Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (158)
Raspunsuri - Pagina 5
mamidestefan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui 300 Hola!! Lidia, am citit aseara ca si Iza e bolnava. Ia o imbratisare si de-aici, ma tot gandesc la tin cat de greu trebuie sa iti fie. Ai luat pauza de la casuperdieta? Te descurcai oricum cu lapticul destl de bine, din ce am citit eu pe topicul vostru. de Anda Teodora din 10.10.2008 puiul meu dulce si mic Anda pozne in asteptarea Andei b de la bebe, blog... |
Nu am renuntat la superdieta..nu stiu de ce ai dedus asta....chiar imi pare mult mai usor de tinut acum..decit cu doi ani in urma..
cu lapticul stau destul de bine..cel putin asa imi pare mie..dar fac tot posibilul ca Izabella sa se obisnuiasca sa bea laptic si din bibe.
LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)
Cit am slabit pina acum ?
mamidestefan spune:
citat din mesajul lui babytza Offff Lidia cum sunt micutii ? Babytza si puiiValentina David Poze |
multumesc Rox..cu febra amindoi..azi au vomat ..amindoi..pe rind ..nu odata..
si noptile sunt din ce in ce mai albe pentru noi.
LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)
Cit am slabit pina acum ?
babytza spune:
citat din mesajul lui andy.p Acum inainte de culcare am vazut ca a spart si la noi dintishor no.3 ..avem doi jos de la Paste si acum iese primul de sus |
Felicitari !!!!
Nocom pe voi v-am felicitat de dintzoc ??? Felicitari !!!!!!
Babytza si puiiValentina David
Poze
andy.p spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mamidestefan
multumesc Rox..cu febra amindoi..azi au vomat ..amindoi..pe rind ..nu odata.. si noptile sunt din ce in ce mai albe pentru noi. LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006) Cit am slabit pina acum ? |
Lidia imi pare tare rau si ..sa dea DD sa treceti cat mai repede peste perioada asta urata.
Laura, Andy (07.04.2002) &Alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
andy.p spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui babytza
Felicitari !!!! Babytza si puiiValentina David Poze |
Multumim.Ce mai faceti?Cum e Valentina?
Alexia
Andrei
babytza spune:
Lidia imi pare tare tare rau Multa sanatate puilor si voua multa putere si rabdare sa treceti peste noptile albe si perioada asta grea Tati tau cum mai este ? Merge noul tratament ?
Laura e bine acum. Nu o mai doare burtica si nici nu a mai vomitat. Probabil de la ceva mancat mancat cu pofta,sau i s-a aplecat...nu stiu motivul , dar important e ca e bine si se distreaza cu tati acolo
Babytza si puiiValentina David
Poze
laureta spune:
Lidia multa sanatate la puiutzi.Tu cum esti?
andy.p
claudinna pupam mergatorul voinic
SEBI!
de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole
andy.p spune:
Roxana ma bucur ca e k si se distreaza
Laureta
Alexia
Andrei
claudinna spune:
Lidia, multa putere sa depasiti cat mai repede momentele astea
babymom, tot binele din lume! esti o persoana deosebita! te asteptam inapoi!
blog cu basca
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)