Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(188)
Raspunsuri - Pagina 16
adra_bell spune:
Am votat-o pe Iasmi cu floricelele!
Eva a dormit doar o ora la pranz
, dar macar s-a trezit bine dispusa, m-a pictat pe picioare, acum se uita la Fifi
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
bb_yasmi spune:
nah ca nu mai e nimeni......plec si eu!!
sa nu uitati sa votati poza!! 

multumesc frumos!!!
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 
bb_yasmi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adra_bell Am votat-o pe Iasmi cu floricelele! Eva a dormit doar o ora la pranz , dar macar s-a trezit bine dispusa, m-a pictat pe picioare, acum se uita la Fifiadra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)aventurile unei printese adevarate Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce |
ahaaa deci tu erai....am vazut votul!!

multumim!
pupici
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi nah ca va cer si eu un vot acu: la poza "gingasie" http://www.arbointeractive.ro/concurs-nokia/take-vote.php?pic=18 multumim frumos!!!!! ![]() ![]() _ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 ![]() |
VOTAT!!!

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
slimatei spune:
multumesc mult de reprimire...sunteti tare dragute

am citit asa pe fuga cateva pagini si asta doar cele de ieri si azi..din urma inca nu am reusit nimic...:(
as vrea sa pot sa ma organizez mai bine si sa reusesc sa intru cat mai mult (adica sa incerc sa recopar cat mai mult)dar din pacate stau prost tare la capitolul organizare...vreau sa le fac pe toate si bine daca se poate..si cred ca incep sa o i'au razna daca nu'mi dau un pic de ragaz si pt mine.Ma bucur mult ca s'a rezolvat prob cu comp. asa reusesc si eu sa ma destind un pic..si pt ceva timp reusesc sa uit de tot(vorba vine
)
Mama a stat cu noi mai mult de jumatate de an ..a fost de un mare ajutor..am mai fost si eu pe la munca, am mai recuperat si noi din handicap
..in fine ne'a fost bine
..dar cum si ea are problemele ei..asta e..acum e plecata si imi vine tare greu sa ma reorganizez ..m'am cam obisnuit "cucoana"
mama statea mai tot timpul cu ea inclusiv noaptea... o minunatie ..nici nu simteam ca aveam copil... nu tb sa ma trezesc noptile,ziua aveam tot timpul pt. mine(afara de cel care lucram..vroiam sa zic daca vroiam sa dorm o ora o puteam face..)acum va dati seama ce greu imi e![]()
in fine poate mai gasim noi o solutie...mai ales ca ne gandim serios la bb2
oricum ar fi stefy e o dulcica..nu'mi da mari dureri de cap ..ei, mai are si momente cand o face
...(vroiam sa spun ca e cumincioara ..isi vede de ale ei..etc)in rest ..e un pic cam confuza ..cred .. nu vrea sa vorbeasca cu noi, decand atunci cand vrea ea..si numai ce vrea..cum vrea...are un caracter...
mai repeta dupa noi, sau ce spune la televizor..dar cum noi vorbim ba in romaneste, ba italiana..cred ca se confunde..habar n'am ..deocamdata incerc sa stau calma sa nu ma alamez ...o mai las in pace ..incerc sa nu mai insist asa tare sub anumite aspecte astept sa vad daca incet, incet nu va vrea ea..ma gandesc poate ca cer prea mult de la ea ..si ea inca nu se simte pregatita...cine stie...dar mi se par prea multe care nu vrea...
voi stiti ceva metode de incercare de pus la olita ..sau trucuri de spalat pe dinti..oricum fata de copii de varsta ei mi se pare un pic cam in urma..desi o vad destul de inteligenta(o vad facand unele chestii..acum nu-mi vin in cap...dar ma uimeste)
si ma repet ..ori vreau prea mult eu de la ea...ori tre sa-mi dau o calmata si sa o las in ritmul ei...poate faptul ca a stat cu bunica'sa si i'a intrat in voie mereu ..habar n'am...cred ca ar tb sa o i'au mai usor...o mai las un pic in pace![]()
asta e cu stefy ..acum m'am oprit la aspectul asta care ma doare pe mine
dar as vrea sa am timp sa va spun cu cate chestii ma uimeste ...in fine ar fi multe de spus...dar cum eu ma lungesc...![]()
despre noi in rest doar ca suntem sanatosi...nu am mai fost mai nicaieri doar casa si munca si am iesit doar odata si noi la cinema
de dorit am vrea sa mergem si noi intr'o vacanta dar inca o mai asteptam...![]()
va pup
pe toate mergem un pic la plimbare...pe maine daca nu reusesc sa intru mai tarziu...
aaa am vazut pozici cu lavi si filmulete cu iasmi..
-ici fetelor frumoase si destepte;)
si sqa nu uit poate numi strica toata munca stefy ..are tendinte sa-si bage nasu pe aici..![]()
LA MULTI ANI FERICIRICITI adina..tie si familiei tale..numai bine si tot ce iti doresti!
va pup si va spun ca mi'a fost tare dor de voi!
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la 7-8 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun
slimatei spune:
| citat din mesajul lui cristi07 va pun poze cu Radu dintr-o minivacanta... http://picasaweb.google.com/cristinacovoran/Nucsoara160719072009# si uitati si de la ferma animalelor (sa vedeti cam cum arata!) http://picasaweb.google.com/cristinacovoran/FermaAnimalelor28062009# Cristina si Radu 3.12.2007 |
e un dulce
si fotografii sunt superbe... cu ce aparat le'ai facut?"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la 7-8 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun
slimatei spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi nah ca va cer si eu un vot acu: la poza "gingasie" http://www.arbointeractive.ro/concurs-nokia/take-vote.php?pic=18 multumim frumos!!!!! ![]() ![]() _ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 ![]() |
votat! ;)
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui Vasari La multi ani, Adina! Iti doresc tot ce-mi doresc si mie, multa sanatate, intelegere si fericire! Sa ai o viata implinita! Pupici!![]() Alina si Maria - 3 nov 2007 Primul orice |
LA MULTI ANI CU DRAG, SANATATE MULT NOROC SI FERICIRE!!!!
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

La multi ani, Adina! Iti doresc tot ce-mi doresc si mie, multa sanatate, intelegere si fericire! Sa ai o viata implinita! Pupici!