Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(188)
Raspunsuri - Pagina 3
bb_yasmi spune:
ma retrag si eu langa tati si puiu mic.
pupici si somn usor!!!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 
adra_bell spune:
Neata!
Bb, ce dulcica e Iasmi, imi place mult poza "gingasie". O astept pe Eva sa se trezeasca sa vedem filmuletele.
Da' filmul cu Stephanie nu e pentru fetite mult mai mari? Cateodata as vrea sa se uite si Eva macar 5 minute la TV cat sa spal si eu vasele...
Cristina, te astept cu poze!
Avem si noi poze de week-end pe blog
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
abramburika spune:
Neata!!
Am inceput sapt. bine, cu pozici de fetite nazdravane si frumoase ... Iasmi, Maria (genutu), Eva si "perlute" de Maria (Vasari). 
abramburika spune:
adra - ati mai fost pana la urma la ferma aia din Buc.? Cred ca nu, ca as fi citit pe undeva ... este un sb la calatorii si vacante si se vorbeste numai de bine despre ea, ca ar fi frumos adica.
Cat despre intalnire ... te sun ... ajung pe 30 seara (e joi), deci pe 1-2 sau cand cade sambata (ca sa vina si adela cu Ilana), ne vedem ... ce orar preferati pt. copilasi? si spuneti-mi voi un punct de intalnire in parc ... eu nu cunosc denumirile, locurile, dar intreb ... cine mai e?? Cristina cu Raducu, ellis cu Alessia, jasmine cu Lucas, tu cu gemella, adela cu Ilana ... si mai cine??? Alina (Vasari) cu Maria????
adela - am uitat sa zic la vremea resp. .. am vazut si filmuletul cu Ilana cea mancacioasa si vesela. Ce s-a mai distrat Silvia ... exact asa face si ea ... adica baga manutele cu o buc. de paine in salata de rosii
si ii facuse pofta Ilana.
adra_bell spune:
Petro, n-am fost la ferma, nici nu intentionam sa ne ducem, Eva vede animalutele la tara. Radu a fost, asa ca poate sa-ti povesteasca Cristina, ce si cum.
Asta imi trebuia data aproximativa a intalnirii sa nu-si rezerve sotu' week-endul pentru munca. Cat despre loc, eu propun parcul Titan, Evei tare i-a placut si stiu ca mai sunt copii carora le place in parcul ala.
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
bb_yasmi spune:
neata
adra, nu e pt fetite mai mari si sunt si educative, de ex: sa faci patul cand te trezesti (sa o vezi pe iasmi cum ma ajuta ea l;a facut patul!!), sa mananci fructe.....
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
bb_yasmi spune:
adra ce frumoasa e printesa ta .....si ec faun ca aveti dunarea langa voi.....
unde sunt poze cu maria (alina)??
_
happy mom Lavi &
abramburika spune:
adra - pai ca si parc ramasese IOR-ul, nu? E aproape de unde o sa stau si parca si de adela e aproape ... eu ma refeream in parc sa imi dati punct de reper pt. cine cunoaste ... la leagane, la banci etc. La ce ora? Orientativ ... dimineata cred ... pe la 9-10 zic eu ca ar fi bine. Oricum te sun atunci ...
abramburika spune:
bb - nu sunt poze cu Maria ... am zis perlute ... ce mai zice, ce mai face, scrie pe blogul Alinei
.