Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(188)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Helouuu...
Vad ca sunteti vorbarete ...sper sa ajung si eu sa citesc din urma..

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput

Chiar imi e dor de forum ..dar Ceci e acum la partea in care se intoarce pe toate partile si incercari de a luao de a buselea ...deocamdta esuate si ..non stop e pe marginea patului...Pe jos nu o pot lasa ca pe Raul ca...vine baiatul casei si o impinge el cum vrea .....

Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Buna dimineata!
Lavi, ce fetita scumpa ai!! Stiam, bineinteles, dar nu o mai vazusem de mult. Si mi se pare ca raspunde f repede la intrebari, parca nici nu apuci sa termini intrebarea uneori. :))
Petro, noi cred ca suntem plecati din Bucuresti. Teoretic plecam wk asta si revenim dupa 15 august... :(
Adra, ce frumos a fost wk vostru! Si noi am fost la Dunare sambata, iar duminica la piscina (in curtea bunicilor).

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Neata
Nu am citit din urma ca nu am avut timp dar recuperez eu.
Am intrat sa va spun ca sunt intarziata cu CM si nu prea mi se intampla de obicei

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2

o doamneeee..... sigur are ochi ..puta si oute !!!!

Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Anca, iti tin pumnii!

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Fetelor va multumesc mult,mai astept ca cine stie poate vrea sa imi faca CM o surpriza

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

genutu eu zic ca pe la 3 ani cel tarziu ar trebui sa doarma in camera ei. eu am de gand de la toamna sa o mut, am tot tras de timp pt ca avem doar 2 camere....

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Raul doarme singur de la 6 luni in camera... si baby phonul este o minune.... E unul din cele mai utile chestii pt bebe ce le-am avut.

Poze pitici

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Genutu

BB noi avem aranjata camera ei inca dinainte de a o naste, mutatul nu ar fi greu deloc, doar ca noua ne e mai greu sa o facem .
Legat de baby phone, nu stiu daca mai merita sa ii cumperi acum, maine - poimaine se da jos din pat si va va bate la usa daca doreste ceva .

adevarul asa e...nici eu nu mai folosesc deloc baby phonul la Raul..Il folosesc doar pentru domnisoara... RAul ...striga daca vrea ceva

Poze pitici

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

fain de voi cu 3 camere!! sper sa reusim si noi sa ne schimbam la 3-4 camere sau la casa, dar asta nu stiu pe cand...

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

aceeasi problema si la noi.... dar sincer sper sa se rezolve curand...
Ma bucur ca planurile mele au inceput sa se intersecteze, iar cu ale sotului.... respectiv la mutare(eu vreau putin mai departe )... Mai ales acum dupa ce fratele lui a primit viza e emigrare in canada

Poze pitici

Mergi la inceput

Ieri am fost la cumparaturi si mi-am cumparat niste rochite dragute..Am venit acasa asa fericita ..Parca mi-au trecut toate supararile

Poze pitici

Mergi la inceput