Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(188)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

S-au incheiat pariurile??? Eu is mai cu mot ... si impac si capra si varza ... e un cuc ce semana cu tati si o fetita cu ochi albastri, ce seamana cu mama ... ca tot ai zic ca-ti doresti 3 copilasi. E bine asa???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

S-au incheiat pariurile??? Eu is mai cu mot ... si impac si capra si varza ... e un cuc ce semana cu tati si o fetita cu ochi albastri, ce seamana cu mama ... ca tot ai zic ca-ti doresti 3 copilasi. E bine asa???

brrrrrrrrrrr

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2

Mergi la inceput

Hahahhahahaaaaa ... am fost prea generoasa ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Genutu spune:

Ciao!

Va multumesc pentru raspunsuri .

AncaD sa fie cum iti doresti tu! Cica probabilitatile de a ramane insarcinata la mare sunt mai mari, asa ca...e posibil

SufletDInger votat!

Am vazut si pozele si filmuletele postate, toate aveti copii frumosi si inteligenti

Vasari cum se numeste cartea cu pantofii? Maria are aceleasi preocupari ca si Maria ta .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SufletDInger spune:

Genutu

www.Satmarean-Alexiss.piczo.com

http://b1.lilypie.com/3q8rm7.png

Mergi la inceput

SufletDInger cu multa placere .

Fetelor, am de cumparat un cadou pentru un domn de 40 de ceva de ani, aveti vreo idee ce?

Mergi la inceput

genutu - pai da mai multe detalii ... e ruda cu tine, sef, prieten, apropiat sau ceva formal, ce ocupatie are, ce hobbiuri, il cunosti cat de cat ...??? Poate o sticla de vin (buna, o recolta mai veche)... un pix/stilou mai de valoare (daca are de-a face cu meseria .. profesor, medic) .. o icoana pictata pe lemn, sticla ... ceva unelte de pescuit (daca e pasionat) ... nu stiu .. da detalii si ma mai gandesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

BB de ce ai scos filmuletul? acum sunt acasa si vroiam sa il vad...

Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca din viata mea&page=6" target="_blank">RATUSCA MEA -el1

ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la 7-8 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun

Mergi la inceput

Abramburika e seful nostru , intre noi exista si o relatie de prietenie. E omul care are de toate, in acelasi timp nu e pretentios. E buna ideea cu vinul, numai ca nu stiu ce vin sa-i iau din Romania. Spre ex. cand am fost in Italia, ne-a rugat sa-i luam Barolo. Exclus icoane, cravate. Camasa i-am luat de Sf. Stefan. Parfumuri nu foloseste.

Mergi la inceput