Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(188)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

Citat:
citat din mesajul lui Vasari
[brAnk, v-ati schimbat destinatia? Ramane Canada? Stiu ca te gandeai la un moment dat la ea, dar ati plecat in Anglia. Sigur vei ajunge acolo si va fi f bine!

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

cam asa e... De mult imi doream sa emigram in canada... mai ales ca acolo e sora sotului meu... Acum ca pleaca si fratele lui cu atat mai mult.Dar de data asta vreau sa termin scoala..ca se pare ca in decurs de cateva luni se recunoaste si acolo si atunci totul va fi ok.De data asta le vom face pe toate usor...ca am avut o experienta esuata deja. Oricum tot procesul in sine va dura cam 2 ani si jumatate ,...timp in care sa imi termin si eu scoala

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

voi cam aveti chef de duca

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

nah ca va cer si eu un vot acu: la poza "gingasie" http://www.arbointeractive.ro/concurs-nokia/take-vote.php?pic=18

multumim frumos!!!!!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

votat

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Neata!
Am votat si noi pe Iasmi! Si ca sa nu se sesizeze cineva, va spun de pe acum ca eu votez cam tot ce prind de votat, dar pentru ca nu intru des pe DC, se poate sa le mai si ratez...Deci nu votez selectiv ca asa vreau eu, ca sa ne intelegem
Asa ca daca mai aveti, mai dati linkuri sau un buzz pe mess anca342002. Si eu votez
Stefania, bine ai revenit! Lasa fata in pace! Copiii bilingvi incep sa vorbeasca mai greu, sa stii...N-o forta!
Adina, La Multi Ani pentru ieri! Sa va fie de bine petrecerea si sa ai un an bogat!
Scuze daca uit ceva, pe cineva, dar sunt in fuga...
Pupici!
PS. Adra, vreau si eu link pentru ursuletii aia de ieri Sau macar mai pune un articol pe blog, sa ma inspir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Adela, care ursuleti, aia care se imbraca cu diverse hainute? Cica la Casa Retro au, doar ca nu-i vad pe site. Cand vin la Bucuresti o sa dau pe la ei pe la magazin.

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate

Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

A, Ank! Noi mai aveam de trimis pasapoartele la Ambasada ca sa ne puna vizele pentru Canada cand ne-am razgandit! Va uram bafta si daca pot ajuta cu ceva, spune-mi! Pe mine m-a ajutat mult site-ul www. montreal.ro (sterge tu spatiul).

Mergi la inceput

Wow, Adra, ce rapida esti! Da, la aia ma refer...Daca imi spui unde e magazinul, poate reusesc sa te ajut eu :) Daca vrei, desigur...

Mergi la inceput

aha, si ai de votat pe Amira si pe Alessia la ratuste

Mergi la inceput

Adresa Casa Retro: Intrarea Geneva 8, sector 1, Bucuresti.
Program :
marti si vineri orele 17-20
miercuri 13 - 20

Ajuta-ma, vad ca nu e deschis sambata!!!!!!si ce program ciudat au....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Buna dimineata!
Cristina, aveti niste poze superbe, iar Radu si peisajele fac totul. Le-am revazut impreuna cu Maria, deh, fara ea nu se poate. :))
Adra, cred ca pt proprietarii magazinului asta e doar un extra-job, de aici programul asta. Si eu imi planificasem o vizita la Casa Retro saptamana asta, dar nu stiu cum mai pot ajunge. Daca reusesc totusi, ne auzim.

Acum M mi-l cere pe "bebi atain", adica baby einstein, asa ca eu ma retrag. Azi iesim doar dupa-masa.

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Salutare!

Cu putina intarziere, vreau sa urez si eu Adinei LA MULTI ANI!!!! SA FII FERICITA ALATURI DE PUII TAI DRAGI .

Vin si eu cu o veste: suzetomanul Matei nu mai e suzetoman de 2 zile , adica de luni. I-am taiat cate o bucata din toate suzetele si i le-am oferit de cate ori le cerea la somn (ca o mama buna ce sunt ). Bineinteles ca le-a bagat pe rand in gura si le scotea dupa cateva secunde. I-am spus ca le-a papat catelul. In prima zi, la somnul de dupa-amiaza a fost putintel mai agitat pana a adormit si mi-a repetat de vreo 100 de ori ''nu mai e....nu mai e....ham, ham''. O spunea cu atata tristete in glas de ziceai ca a avut cel mai mare necaz din viata lui.La somnul de noapte nu am avut nici un fel de probleme iar aseara nici macar nu a mai intrebat de suzeta.
Sincera sa fiu ma asteptam la cateva nopti si dupa-amieze nedormite, dar se pare ca m-am inselat, a renuntat super, super usor. Sunt convinsa ca daca i le luam brusc si nu le mai vedea ar fi urlat infiorator dupa ele, asa i le-am oferit mereu si le-a refuzat el.

Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 32+

AMR 6-7 SAPTAMANI

Mergi la inceput