Sezatoarea canadiana (150) Bun venit Mara Nicole!
Raspunsuri - Pagina 20
Podeanu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Denisam Mona- eu nu prea inteleg unde vrei sa bati cu faza asta cu pozele-adica le trimiti pe contul comun si apoi le stergi, pai dc nu vrei sa share cu noi, atunci de ce mai exista acest grup minunat-unde mereu gasesti o vorba bbuna,intelegere, sfaturi, informatii- aici se leaga prietenii minunate si cunosti persoane deosebite. Ca sa nu mai zic cata dreptate are Maru cu babyshower-ele..Eu sper sa traduci un pic mai mult ultima ta fraza. mQQm-ma bucur sa aud vesti bune despre voi si pupa pe ppeitzel, ne mai pui poze, da? Denisa cu Emma Andrea 3,5 ani si Mark Alex 2 ani Zambeste, si maine e o zi! |
Acum sunt eu in ceata...Deci Cristina (mqqm) si-a sters linkul si mesajul de pe contul comun dar a zis ca va mai pune poze. (postarea ei e un pic mai sus)
Bon..ei doar ii ceri sa mai puna.
Monei care a facut acelasi lucru, dar cred ca la ea exprimarea a fost un pic diferita,i se cer explicatii..
Roxana,la urmatoarea baie cine stie cind o mai asta.
Monica, acum chiar ca mi-e teama.Oricum biletele sunt luate deja asa ca nu mai e cale de intors. Dar ambele zboruri sunt la acelasi terminal.
fil lily, bine ai venit la Sezatoare.
Mikiion, mutare linistita si acomodare rapida.
Maru, la Montreal nu e liber de Civic holiday. Norocoaselor
Mona_B spune:
Fil_lily, bine ai venit
Maru, probabil trebuia sa mentionez ca sezatoarea se afla pe lista celor carora le trimit poze. Doar ca nu nu prea pun poze atat din motive de timp cat si personale, nu suntem toti la fel, imi pare rau ca m-ai inteles gresit, sper ca am fost destul de clara de data asta.
Hai ca fug ca ma pupaceste fiu-meu mai mare..gata cu scrisul pe ziua de azi.
Mona
Ica 1975 spune:
Monicutza, felicitari ptr casa.
Ktrinel, in Rom inca ar mai fi loc de schimbari in bine, oamenii, o parte din ei, au prosperat financiar si ptr multi asta e scopul. N-am avut parte doar de experiente pozitive, insa ameliorari se vad. Pot spune si ca am intalnit 2 functionare la casa de pensii fff dragute. Insa, in ciuda faptului ca multe sunt sub asteptari, eu m-as muta acolo si maine, nu ptr ca as fi masochista ci ptr ca famila mea si tot ceea ce simt aproape sufleteste acolo se afla. SI ar mai fi un motiv, a fost prima vara adevarata dupa 6 ani
Ref la cadouri - noi am dus doar la cei f apropiati ceea ce-am crezut noi ca le-ar placea/folosi si am mai luat cate ceva si de acolo. Poate inainte era mai usor, insa acum cand aproape gasesti orice si la preturi mai mici decat aici, poate fi ''dificil'' sa-i surprinzi cu cate un cadou ''original''
Atunci cand faci un pas catre Dumnezeu, El face zece pasi catre tine! Ce spui sa si infaptuiesti!
Ica 1975 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Podeanu
Acum sunt eu in ceata...Deci Cristina (mqqm) si-a sters linkul si mesajul de pe contul comun dar a zis ca va mai pune poze. (postarea ei e un pic mai sus) Bon..ei doar ii ceri sa mai puna. Monei care a facut acelasi lucru, dar cred ca la ea exprimarea a fost un pic diferita,i se cer explicatii.. Roxana,la urmatoarea baie cine stie cind o mai asta. Monica, acum chiar ca mi-e teama.Oricum biletele sunt luate deja asa ca nu mai e cale de intors. Dar ambele zboruri sunt la acelasi terminal. fil lily, bine ai venit la Sezatoare. Mikiion, mutare linistita si acomodare rapida. Maru, la Montreal nu e liber de Civic holiday. Norocoaselor Born to shop, forced to work. |
Daca zborurile sunt la acelasi terminal, in principiu, 2 ore sunt suficiente chiar daca primul zbor are intarziere. Noi tot asa am avut cu Lufthansa, ne-au lasat pe aeroport si ne-au dus cu un bus la terminal si de acolo cu alt bus la celalt avion spre Bucuresti si tot a fost timp la o escala de 1 ora si 50' .Spor la cumparaturi si sa va bucurati de vacanta in Ro.
Atunci cand faci un pas catre Dumnezeu, El face zece pasi catre tine! Ce spui sa si infaptuiesti!
monicutza_bb spune:
Dana nu iti face griji, iti dai seama ca nu este neaparat sa intarzie ca ar fi de toata jena sa faca asta frecvent. Doar ca saptamana trecuta s-a intamplat la nasul lui Alex, iar acum o luna (parca) la mama unei rude venita in vizita la fata ei. Oricum, 2 ore sunt suficiente, terminalul este acelasi (parca 5) dar tot o sa taiati aeroportul in doua ca este diferit Terminal 5 sosiri si Terminal 5 plecari. Dar nu iti face griji, timp este suficient.
Eu nu am nici un sfat despre cadouri, inca nu am vizitat Romania si nici nu avem de gand prea curand (unii din prietenii nostri inca ne mai intreaba "deci nu va mai intoarceti?")
Ica
fil_lily bine ai venit pe Sezatoare. Povesteste-ne de tine.
Merci fetele pentru urari pt printesa mea. Gata, s-a terminat cu bebeluseala (cu toate ca la cat de micuta este, parca tot bebe este).
maru spune:
Dana, eh, cum nu aveti liber luni? Imi pare rau...sau aproape, ca si voi ati avut o extra zi in iunie, parca, nu?
cu pozele, sorry, am avut senzatia de left-out in ultima fraza a Monei, si am reactionat ca un teenager zgubilitic, ca tot e moda la noi acasa. si vorbesc eu, care am o lene de ma doare sa incarc poze Da dupa ce slabesc, sa vezi ce de-a poze imi trag...
monicutza_bb spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maru ...am avut senzatia de left-out |
poate de la mine, de ieri ti se trage
Da serios acum, o fi ceva in aer de la Montreal la Toronto, dar si eu simt la fel uneori (nu aici, pe Sezatoare si nu legat de o persoana sau situatie anume) si nici nu mai stiu cum sa reactionez, sa ripostez sau sa ignor. Cred doar ca suntem noi mai sensibiloase...
Pucku spune:
mai fetelor eu sunt cheauna de somn, a doua noapte alba, da-ti-mi sfaturi sa adorm ca nu mai stiu ce sa fac
acum 2 zile am fost pe jos vreo 5 km, ieri am fost la piscina si m-am balacit o gramada, dar degeaba
nu am mancat aseara, am baut ceai de tei, lapte....ce sa mai fac?
imi simt capul asa greu, citesc, imi intra pe stanga, iese pe dreapta, ochii ma dor, asa ca n-am raspunsuri
tre sa ma odihnesc azi, ca maine am rv o tona, tre sa fiu fresh
va pup, intru mai pe seara si va pun poze cu un pui stirb
ah, si am mai scapat de-un stres, ne-am gasit masina, marti sau miercuri o aducem acasa
Corina , Stephanie + duggy Totolino prostolino
"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""
OlgaTarziu spune:
merci fetelor de sustinere si ganduri....
Maine vine tati!!!!!!!!!!!!
Am rezistat, sunt mare! Pe Sophia cred c-o dau de suflet. Fata asta clar e bufnitza ca si frate-sau. Se intoarce pe burta de zor, incearca sa se traga in gingii (daca puteti crede) si isi mananca piciorusele. E totala. Si cred ca-i prea activa pt apelativul boieroaica asa ca ma gandesc la o noua porecla. Astept sugestii
Denisa musai la cumparaturi. Abia astept. In state?
Cadouri pt Romania- am luat intotdeauna de la winners, creme, parfumuri (la cei care le stiu gusturile), bluzitze, jucarii. Puberii familiei au fost intotdeauna invcantati de tricouri cu logo (gen fila, puma, nike, etc) pe care le gasesti si la 14 dolari.
Va las ca iar suna sirena.
CriPOD spune:
what the heck is goin' on?
Dana: eu always mi-am retras pozele dupa ce am considerat ca s-au vazut si n-am de dat nici o explicatie nimanui, ca mi-o cere cineva au ba. Ca sa nu mai zic, cum a observat si try, la fel de always sunt mai mult decat discreta in ceea ce ma priveste pe mine si familia mea. Acu' ma gandesc ca poate nu destul.Suntem un bunch de neintelese! Nici eu pe maru n-am inteles-o cu prieteniile si babyshowerele de pe forum relativ la poze.
Mi s-o fi urcat laptele la cap, nu neg.
Monicutza, am uitat ieri sa-ti urez la multi ani fetitei! Sa cresca mare si frumoasa, sanatoasa si fericita!
Pitilache, de cand tot vreau sa zic... nu stiu cum te obisnuiesti tu cu acasa dupa vara asta europeana, dar mare chestie cu oportunitatea asta de la masterul tau! O minunatie de vara!