Colectia de toamna - iarna 2005 (243)
Raspunsuri - Pagina 3
ilenutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxisialexia ile cand pleci in elvetia? |
never.
adik anul asta nu isi mai poate lua soata concediu.am fost la pestera 4 zile cu copchii- restul inn visele noastre
Ii stiu si eu pe cei bufanti, am vazut la bersha de blugi
ref. la aniversare- o sa facem ziua impreuna cu Petru - nascut in aceeasi zi cu andrei, eu cu mama lui am stat in aceeasi rezerva la spital si am ramas prietene.Ea a insistat sa le-o facem impreuna si mergem la ei acasa- stau la curte si ii serbam acolo, ceva f simplu, un tort si un fursec.initial am vrut in constanta la ai mei dar facem asa.
Lui Victor stiu ce sa ii iau- un bakugan cred, dar pentru andrei e mai dificil
Drumul de ocolire inseamna ca la murfatlar faci stanga spre siminoc si apoi iesi in medgidia iar de acolo mergi spre tortomanu si iesi prin cernavoda pe autostrada.Noi ne-am oprit pe malul dunarii si apoi la cernavoda sa mancam.dar drumul efectiv a durat 3 ore, asa a spus GPs-ul.noi de aceea am plecat vineri seara pe la 9 ca sa nu pierdem ziua de sambata pe drum
Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)
ilenutza spune:
masinutza electrica au amandoi- primite of course
ioana_77 spune:
Rox, nu o condamna pe mama ta, ca doar stii ce greu te descurci tu cu doi, d-apai ea, si pe teritoriu mai putin familiar lui Matei. Si eu as vrea sa-i las pe amandoi la Roman cateva zile, dar stiu ca or sa fie f stresati bunicii, mai ales ca Stef e argint viu si tre' sa stai dupa coada lui permanent. Ma bucur ca in sfarsit ti-ai incarcat un pic bateriile
Mi-au placut muult pozele, Cristina. mai ales cele din excusria cu corturile. M-am amuzat ca toate sunt la fel. Mi-ai facut o pofta de mers la munte, de nu-ti inchipui.
Pischi, dar frumoase mai sunteti! Tu esti un pic obosita, dar ti se citeste bucuria pe fata, iar Alex e in culmea fericirii. fetele seamana f bine intre elefamilionul si felicitari lui tati pt contibutia la cele doua flori
Rachel si Bobitza sunt ca scosi din revista
Rianna, delicata ca de obicei, in pozele cu ochelari cu cleopatra (nu degeaba era ea mare fana)
lavi02 spune:
Sunt acasa, fac bagaje, maine dupa servici pleca la fete, ca sunt la munte, la cabana deja de vineri cu bunicii.
Asa ca ma duc sa-mi sarbatoresc ziua acolo, cu ele, acu' imi coc blatul de tort pe care il iau cu mine, om face acolo o crema, mai punem niste fructe, frisca, o iesi ceva.
Din pacate Virgil nu poate sa vina pt ca a trebuit sa-si ia concediu in aprilie si mai are f putine zile. Mai vrem sa mergem cateva zile cu cortul la munte, fara fete, la sf lui august.
---
Noki iar inveti?!?! Pt ce mama zmeilor? Doar nu pt admiterea la master!
Vacanta placuta Saralinei la mare!
Ina si Leea frumoase pozele. Tot familionul ati fost foarte eleganti si dichisiti , ce sa mai zic de Rachel care eclipseaza mireasa de departe. Leea, am salivat la Valencia, f frumos in Austria iar de Italia ce sa mai zic. Tudor e tare frumusel si tu arati f bine.
coralia76 spune:
Multumesc pentru sfaturi
Am fost la dr. si se pare ca este o faringita si ne/a dat tratament cu humex si ceva picaturi pentru alergie
Mai scriu maine ca acum nu ma lasa bebele...
lavi02 spune:
Coralia sanatate Andreei!
