Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(188)
Raspunsuri - Pagina 8
abramburika spune:
S-au incheiat pariurile??? Eu is mai cu mot ... si impac si capra si varza ... e un cuc ce semana cu tati si o fetita cu ochi albastri, ce seamana cu mama
... ca tot ai zic ca-ti doresti 3 copilasi. E bine asa???
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui abramburika S-au incheiat pariurile??? Eu is mai cu mot ... si impac si capra si varza ... e un cuc ce semana cu tati si o fetita cu ochi albastri, ce seamana cu mama |
brrrrrrrrrrr

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2
Genutu spune:
Ciao!
Va multumesc pentru raspunsuri
.
AncaD sa fie cum iti doresti tu! Cica probabilitatile de a ramane insarcinata la mare sunt mai mari, asa ca...e posibil ![]()
SufletDInger votat!
Am vazut si pozele si filmuletele postate, toate aveti copii frumosi si inteligenti 
Vasari cum se numeste cartea cu pantofii? Maria are aceleasi preocupari ca si Maria ta
.
Genutu spune:
SufletDInger cu multa placere
.
Fetelor, am de cumparat un cadou pentru un domn de 40 de ceva de ani, aveti vreo idee ce?
abramburika spune:
genutu - pai da mai multe detalii ... e ruda cu tine, sef, prieten, apropiat sau ceva formal, ce ocupatie are, ce hobbiuri, il cunosti cat de cat ...??? Poate o sticla de vin (buna, o recolta mai veche)... un pix/stilou mai de valoare (daca are de-a face cu meseria .. profesor, medic) .. o icoana pictata pe lemn, sticla ... ceva unelte de pescuit (daca e pasionat) ... nu stiu .. da detalii si ma mai gandesc.
ellis spune:
BB de ce ai scos filmuletul? acum sunt acasa si vroiam sa il vad...
Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca din viata mea&page=6" target="_blank">RATUSCA MEA -el1
ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE
slimatei spune:

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la 7-8 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun
Genutu spune:
Abramburika e seful nostru
, intre noi exista si o relatie de prietenie. E omul care are de toate, in acelasi timp nu e pretentios. E buna ideea cu vinul, numai ca nu stiu ce vin sa-i iau din Romania. Spre ex. cand am fost in Italia, ne-a rugat sa-i luam Barolo. Exclus icoane, cravate. Camasa i-am luat de Sf. Stefan. Parfumuri nu foloseste.