Oradea * (45)
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
moni_or spune:
GABI, pe fisa de vaccinare scrie ca intre 12 si 15 luni se face, dar se pare ca aici in oradea mai nou se face concomitent... Nici mie nu mi se pare normal sa bagi atatia virusi dintr-o data intr-un copil asa mic, dar de, am de ales? Nu peste tot e asa, alte mamici de la clubul scutecelor spuneau ca il fac la interval de o saptamana sau chiar o luna.
Monica, mami de Luca
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
cristina22 spune:
Moni-in tot raul e si un bine, macar nu-l inteapa de 2x.Andrei, pe la 1 an refuza sa intre in cabinetul medicului.
Ati scapat de febra?
cristina si Andrei
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."
moni_or spune:
SIMI, distractie placuta!
CRIS, ba il inteapa, ca DTP=ul e in picior iar priorixul in manuta. Am scapat de febra, mai suntem inca la regim si acum ii apar bubite de la priorix, ne-a spus ca intre a 5-a si a 7-a zi o sa-i apara ca si cum ar avea rubeola sau rujeola, saracutul e tot pistruiat pe corp, speram sa treaca repede. Si oricum avem si necazul cu maselele care cresc si-l chinuie, dragii de ei, de mici cat sufera ei, ti se rupe sufletul...
Monica, mami de Luca
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)
Gabi_K spune:
daca tot ne laudam cu dintii, raportam primul dinte cazut fara ajutorul dr-ului!!! Deja se clatina de vreo luna, am incasat cadoul de la zana maseluta de muuuult, si in sfarsit Lili si-a strans destul curaj sa-si scoata dintisorul
Primii doi dinti au fost scosi la stoma, deci e maaare premiera, e tare mandra fata
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
moni_or spune:
Felicitari Lilikai!!!
Monica, mami de Luca
Mercedes spune:
Vad ca azi n ati avut chef de vorba! ce se mai aude de intalneala noastra ne intalnim la o inghetata acum vara ori o lasam mai incolo la o cioco calda, ce spuneti?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/marius/marius.jpg)
marius spune:
prefer inghetata
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
cristina22 spune:
hai Merce, ca mai este pana la cioco calda...la inghetata cu noi!!!!
Edit sa-l pup special pe Luca.
Offf... Moni, cum sunteti?
cristina si Andrei
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."
andy.p spune:
Cris da esti matinala rau
Moni sper ca sunteti mai bine,eu m-am gandit si voi vb cu dr mea ,n-am de gand sa-i fac doua vaccinari la 1an,nu ma poate obliga asa ca una in sept si una in octombrie.Tu i-ai facut Prevenar lu Luca?
Mercedes prefer inghetata...nu ca nu-mi place ciocolata calda,da sper sa tina vara cat de mult.
GAbifelicitari ptr dinte..o curajoasa ce mai.
Laura, Andy (07.04.2002) &
Alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei