Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (158)
Raspunsuri - Pagina 20
dyanira spune:
Carla
ce greu trebuie sa iti fie!!!
Andrei daca stau cu el nu plange acum o mai face ca ii ies maselele si e mai marait dar cand plange asa adevarat cu lacrimi eu intru in panica ca ma gandesc ca ceva nu e in regula cu el, eu sunt asa mai paranoia!!!
Oricum tot respectul pt tine daca poti in conditiile date sa mergi si la munca sa faci si mancare si curatenie, esti mmult peste ce pot eu sa fac!
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
ratonelu spune:
rox,,...deci,rasucesti cutitu in rana, dea?...(ref la faza cu dormitu')ghiniiiii
te "prinz" io la inghesuiala
laura, mama lui de dinti...sper sa iasa cat mai repede..sa nu va mai chinuie.
lidia, nu stiu sa-ti raspund...dar va doresc multa sanatate
ada, nausica

ce-aveti , domle', cu cochii...sunteti mortale..cum povestiti.
andy_g,dyanira,kristin,sabinel
anca
klemi,pai stiu ..ca ne-ati promis..marea cu sarea...a se citi "un dinte...dar vad c-ati lasat-o moarta!
fa livrarea mai repede si nu ma mai plang in fiecare zi.
ratonelu spune:
claudina, daca ma intrebi pe mine...io, o foarte mare vulpe ce n-ajunge....raspund:"da, daca esti senioara, esti batrana"![]()
![]()
glumesc,da ?
rox..moama sarmanii vecini, oricum, bine ca s-a rezolvat cu bine! doamne fereste!
la multe lunite pentru VLAD, VLAD, VLAD, ERIK, ELENA!

chiar, de freshnana..mai stie cineva ceva? multe fete n-au mai scris.
ratonelu spune:
cosmy,eu am pus un strop de zahar..stiu c-o sa iau rosii si alte legume...in cap!
anamona, bravooosss!!!!! felicitari pt primu dinte!(ce-o mai fi si ala

)
ratonelu spune:
julax, va primim si pe voi, ok.
in leg cu urarea...am vazut-o abia azi....altfel, cu siguranta...
asa era!
dyanira...cu gatitu..nu sunt o giuliana..nici pe departe.adik eu-s mai bombita in bucatarie, recunosc. am noroc ca soata e un mare carnivor..si-l pacalesc repede c-o bucata in tigaie...iar pt terorist...imi fac eu timp.
oricum, mai greu imi eset, ca mama...ca nu reusesc sa-l fac ...sa nu mai planga....mai ales ca eu stau mai putin cu el.
uneori(mai mereu
)plange de vreau sa-l iau din bratele lu taica-su...asta ma doare mai rau.
dar , trece si asta.se face el mai mare...si-o sa ma iubeasca si pe mine la fel.

in fiecare zi ma plang, pe cuv.
dyanira, oricum, as vrea sa fie si de mine asa...dependent cum spui tu.
ratonelu spune:
rox-cd
lumi, trebuie sa ai multa putere ..pt huni.
nerantula
nu mai stiu de cine sa zic...acum
cristina,andreea...toate fetekle
ram....sper ca v-ati mai acomodat cu programul
gata, au venit...baietii sa ma ia!
intru schimbu 2...si 3, cum o vrea teroristu.
o seara betoneasa...va doresc!
angelynna82 spune:
Nu o las sa planga decat in anumite cazuri cand e vorba de mancare sau diferite chestii, dar oricum cu ea sta sora mea sau mama sau tacsu
Adoarme numai leganata sau in carut afara…de cateva ori a dormit neleganata
Carla nu stiu cum faci fata..serviciu…bebe…nopti mai mult nedormite, uite niste
ici de la noi
Pentru maine ii fac mancare de fasole pastai cu rosii si pui
fericita de
Crina Alexandra
Crinul Meu
Iunie 2009
Crina
angelynna82 spune:
Lumi felicitari pentru bilant mamico, multi
ici hunilor si tie
fericita de
Crina Alexandra
Crinul Meu
Iunie 2009
Crina
nikolici spune:
REMEMBER ME???
Noi ne-am refugiat la munte, cred ca pentru toata luna iulie...unde e racoare da...e mancare facuta de cineva...e di toati...avim di toati :).Buni noastra ne face toate poftele, numa sa stam aici...si stam caci la Bucale arde nene soarele si imbecilul de vecin de deasupra, deja are 7 luni de cand sparge in casa...sparge i as capul eu de porc mistretz si cretin.M-am eliberat!
In rest am citit si eu ...si scriu din ce-mi aduc aminte, caci memoria mea este in vacantza acum.
Legat de greutate...Karina are 7400 gr,la 9 luni, asa ca sa nu mai aud ca va plangeti cu greutati peste 8 kg...DEA???
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
lavida spune:
ratonelu, sa nu crezi cumva ca fiica-mea e vreo sfanta si ca nu plange... dimpotriva, e o super mamoasa si eu reusesc sa fac o ciorba in 2 zile (exagerez un pic
) din cauza ca ea vrea sa stau tot timpul langa ea, sa o iau in brate si sa o plimb, sa ne jucam impreuna. In premergator nu sta mai mult de 10-15 minute si pe urma vine langa mine si incepe sa ma traga de pantaloni si sa maraie sau sa planga daca nu o iau in brate. Eu si la baie o iau cu mine si o pun pe covoras pana imi fac eu treaba.
Dar na, eu am interpretat ca bebicul din grecia era chiar de neimpacat, indiferent ce i se facea....
Ratusca mea lav1 si lavi2 e aici http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=8
mamica de Eliza (24.09.2008)