Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (158)
Raspunsuri - Pagina 22
Nerantula spune:
Bravoooooo, Eeeeeeediiiiiiii !!!! 
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=7" target="_blank">Votati leusorul Iedi! (giu1)
andy_galro spune:
Go Ediiiii, go!!!!!
de
Andrei Petru(18.08.2008)
Asa creste strumfi
You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones
Nerantula spune:
Am si eu 2 intrebari:
1. Ati luat tricicleta boboceilor? De care? De unde?
2. Unde organizati petrecerea de mot? (pentru cele care nu locuiti la casa
) Noi vom avea vreo 15 familii, plus multi copilasi, in apartament nu merge ... unde?
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=7" target="_blank">Votati leusorul Iedi! (giu1)
andy_galro spune:
nerantula chiar acum ma uitam la triciclete si am dat de anuntul tau
...e foarte faina...ai vandut-o? e prea mare?
de
Andrei Petru(18.08.2008)
Asa creste strumfi
You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones
Nerantula spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andy_galro nerantula chiar acum ma uitam la triciclete si am dat de anuntul tau |
Nu am vandut-o, am vorbit cu vanzatorul, care e din Constanta, vine el joi sa i-o dau inapoi ... Gruia nu ajunge cu picioarele la suport si nu il pot lasa asa. E fain ca are manerul ala cu chestii (rucsacel, suport, cutiuta), insa merge mai bine dupa 1 an, cand e mai inalt copilul.
mamidestefan spune:

Multumesc pentru ajutor 

.
Am marit doza de remediu..s-au mai bine zis ..i-o dau mai des..si se pare ca incep sa se mai rareasca episoadele de febra..si de agitatie maxima..la Izabella. Amreusit sa o fac sa bea ceai pina la urma..fara sa il mai verse..
Inca stau cu inima strinsa
...daca va reusi sa treaca peste viroza asta cumplita..fara nici un antibiotic..
si mai nou ..a inceput sa aiba si tati simptomele clasice..dupa 2 nopti de plimbat printzesa ..ca sa doarma..se pare sa a reusit sa ia virusul.
LIDIA
de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)
Cit am slabit pina acum ?