Sezatoarea canadiana (150) Bun venit Mara Nicole!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Monicutza, sa-ti traiasca printesa si sa fie sanatoasa! La multi ani, Aylin!

Dana, sa va fie de bine cu biletele. Vad ca sunteti tare hotarati daca v-ati luat deja biletele. Sper sa fie ok cu schimbatul in Londra, aeroportul este imens, macar sa fie la acelasi terminal zborurile. Cu cadourile, cum a zis si ktrinel, greu ii mai multumesti... am avut si eu si experiente din astea, dar tot nu ma lasa inima sa ma duc fara nimic. Desi cumnata-mea este de conceptie ca numai la straini te duci cu cadouri... de asta nu ne aduce nimic cand vine la noi Si sa te gandesti si la mine cand te balacesti in piscina ca i-am dus dorul vara asta. Noi nici macar nu am mai deschis-o fiind mai mult plecati.

Miki spor la facut bagaje si mult succes la Quebec! Iti tin pumnii sa fie o schimbare de bun augur.

mi_ro nu pot sa te ajut din pacate. Mama se ducea la agentie la KLM direct dar nu a avut open ticket.

Ana felicitari pentru fatzaiala!

Ica sanatate Christinei. Sper sa nu fie nimic grav.

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ana Stroe

Eu nu stiu cum e in situatia copiilor din alte casatorii dar cind ies din Canada am nevoie intotdeauna de o imputernicire din partea sotului cum ca e de acord cu faptul ca voi calatori singura cu copilul; ma gindesc ca daca prezinti la ambasada Canadei din Romania adeverinta respectiva de la tatal copilului tau, odata cu restul documentelor necesare pentru obtinerea vizei va fi suficient.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Da, asta stiu. Imi trebuie adeverinta de la tata pentru a putea iesi cu copilul din tara, indiferent ce si cum. Asa mi-au spus cei de la pasapoarte.
Referitor la baiatul meu, am aflat ca si pentru el am nevoie de acordul tatalui pentru a iesi cu el din tara.
Intrebarea mea era de fapt alta: ce sanse am la interviu pentru viza sa pot pleca cu ambii copii, considerand ca am toate actele care-mi trebuie? Vreau sa spun: se poate intampla sa nu-mi acorde viza pentru ca ei ar presupune ca plec si nu ma mai intorc?
Intreb pentru ca am fost sfatuita sa-mi las unul din copii in tara ca cei de la ambasada sa aibe garantia ca eu ma intorc. Si ca altfel s-ar putea sa nu obtin viza. Insa eu nu vreau sa-mi las nici un copil in tara fara mine pret de 1 luna. Vreau sa-i iau pe amandoi.

Elle

http://www.immunocalromania.blogspot.com/
http://www.immunocal.md

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Elle_Seb, cum sa lasi un copil in Ro o luna fara tine ?!1

Pregateste celelalte acte, act de proprietate ptr apartament/document de credit, adeverinta de la locul de munca de cand esti angajata, adeverinta de concediu, un extras de cont din banca, copie dupa rezervarea la biletele de avion inclusiv cu intoarcerea etc
Eu stiu aratati ca va duceti ca turisti si ca aveti la ce sa va intoarceti.

Sora mea cu cumnatul meu au obtinut in iarna impreuna viza. Nu au copii. Bafta multa !!

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Mikiion, o viata noua te asteapta, emotii??
luni e liber, cum incepi de luni?
Ana, nici nu stii cat ma bucur sa aud ca iti place jobul, ca esti bine...
mi-ro, noi am luat bilete cu ajutorul Dianei, asa ca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fil_lily spune:

Hi.

Ne primiti si pe noi la sezatoare? Locuim in Lethbridge, Alberta si avem o papusica care sambata implineste 6 luni.

Momentan suntem in concediu in Romania, ne intoarcem pe 3 septembrie. Referitor la acordul tatalui( am venit singura cu fata)l-am avut cu mine dar nimeni nu m-a intrebat de el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Buna dimineata!
Sa va fie de bine reteta my ladies si s-aveti spor!
Simonna, foarte buna ideea de a folosi ricotta cheese la umplutura, mie insa nu-mi prea place gustul ei si prefer cottage, nici urda din Ro nu-mi placea. Dar ce sanatoasa e urda aia!Doldora de proteine si grasime aproape deloc. Poate incerc si eu cu ricotta, sotului ii place mult.
Pucku, umplutura de branza e cea mai potrivita pentru tortul asta, dar poti incerca crema de ciocolata, de exemplu Nutella, daca lui Steph ii place. Ori poti amesteca cream cheese cu Nutella in proportii egale. In cazul asta nu mai e nevoie sa-l bagi la cuptor.
Eu lui Vlad cand ii fac clatite, nu tort, le umplu cu gem si cream cheese, lui nu-i place Nutella.
Ana, spune-i sorei sa va faca mai multe clatite si le pastrati la congelator.
Mqqm, ma bucur sa citesc vesti despre voi, zici ca la voi functioneaza wrapul ala? Eu am si baby carrier si sling, dar lui Aidan in primul nu-i prea place, in sling nu prea pot sa-l car la cele 7.500 kg cat avea la 3 luni. Am noroc ca nu se cere des in brate, mai sta si singurel. Cum doarme Oliver noaptea? De papat papa bine?
Ma bucur c-ai scapat de mastita, eu am avut un pic de engorgement la 3 zile dupa nastere, dar nu alte complicatii.
Despre poze si eu prefer sa le trimit cunoscutilor si prietenilor, nu las nimic pe net.

Mergi la inceput

Pai Mona, parte din cunoscutii/prietenii mei sunt aici pe Sezatoare...
mie mi se pare buna abordarea lui mQQm, ca uite asa ne "mai vedem", aici s-au nascut prietenii frumoase, unde mai pui de babyshower-ele care s-au facut! Asa te-am cunoscut in persoana, nu-i asa?

Mergi la inceput

bine ai venit

Citat:
citat din mesajul lui fil_lily

Hi.

Ne primiti si pe noi la sezatoare? Locuim in Lethbridge, Alberta si avem o papusica care sambata implineste 6 luni.

Momentan suntem in concediu in Romania, ne intoarcem pe 3 septembrie. Referitor la acordul tatalui( am venit singura cu fata)l-am avut cu mine dar nimeni nu m-a intrebat de el.

Papusa mea Arianna Timea creste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Citat:
citat din mesajul lui maru

Pai Mona, parte din cunoscutii/prietenii mei sunt aici pe Sezatoare...
mie mi se pare buna abordarea lui mQQm, ca uite asa ne "mai vedem", aici s-au nascut prietenii frumoase, unde mai pui de babyshower-ele care s-au facut! Asa te-am cunoscut in persoana, nu-i asa?

Emma Aida e inger
Doamne'ajuta!
http://maru-incotro.blogspot.com/
Maru, asa e, si eu am cunoscut fete faine datorita sezatorii, iar amintirea babyshowerului din martie inca ma emotioneaza, dar m-ai bagat un pic in ceata cu prima propozitie din postarea de mai sus, ca si cand as fi postat ceva la care tu ai raspuns? never mind, doar ma intrebam la ce te referai...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Fil_lily-welcome si sigur ca te primim, poate ne spui mai multe despre voi si ne aratzi poze cu fetita.
Mona- eu nu prea inteleg unde vrei sa bati cu faza asta cu pozele-adica le trimiti pe contul comun si apoi le stergi, pai dc nu vrei sa share cu noi, atunci de ce mai exista acest grup minunat-unde mereu gasesti o vorba bbuna,intelegere, sfaturi, informatii- aici se leaga prietenii minunate si cunosti persoane deosebite. Ca sa nu mai zic cata dreptate are Maru cu babyshower-ele..Eu sper sa traduci un pic mai mult ultima ta fraza.
mQQm-ma bucur sa aud vesti bune despre voi si pupa pe ppeitzel, ne mai pui poze, da?
Diana-esti la mare la bulgari,ce mai faceti?
Miki-drum bun,adaptare usoara si numai bine.
Ele- nu lasa copilul in ro fara tine 1 luna, sfaturile legate de bilete, apartam, etc sutn f. bune,treb sa primesti viza, stiu cazuri fara bunuri si fara copiii care au primit viza-multa bafta!
Olga- cum esti, a mai ramas 1 zi,astept sa ma suni sa iesim ca feteel fara kids la unshopping si o cafea

Denisa cu Emma Andrea 3,5 ani si Mark Alex 2 ani

Mergi la inceput