU STIU DACA SUNT GRAVI SI VOI DEJA PARIATI PE SEX?![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2
bb_yasmi spune:
mah anco eu imi sustin "prezicerea" urmatorul bebe v a fi tot fetita...![]()
asa ca de e acu s au mai tarziu.......

_
happy mom Lavi &
bb_yasmi spune:
am plecat la shoping.....
ceaooooo

_
happy mom Lavi &