Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(188)
Raspunsuri - Pagina 17
g24hit spune:
AM VOTAT SI EU CAM CE AM GASIT DE VOTAT! daca am omis ceva trageti-ma de urechi
Lavi iti sta f bine noua freza!
g24hit spune:
bine-nteles ca atunci cand mai dau si eu pe aici nu gasesc pe nimeni
....ca de obicei...
ellis spune:
vin si eu o tura de prin bucatarie...ca am pus legume la congelator...am si gatit 3 feluri de papica...sunt franta!
BB - am votat! succes!
STEFANIA - stai linistita si laa fata in pace; nici a mea nu prea vorbeste, fiecare are ritmul lui, in schimb cunoaste culori, sorteaza jucarii, piese, uneste un puzzle din doua piese...nu ii cer multe...cred ca face destul si nu ma stresez;
Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca din viata mea&page=6" target="_blank">RATUSCA MEA -el1
ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE
ellis spune:
am uitat sa va zic ca marti apar in libertatea, nu la fata de la pagina 5
, ci la bucatareala...ce as fi putut face eu?! imi apare o reteta si vreo doua poze! cica sunt castigatoarea saptamanii...acu ramane de vazut si daca/ce castig!![]()
Iar in nr de pe august al revistei mami ar trebui sa apara povestea nasterii Alessiei...de asta nu sunt inca sigura, astept confirmarea...mi-au cerut si de aici poze si detalii!
Ellis,mami de
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca din viata mea&page=6" target="_blank">RATUSCA MEA -el1
MAMI IN BUCATARIE
Victo spune:
bravo ellis!
pai ma Eni, daca asa noroc ai si tu sa fie fetele tot la plimbare..
F vorbareata si dansareata micuta Iasmina.
mai fetelor voi le tineti jurnale copilasilor in care sa le notati tot felul? bine, nu ma refer la fetele care au blog si scriu asa de frumos..la restul..eu sunt singura care imi las copilul fara amintiri?
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
ellis spune:
VICTO - mie jurnal imi mai lipsea...sau jurnal se cheama si ala de il scriam pana la 8 luni cu ce/cat papa, ce kk face...![]()
Ellis,mami de
MAMI IN BUCATARIE
bb_yasmi spune:
hello
multumim frumos de voturi. inca mai asteptam voturi ...![]()
ellis, bravo!! felicitari!!
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 
bb_yasmi spune:
![]()
avem poza noua...acum am citit ca trebuie o poza mai haioasa...http://www.arbointeractive.ro/concurs-nokia/take-vote.php?pic=18
multumim frumos!!!!!
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007