Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(188)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

IOR sau Titan, eu cred ca e tot aia, cel putin pt mine. Hmmm, dimineata la 9-10 noi nu putem ajunge, eu ma gandeam dupa-amiaza.

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate

Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Hahhahaaa ... tocmai ce spuneam, nu cunosc denumiri vechi, noi ... de unde sa stiu eu ca ii zice si Titan??? Scrie si tu cu traducere cu tot .

Mergi la inceput

Dupa-amiaza atunci ... eu am scris asa, orientativ ... ca erau copilasii odihniti si cu chef de joaca sa inceapa o zi noua ... da' nu-i bai si dupa-amiaza ... cum e bine pt. toata lumea. Pe la ce ora?
Sa se pronunte si fetele mentionate sau cine doreste sa se alature grupului de intalnire, pe la ce ora prefera???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata
Nu am citit din urma ca nu am avut timp dar recuperez eu.
Am intrat sa va spun ca sunt intarziata cu CM si nu prea mi se intampla de obicei

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2

Mergi la inceput

ancaD - da' de obicei ti se intampla sa vezi roz in fata ochilor ??? Niste dungulite, asa ... vreo doua??? Hai, nu ne tine in tensiune, vino cu testul ala ... Bafta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

nu fac ma test decat dupa ce intrazie cel putin 3 zile

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2

Mergi la inceput

Ok, asteptam atunci ... bafta!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SufletDInger spune:

Hello.
Ce frumoasa e Iasmina si ce bine vorbeste.
Eva era fff fericita la balaceala.

Dati un vot pls......http://www.infoturism.ro/acorda-puncte/110711/

www.Satmarean-Alexiss.piczo.com

http://b1.lilypie.com/3q8rm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Neata!
Pentru cine e interesat de intalnirea de pe 1-2 august, Parcul IOR sau Titan e acelasi lucru. Doar ca e un parc foarte mare, cu mai multe intrari si va trebui sa stabilim de la inceput la care intrare sa ne vedem. E mai simplu asa, decat cu repere din parc, propriu-zis.
Exista ca puncte de reper: intrarea cu fantani, biserica de lemn (se poate intra si pe acolo) sau pe la Potcoava (e o alta intrare, iar zona se numeste asa din cauza unor blocuri asezate in semicerc, vizavi de parc). In afara de astea, mai sunt intrari mai mici in parc , dar la acelea eu una nu stiu sa ma orientez sau sa dau explicatii
Ca ora, e bine dupa-amiaza, ca sa poata ajunge si Adra cu Eva. poate in jur de 18.00, ca sa nu fie prea cald? sau e prea tarziu? In principiu, daca ramane stabilit asa, noi putem oricand pentru ca e aproape de casa
Anca, hai ca tinem pumnii stransi! Sa fie cum va doriti voi!

Mergi la inceput

adela - ok, merci de informatii. Deci, sa stabilim de la inceput intrarea ... pt. mine e indiferent, ca oricum nu stiu pe unde-s, deci o sa intreb oricum. Ora ... eu zic un pic mai devreme ... pe la 16,00 asa ... sa avem timp sa stam un pic de vorba . Iar ca data, cred sambata, pe 1 aug. Restul, propuneri???

Mergi la inceput