Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(188)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

avem poza noua...acum am citit ac trebuie o poza mai haioasa...http://www.arbointeractive.ro/concurs-nokia/take-vote.php?pic=18

multumim frumos!!!!!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

V-am votat mai devreme, vad ca nu mai pot repeta operatiunea. Sunteti pe primul loc, succes !

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Ellis, felicitari pentru viitoarele aparitii. O sa devii persoana publica daca vei continua. :)
Victo, eu tin un mini-jurnal pe blog si-mi pare rau, ca ar fi atatea de spus... dar nu am timp. Poate sunt eu dezorganizata, nu stiu... plusuri in alta parte la mine nu vad.
Stefania, pupici cu personalitate(asa, ca ea ) Stefaniei mici.

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

va multumesc frumos pt voturi!! cine nu a votat si vrea sa o faca mai e timp pana vineri...
alina,

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

Mergi la inceput

eu am inceput sa caut locatie pt ziua buburuzei.... de abia astept!!!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

bb - votat.. stii tu .
Chiar asa ... sa te gandesti la ziua ei ... pai pe la anu o sa-i organizezi nunta??? Se vede ca ai fost in vacanta, esti deja departe cu gandul. Eu ma gandesc la vacanta .
Aaaa, eu am o idee de cum o sa fie tortuletul de 2 ani ... pe bune!

stefania - asa e fiecare copil are ritmul lui, nu tre' sa zici ca-i inapoi fata de alti copii ... insa, e drept, poate ai lasat-o "mai de capul ei", fiind cu buni ... acum poti sa te implici direct, prin exemplul personal, cu rabdare si joaca. Ex. ... ia-o cu tine in baie cad te speli pe dinti, da-i si ei peria (ei, de copii) in mana si sigur o sa te imite. Cu olita ... joaca-te cu papusi, jucarii etc. de-a olita si poate colaboreaza ... sunt exemple si sfaturi cum as face eu, nu critici.
Cat priveste vorbit, colorat, numarat etc. ... cu asta chiar nu tre' sa te stresezi, fiecare copil are ritmul lui ... dar ce spuneam eu mai sus tine de deprinderi, obiceiuri si igiena personala, care sunt importante ... si se invata de mici, prin exercitiu si repetitie.

Mergi la inceput

pai petro mai sunt doar 3 luni iar rezervarea se face cu cel putin o luna inainte....deci tresa caut....
iar despre vecante.....de cand a inceput vara numai in vacante o tin.... in wk plec la baiel felix pt cateva zile apoi la sf lui august vrem sa mai mergem o data la balaton (siofok) de data asta si cu copii!!

_

Mergi la inceput

LA MULTI ANI ADALIA!!!!
adina te asteptam maine cu poze!!!

somn usor!!!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Neata!
Bb, nu mai pot vota, probabil se voteaza o data pe IP
Victo, nu vad nicio obligatie sa tii un jurnal, daca ii faci fotografii (o imagine face cat o o mie de cuvinte, nu?) si il filmezi cand mai face cate o pozna, cum vorbeste, etc este suficient

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate

Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

neata,
adra, , da numai o data se poate vota si pana vineri sau duminica e valabila poza, nu stiu exact :(

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristi07

va pun poze cu Radu dintr-o minivacanta...

http://picasaweb.google.com/cristinacovoran/Nucsoara160719072009#

si uitati si de la ferma animalelor (sa vedeti cam cum arata!)

http://picasaweb.google.com/cristinacovoran/FermaAnimalelor28062009#

Cristina si Radu 3.12.2007

pozele sunt excepionale ca de fiecare data ,dar aveti si model la inaltime

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2

Mergi la inceput