Ina povestea cu Lavi mofturoasa la Putna: in clasa a XII-a (copil mare totusi!) am fost la Olimpiada de mate faza pe tara la Suceava. A doua zi dupa concurs s-a organizat excursie la manastirile din nordul Moldovei. Urma sa ajungem pe la 4 inapoi asa ca pranzul l-am primit la pachet un ou fiert, o bucata de telemea, una de paine si niste chiftele, toate ambalate impreuna intr-o punga de hartie maro
Eu carne tocata nu mancam decat de la mama de acasa sau alte surse de incredere. Iar branza mi s-a parut tare scarbos pusa la gramada langa oul fiert asa ca am concluzionat ca eu nu mananc pachetul ala, il las in camera si la intoarcere, la 4 oi manca eu altceva.
Si plecam noi in excursie. Si desteptii de organizatori trimit cele vreo 15 de autocare, toata Olimpiada clase VII-XII cu profesorii insotitori, unul dupa altul, in coloana. Bineinteles ca la manastiri a iesit o varza totala, nu puteam debarca 600 de oameni deodata, asa ca se faceau cozi, se intra pe rand, horror. Bineinteles ca s-a prelungit toata treaba mult dupa ora 16.
Colegii mei si-au mancat pachetele pe autocar bune-rele cum erau. Mie nu-mi era foame.
Dar la Putna, eh la Putna, m-a ajuns foamea din urma rau de tot. Zic: hai ca oi gasi un chiosc in zona. Nimic. Era inceput de aprilie, nu era perioada turistica, nika de mancare prin zona. O iau spre sat. Satul mai departe. In sat intreb oamenii de magazin. Magazinul hat. O iau la fuga cu ultimele puteri (mi-era frica sa nu plece naibii autocarele fara mine). Ajung in sfarsit la magazin. Aveau mancare : biscuiti la vrac, nu-i bai, iau destui + napolitane Joe.
Ma intorc tot fuga inapoi cu ultmele puteri si ajunsa la autocar ma apuc sa degust bunatatile: Joe erau expirate de prin toamna, gust asa si asa, iar biscuitii erau umezi si cu o puternica aroma de igrasie.
Buni-rai i-am mancat pe autocar reconsiderand in gand telemeaua, oul si codrul ala de paine proaspata.
anda77 spune:
hello, multumesc ca v-atri interesat de soarta mea, febra nu mai am, trebuie sa termin antibioticul ca l-as arunca cat colo, imi da efecte secundare atat stomacale , cat si de alta natura, va inchipuiti de care, horror ambele.
nu am apucat sa vad poze.
lavi, aia e olimpiada unde l-ai cunoscut pe virgil sau unde s-a cimentat relatia, ca nu mai stiu...
de cateva zile ma pastrez la 2 tigari pe zi in loc de 25. bravo andreea:) plus cativa litri de apa ca altfel nu se poate sa-mi omor senzatiile. si daca stau la 2-3 tigari/zi cateva luni si apoi le las de tot, ar fi minunat. nu, eu nu pot cu lasatul direct si total ca am incercat de cateva ori. metoda asta simt eu ca pot s-o fac. adica imi zic: nu fumez, desi am voie. daca nu mai pot imi aprind, nu ma obliga nimeni sa n-o fac, dar pot si fara, uite ca pot. ceva de genul asta. la mine merge asta mai bine decat "nu mai am voie sa mai pun gura pe tigare". atunci ma ia sevrajul de cap de tot si cedez 100%
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
anda77 spune:
lavi, pardon , cand tu erai a 12-a, el era deja la facultate, deci nu erati impreuna la putna, ca-ti dadea din pachetul lui:)
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
ilenutza spune:
despre branza topita am citit si eu un articol mai de mult in capital unde scria ca este f nociva si trebuie evitata.trece rpin niste procese chimice care o fac otravitoare. noi mancam f rar spre deloc.
somn usor si un puric pe picior...