Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(188)
Raspunsuri - Pagina 6
cristi07 spune:
buna ziua tuturor.
legat de ferma animalelor, am fost cu radu intr-un weekend, merita pentru copiii care nu au unde sa vada real aceste animale domestice (nu sunt multe!). e o locatie frumoasa aranjata bine...dar nu va asteptati la ceva spectaculos.
Petro, daca suntem in weekendul respectiv acasa venim in orice parte a parcului imi e indiferent...legat de ora dupa 16-17 e ok si pentru mine.
Anca, tinem pumnii!
Am vazut si eu fotografiile cu Iasmi si Maria, tare dulci sunt.
Legat de subiectul somn..Radu doarme singur in patul lui de cand s-a nascut ...doar in prima luna am dormit cu el in camera. dupa aceea nu am avut baby phone...sincera sa fiu mi s-a ascutit auzul de cand am nascut
. daca as primi unul pe gratis acum poate l-as folosi , dar nu as da banii la varsta asta! sunt mari si stiu sa "strige" daca au nevoie de ceva
...parerea mea...
pussi, sanatate multa fetitelor...poate nu le dai totusi antibiotic!
mihuta...aveti adevarate conversatii voi doua...asa ca fetele...ce frumos!
Cristina si Radu 3.12.2007
Vasari spune:
Mai scrisesem un mesaj, dar a apasat Maria pe butonul de la unitate.
Am reusit sa pun cateva poze si 2 filmulete cu Maria. Ultimele din wk asta, tot de la Dunare... :)
http://picasaweb.google.com/alina.buciu/Vara2009#
Cat priveste baby phone-ul, eu as lua si acum unul, dar listele mele de cheltuieli sunt deja prea lungi. Ii vad si acum utilitatea, desi sunt mai maricei.
Edit: in filmulete sunt singurele jocuri care o tin concentrata pe Maria si cate o jumatate de ora. Pentru noi este enorm. Restul jucariilor sunt deja impachetate, nu mai prezinta niciun interes.
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
cristi07 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Vasari Mai scrisesem un mesaj, dar a apasat Maria pe butonul de la unitate. Am reusit sa pun cateva poze si 2 filmulete cu Maria. Ultimele din wk asta, tot de la Dunare... :) http://picasaweb.google.com/alina.buciu/Vara2009# Cat priveste baby phone-ul, eu as lua si acum unul, dar listele mele de cheltuieli sunt deja prea lungi. Ii vad si acum utilitatea, desi sunt mai maricei. Edit: in filmulete sunt singurele jocuri care o tin concentrata pe Maria si cate o jumatate de ora. Pentru noi este enorm. Restul jucariilor sunt deja impachetate, nu mai prezinta niciun interes. Alina si Maria - 3 nov 2007 Primul orice |
fumoase activitati! ce dulce e Maria!
Cristina si Radu 3.12.2007
bb_yasmi spune:
| citat din mesajul lui cristi07 buna ziua tuturor. . daca as primi unul pe gratis acum poate l-as folosi , dar nu as da banii la varsta asta! sunt mari si stiu sa "strige" daca au nevoie de ceva Cristina si Radu 3.12.2007 |
da dar eu ziceam ca de multe ori ne uitam la filme mai tare cu usile inchise.....si imi este frica ca poatew nu o aud. dar cum zicea si genutu, acusi vine singura si bate la usa!!
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007
bb_yasmi spune:
| citat din mesajul lui Ank83 Ieri am fost la cumparaturi si mi-am cumparat niste rochite dragute..Am venit acasa asa fericita ..Parca mi-au trecut toate supararile Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008 Poze pitici |
hi hi ...si eu merg azi!!!!

a=si dupA la vopsit/tuns!!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
bb_yasmi spune:
| citat din mesajul lui Vasari Mai scrisesem un mesaj, dar a apasat Maria pe butonul de la unitate. Am reusit sa pun cateva poze si 2 filmulete cu Maria. Ultimele din wk asta, tot de la Dunare... :) http://picasaweb.google.com/alina.buciu/Vara2009# Cat priveste baby phone-ul, eu as lua si acum unul, dar listele mele de cheltuieli sunt deja prea lungi. Ii vad si acum utilitatea, desi sunt mai maricei. Edit: in filmulete sunt singurele jocuri care o tin concentrata pe Maria si cate o jumatate de ora. Pentru noi este enorm. Restul jucariilor sunt deja impachetate, nu mai prezinta niciun interes. Alina si Maria - 3 nov 2007 Primul orice |
e o scumpete de fetita!!!!

si iasmi se joaca cu prajiturica de biscuiti"

_
happy mom Lavi &
bb_yasmi spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman Neata Nu am citit din urma ca nu am avut timp dar recuperez eu. Am intrat sa va spun ca sunt intarziata cu CM si nu prea mi se intampla de obicei anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!! Are mama o ratusca... www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2 |
wowwwww

sigur v a fi o fetita cu ochi albastrii......_
happy mom Lavi &
ancadragoman spune:
hai sa spunem baiat cu ochi albastri![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman hai sa spunem baiat cu ochi albastri anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!! Are mama o ratusca... www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2 |
asa ...asa ...Are sigur cuc ...dupa cum spuneam
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici