Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (158)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Salutare!!

Si noi ne-am intors de la mare. A fost suuuuper!!! Abia astept sa mergem din nou!!

Din partea noastra nimic nou sub soare!!! dar macar cele vechi sunt numai bune!!!

babytzace bine ca boala nu se extinde! E un motiv de maaaare bucurie!

babymom imi aduc aminte ca spuneai odata ca sotul e nemultumit ca stai prea mult la calculator pe forum.... despre asta e vorba?? Iti doresc ca oricare ar fi problema sa reusesti ca o rezolvi cat mai repede. O sa ne lipsesca prietenia ta, pe langa sfaturile medicale!

Vaaaai, nu mai stiu cine ma intreba unde mergem in apuseni, ca poate se inspira, dar capul se pare ca nu ma ajuta prea tare. Mergem in Poiana Horea ca acolo au socrii o cabanuta. Este langa Belis - Fantanele. FFF frumoase locurile pe acolo!!! Numai ca si in august trebuie sa facem noaptea foc, ca e frig!

Cica n-am nici o noutate!!! Halal mama ce sunt. Ne iese dintisorul nr 3 si e pe vine nr 4. Cel din stanga se vede bine de tot ca mai are 1 mm si sparge, iar fratica cam 2 mm.

Ca atat, ma duc la nani, ca Daria e fffff maraita de la dintosi! Sper sa vem o noapte linistita. In seara asta am inceput si tratamentul homeopat pentru dentitie. Sper sa fie linistita!

mai am ceva de zis... dar scriu separat!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)

poze cu noi poze DARIA

slabesc cu superdieta

Mergi la inceput

EDI!!

La Multe Lunite Leutz dragalas!!!! Nu te-am uitat, am fost doar plecata... Am vazut ca mergi foarte bine, si ma gadeam ca atunci cand nu o sa mai ai nevoie deloc de fusta mamei, te astept pe la mine....

poze cu noi poze DARIA

slabesc cu superdieta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nocom

Cica n-am nici o noutate!!! Halal mama ce sunt. Ne iese dintisorul nr 3 si e pe vine nr 4. Cel din stanga se vede bine de tot ca mai are 1 mm si sparge, iar fratica cam 2 mm.

Ca atat, ma duc la nani, ca Daria e fffff maraita de la dintosi! Sper sa vem o noapte linistita. In seara asta am inceput si tratamentul homeopat pentru dentitie. Sper sa fie linistita!

poze cu noi poze DARIA

slabesc cu superdieta

Ce tratament homeopat? Baga si la ginere-tu

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi
Ticker mami

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=7" target="_blank">Daca va place de mine, votati-ma! (giu1)

Mergi la inceput

Citat:

Ce tratament homeopat? Baga si la ginere-tu

Arnica - 9CH
Belladona - 30CH

cate 3 granule din fiecare, de 3 ori / zi, max 10 zile. Stii ca se dau separat si la distanta de 30 minute intre ele, plus inainte si dupa ele cu juma de ora nu tre sa bea / manance nik!

Multi pupici pentru ginerica!!! Sper sa ajute!!

poze cu noi poze DARIA

slabesc cu superdieta

Mergi la inceput

Si tot cu intarziere, cu aceeasi scuza...

LA MULTI ANI LUCIA!!!!!!

SA NE TRAIESTI SI SA FII SANATOASA SI NOROCOASA!!!!!
CLAUDIA, TU CREZI CA SCAPI DE NOI?!!?!?!? VREM POZE CU BOBOCICA NOASTRA!!!! Macar o data pe an....

poze cu noi poze DARIA

slabesc cu superdieta

Mergi la inceput

WOW, ce tare e Alexia!!!! mrge suuuper bine!! BRAVO PUIUTZA!!!! Ce mult o iubeste Andy!!! Si cata grija are de ea...

ma duc la nani... sunt frumoase vacantele... dar tare obositoare... te scot din ritmul tau si din rutina zilnica...

poze cu noi poze DARIA

slabesc cu superdieta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:
citat din mesajul lui babymom75

Fetelor, eu va parasesc... Exista de curand in viata mea niste probleme care cer concentrarea mea maxima si deplina. V-am anuntat ca sa nu credeti ca am dat bir cu fugitii. Daca se vor limpezii apele am sa intru sa va spun. Sper sa fie asa...

Va apreciez mult si va simt prietenele mele de la distanta.

Mama lui Dragos si a lui Victor

Imi pare tare rau ca ne parasesti ....
si ..nu stiu de ce..dar am un feeling ca in curind voi ajunge si eu in aceeasi situatie ..insa inca mai sper sa ma insel.

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Cit am slabit pina acum ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

MIKUL!!!!N-am uitat

Laura, Andy (07.04.2002) &Alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

babymom, Lidia

Oana

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Acum inainte de culcare am vazut ca a spart si la noi dintishor no.3 ..avem doi jos de la Paste si acum iese primul de sus

Nocom si multumim..felicitari ptr dintishor.

Claudinna ,Razvanel e un scump..in curand nu mai are nevoie de ajutor

Laura, Andy (07.04.2002) &Alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput