Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (158)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Apropo de istericale...fii+mea a fost cunoscuta de mic bebelus, cam isterica asa, CRED CA SEAMANA CU TATA SOCRU, caci cand il apuca nene il apuca.
Acum cand este bebe mare Kiki e dragalasa insa cu unele accese de furie nene, se tranteste pe spate cand o apuca...se arunca si of course ca a mai luat "actiune" cu diverse obiecte nu intodeauna foarte moi :(.
Eu cred ca o sa fiu mamica aia, al carei copil o bate pe strada...ca parca incepe sa ma si plezneasca cand o apuca.
In rest toate bune si frumoase...de abia am invatzat sa stam in funduletz mai mult timp...cu piciorusele inca nu fortam din cauza nucleilor in forma mica in solduri, le-om face noi pe toate usor.
In schimb ma rasplateste cu aplauze si imi face si cu mana, si si bate cuba la verticala...nu credeam ca poate sa invetze atat de repede.Si cine vine la noi...pac bagam ACTION..ia mami fa cu mana si face, ia mami bravo si aplauda...ce mai FATA MEA ESTE MODEL!!!

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratonelu
nausica...si lavida...si toate fetele. eu am un astfel de bebe...ca cel din grecia. de fapt, nu e bebe, e ditamai baietelu' de 10luni.

Carla, ai tot respectul meu.

Nausica si Ania
poze

"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

tatonelule mai tu ai fost in Gretzia???Si te dai lovita pe forumuri..cu munca cu alte alea

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

nikoliciule chiar mi-au lipsit glumitzele tale!!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)

poze cu noi poze DARIA

slabesc cu superdieta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ankussa spune:

Nikoliciule nu fuse saraca Tatonelu` cred ca Lavida a fost..sau ma insel...pupici Pisicutei

Khristin tu faci antireclama la pilule cu copiii tai frumosi, sunt superbi amandoi.

Nu sunt in forma azi, scriem si maine, va pupicesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

buna, buna!

seara asta am fost singurica cu Mihnea, am adormit cupilu si ma destrabalez
Tin sa raportez ca Mihnea a reusit sa se catere pe taburet!(cel pentru picioare de la poangul din ikea) S-a catarat ca o maimutica, fara prea mari eforturi. Pe canapea nu reuseste inca, ca e ceva mai inalta dar nu cred ca ii ia mult sa gaseasca o metoda
Si a inceput sa se invarta prin casa cu ante-.Imi cam sta inima in loc cand il vad ca se clatina sau ca ia viteza, dar deocamdata se descurca

Khristin -da, sunt destul de multe firme (si mari si mici) care au taiat din salarii. In unele cazuri s-au taiat doar bonurile de masa, mergand pana la un "discount la salariu" de 30%. Micsorarea salariului este posibila doar la firmele care nu trec integral salariul pe cartea de munca cred(dar sunt tare multe firme care dau banii in plic)

Lidia sper sa va faceti bine cat mai repede! Tatal tau cum e?

Luminita si Foarte bine stau hunii tai!

ma duc sa mananc pepene ca cina am sarit-o

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Buna seara.

Nikoliciule ma bucur ca ai scris..chiar ti-am simtit lipsa pe aici..si ma gandeam ca nu ati luat laptopul cu voi pe acolo. Karinutza.

Ratonelule de vreo 2-3 nopti te inteleg perfect..zic eu..Radu se trezeste din ora in ora noaptea..ne da de furca al 4-lea dintzisor..deci primii 3 nu stiu cand i-au iesit..nu tu febra..nu scaune moi..maraiala..rar...dar nevoie de tzitzi rau noaptea. Las ca sunt pe vine si la voi dinzisorii

Azi am fost la plimbare cu o mamica care ma intreaba daca mi-au venit rusii..si io nu..ca alaptez ..la greu. Iar ea ..vai...sa te duci la dr. la un control..ca nu e normal...la 9 luni. Sa va mai spun si faza tare? E si asistenta. Am ramas paf...Incercam sa-i spun ca e normal..ca e diferit de la femeie la femeie..frate sa ma duc la control

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)[/b]

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Suntem pe primul loooooccc!!!

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi
Ticker mami

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=7" target="_blank">Daca va place de mine, votati-ma! (giu1)

Mergi la inceput

Ada am citit subiectul initiat de tine.
Ce sa zic...in ultimele 2 saptamani..si Radu e nedezlipit de mine. Nu pot sa-l las deloc..cum ma vede ca plec..fie pana la baie..se pune pe plans..nu pot sa-l las nici maica-mii..plus ca striga dupa mine la greu..mama mia..mama mia..cum sa-l las ? mergem peste tot cu mami ..pana si la baie..asta e. Cred ca este o perioada care o sa treaca. Oricum, cum zicea si Dyanira de Andrei, si Radu e superrr mamos..dar mie mi-se pare o.k atata timp cat numai eu am stat cu el. Ma ajuta mult premergatorul..ca alearga cu el dupa mine..sau imi fac treaba langa el..iar in bucatarie sta in scaunul de masa si eu fac mancarica.
Cu doi insa cred ca este foarte greu

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Mergi la inceput

Bravo EDI!!!!!!!!!!!!!

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Mergi la inceput