Colectia de toamna - iarna 2005 (243)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

www.capital.ro/articol/dimineata-la-pranz-si-seara-ne-luam-ratia-de-otrava-7541.html" target="_blank">Aici e articolul din capital cu branza topita, m-am lamurit si eu .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Hello!

Anda, bafta in demersul renuntarii la fumat! Sanatate multa !

Lavi, super intamplarea cu pachetelul de la Putna!

Am vazut poze de Leea, Cristina, Meems, Pischi,Roxi ... superbe!
Leea, tu arati tare bine! (parca ai mai slabit!) T s-a maturizat mult!

Cristina, super pozele voastre din plimbare!

Meems, Rianna e o domnisoara dulce si eleganta!

Pischi, sa-ti traiasca fetele frumoasele! Intr-adevar, Alexandra era mai brunetica cand era mai bebe ... Tu parca-ai intinerit!

Roxi, ai doi copii minunati! Alexia (cum am scris si-n commenturi) arata de cel putin 5 ani (in poze, cel putin!)

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Anda nu, intr-a 10-a l-am intalnit pe Virgil, doar ca el era la info, eu la mate. Intr-a 12-a am fost singura la Olimpiada, normal, Virgil era la facultate. Olimpiadele nationale se organizau separat, noi ne-am cunoscut la lotul national care era centralizat, la Bucuresti, toate cele 4 discipline la care se organiza olimpiada internationala. Din loturi se selectau cei 4/5/6 care mergeau la internationala.

Bravo pt cele doar 2 tigari pe zi

Noki buna ideea cu noul loc de picnic! Toalete curate au?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Am intrat sa va spun ca Anna e la gradi, cu frate-su!

Am reluat emotiile de acum aproape 2 ani ...ce a trecut timpul!
Vor lua vacanta in 1 august, nu mai au activitati intense acum, asa ca am dus-o de azi, de acomodare.

A fost total alta experienta decat cu Stefan, ce usor e sa ai un frate mai mare!! Abia am reusit sa ii dau papuceii de casa, ca a si zbughit-o in sala de clasa si s-a instalat pe un scaunel.

Acum pazesc telefonul (va mai amintiti senzatia?)

Peste o ora sun sa vad cum e, daca face figuri. Oricum, ea e mult mai prietenoasa si doritoare de a sta cu copiii, sper sa mearga bine.

Vad ca vorbiti de poze, zilele astea poate apuc si eu sa vad, ca tare mi-as clati ochii!

va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

of, cu alimenattia asta, nici nu stii ce sa mananci.noi pacatuim doar cu crenvusti-o data la doua saptamani.in rest nu prea mancam mezeluri.apoi iaurturi cu fructe.incet sper sa renuntam si la asta.painea o fac in casa cu masina de paine.si fac si praji pt copii.cascaval iau de la particulari, la fel si unt si branza.sper sa nu contina atatea porcarii.

Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Tania va fi mult mai usor cu al doilea, vazandu-l pe primul!
Buna idee cu gradi!

Nati s-a adaptat f usor (fara plansete sau proteste) in schimb si-a inventat o prietena imaginara. Stiu ca pe moment e normal, de la ce varsta e anormal, tu ce stii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Am lipsit cam mult, am citit tot insa subiectele la care trebuia sa raspund au cam expirat.

pischi, sa-ti creasca minunea Miruna desteapta si sanatoasa si impreuna sa sa fiti cu totii o familie implinita!
Ti s-au cam adunat (cu spitalul), timpul o sa mai simplifice din proceduri de familie cu doi, la inceput e greu si foarte greu. Rabdare multa!

noki, felicitari si la mai mare! In legatura cu titlul lucrarii, a fost intradevar dupa asteptari, adica n-am priceput nimic. Dar totusi, asa repede ai reluat studiul? Tu n-ai nicio limita?

anda, eu presupun ca Animax-ul a avut alt efect decat cel scontat. La faza cu "grasa" ma refer. Nu-i exclus sa fi imprumutat de-acolo replica. In orice caz, Nic este atat de deosebit incat cred ca nu va fi inadaptat la violente/agresiuni pentru ca nu va fi tratat cu asa ceva. Va impune un fel de respect, asa-mi imaginez eu.
Mie mi-e teama ca fiu-meu e pacifist temporar, atat cat mai predomina influenta mea asupra lui.

Mult succes in operatia de dezfumurare.

Apropos de cuvinte fabricate. De-ale lui Mihai: "poate-s cu travitoare, poate-s fara travitoare" (ciupercile)

tania si eu am o bucata terorista acasa, are 1 an si 8 luni, si trebuie multa indemanare sa-i ghicesti voia fara sa-i lasi impresia ca ai cedat la insistentele ei. M-am obisnuit cu ea asa, uneori ziceam ca probabil Mihai mi-a fost dat primul sa am oarece antrenament pentru dansa, ca nici cu el n-a fost usor. Dar uneori stau si ma gandesc daca nu cumva e prea irascibila si intra in sfera patologicului. D.f!

Sunt curioasa cum iese cu gradinita, mie educatoarea mi-a stabilit ca data minima luna ianuarie s-o duc si pe Maria, adica la 2 ani si o luna-doua. Si imi rod unghiile de pe-acuma.

leea foarte fain ti-ai stiut organiza vacantele, minunat!
Si bravo c-ai fost la logoped, mie nu mi-ar fi venit ideea sa-ti dau un astfel de sfat. Super intuitie de mama!
Ma deprima ideile cu interveniile pentru gradi. Aiurea sistem de invatamant avem, printre altele...
Edit: cum ai dres constipatia lui T?

ile, pentru 2 ani, orice joc cu butoane, un volan muzical de exemplu, un telefon, xilofon.

1. N-a raspuns nimeni ca ar mai avea scutec, deci noi suntem ultimii.
2. Mihai are cosmaruri de urmatoarele feluri:
- "ma duc sa dorm in camera la buni ca acolo nu vine tigrul"
- "mami nu pot sa ma culc ca in toate camerele sunt melci din aceia negri fara cochiliuta (un soi mai urat de melci)" - asta l-a trezit in miezul noptii.
Citisi mai demult ca-i normal dar parca tineam minte ca era vorba de varste mai mari, 5-6 ani parca. Eu tin minte ca aveam ceva cosmaruri, dar tot asa spre varsta scolii parca.

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Buna ziua!

Am avut un weekend fooarte dragut...Marius a plecat cu un prieten la mare la Liberty Parade eu am ramas acasa cica sa ma relaxez...m-am dus la o prietena sa ma vopseasca la par, cand dupa 15 min suna telefonul, era un vecin sa-mi spuna ca am inundat tot blocul, eu eram cu vopseaua in par, am sunat-o repede pe mama, s-a dus acasa la mine, balteau toate in baie si pe hol, se sparsese furtunul de apa calda de la chiuveta si era sauna in casa. Parchetul jumate umflat pe hol, miros de huma uda, vecinii inundati de la etajul 9 pana la 1. Distractie nu gluma. A doua zi imi propusesem sa merg la strand, in schimb am stat pe drumuri sa cumpar racorduri, polite pe dulapul de baie, schimba tevi, spala covorase...Distractie in toata regula

Da' azi m-am revansat, am zis ca zac toata ziua, am fost la mani-pedi de dimineata, o tura rapida de cumparaturi si acu haladuiesc pe net

Vad ca sunt poze noi, ma duc sa bag un ochi

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

margele si alte zorzonele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mica postare post-pranz:

Lavi, hi hi hi...ce tare ai fost cu "ce mama zmeilor..." evident ca pentru admiterea la master tocesc. E examen grila super naspa pentru locurile de la buget care sunt in numar de doar 40.

Madau- vezi? Tu ai fost de vina cu inundatul...pai nu ai vrut tu sa mergi la piscina? Si uite cum ti s-a indeplinit dorinta. ba inca era si cu apa termala...

Tania, aleluia, tinem pumnii! Anna e descurcareatza, nu-mi fac io griji pentru ea. E mult mai nasol pentru TINE.

Jucarii, ce-s alea? Noi nu avem ti mp sa ne jucam: cand nu suntem la gradi suntem in parc. Da' e drept ca acolo totusi ne jucam cu palete, creta si mingi.

Anda77, tinem pumnii la lasatul de fumat. In sensul ca am preluat io diferenta de tigari nefumate de tine.

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Trebuie neaparat sa cititi postarea asta si urmatoarele, ale lui Fomalhauti - mamica de 6 copii!

Alexandrina, n-am bagat de seama intrebarea cu scutecul. La noi raspunsul e ambiguu: i-l mai pun seara, nici eu nu stiu de ce. Porbabil pentru ca aterizeaza invariabil in patul mare si n-am nici un chef sa-l compromitem. Desi, la cat a invatat sa se tina, cand e s-o comita nu ne mai ajuta nici un scutec. Ar trebui sa renuntam de tot, dar atunci ma gandesc ca ar trebui sa ma scol noaptea sa-l duc la baie, nu?? Voi cum faceti?

Mergi la inceput