Oradea * (45)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Ce tort frumos a avut finutul! La multi ani!
In seara asta am iesit cu nepotica, de cand m-a vazut nonstop a vrut numai cu mine, cu toate ca era si cu parintii si cu bunica. Nu stiti voi ce stie sa se cuibareasca in bratele mele, sa ma imbratiseze...
Peste tot ma ia de mana si ma duce unde vrea ea. Odata intrata in jocul ei n-ai cum sa scapi.
De miercuri dupa-masa am sa merg cu ea in sat si sunt convinsa ca si acolo voi fi principala ei partenera de joaca. E o dulcica si nu pot fi decat fericita ca ma iubeste. Dar si eu pe ea, din prima secunda de viata.

Cum e Luca? Sper ca ati scapat de febra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

'neatza!
Simi-Andrei era si este topit dupa fratele meu.De cand s-a nascut Andrei pana la aproape 4 ani, venea in fiecare dimineata inainte de serviciu sa-si vada nepotul.Asta pana i s-a nascut propriul copil.Eii, apoi nu a mai avut vreme.Stiu ca il iubeste si iubirea e reciproca, dar nu mai sunt la fel de apropiati, ca nu au cum.

Daria-faine poze.Daca tu ai fost animatoare, ma gandesc de ce esti obosita.Bine ca ai avut nervi

O zi faina!

ps:scriu de vreo ora la msj asta

cristina si Andrei

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Dragelor, multumesc mult de intrebarile legate de Luca. Raportam prima noapte fara febra de vineri incolo, sper sa nici nu mai revina. D-rita a zis ca a facut enterocolita, eu am indoielile mele, ca nu a avut toate simptomele, clar a fost si ceva intestinal dar febra nu stiu daca de la aia a fost, oricum si organismul probabil era slabit de la 2 vaccinuri, cine stie... Ideea e ca acum e mai bine, ieri noapte si ziua de ieri au fost cele mai grele, saracul era asa lesinat, a tot dormit, cand era treaz nimic nu era bine, plangea din orice, nu vrea sa manance (trebuie sa mancam mancare de regim, bleah), nu vrea sa bea decat lapte (de care n-ar fi voie, dar decat nimic...), nu stiu cum sa ii dau prafurile de Hidrasec si Biotics Baby, ca ar trebui baute dintr-una dar el nu bea apa multa deodata, nici in mancare nu pot sa le pun ca mananca cat o vrabiuta...

STITI PE CINEVA IN ORADEA CARE ARE NEVOIE DE LAPTE NAN 2 HA?? IL DAU GRATIS. Am luat ieri o cutie, ca d-rita a zis ca HA e fara lactoza, la farmacie au zis la fel, de fapt nu e asa, HN ne-ar fi trebuit, dar oricum ideea e ca Luca nu vrea sa-l bea, iar daca l-am deschis nu mai pot sa-l tin nu stiu cat.

MERCE stiu ca nu e bine Novocalmin, de aia parca aveam un cutit in inima cand vedeam ca numai cu ala ii trece, oricum deja eram hotarata ca mai bine fac impachetari si alte leacuri babesti decat sa-i mai dau, dar noaptea asta din fericire n-a mai facut febra. Oricum, citisem pe internet ca in general nu e bine sa-l infunzi cu antitermice ca ii slabeste maduva osoasa si in timp e risc de cancer, sa mor cand am citit

LAURA, cum e Andy?

DARIA, am vazut pozele de la Suncuius, atata e de frumoasa Giulika ta, o frumusete exotica, nici nu stiu cum sa zic, fotomodel o faci cand va fi mare, clar, macar asa, de hobby. Foarte frumos si tortul verisorului.

SIMI, concediu placut sa ai! Draga de Maria, si eu sunt convinsa ca copiii oricat de mici, simt cand sunt iubiti si simt cand e bun omul... Distractie placuta la tara si la joaca!

Monica, mami de Luca

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Salutare.
Trece vara si noi n-am mancat o inghetata

Moni, pe Giulia o pacaleam la nevoie cu sucul de morcovi+portocale + ce avea de luat, la setea de dupa somnul de dupa-masa cand inca nu realiza ce se petrece cu adevarat in alea 20 ml de suc

Laura, voi cum sunteti azi ?

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Va scriu repde dupa calc.lu fratello...suntem bine,n-am fost la film,ni s-a explicat ca daca nu sunt simptome specifice sa nu ne facem griji..ei eu inca sunt cu imima cat un purice si-l tot verific.

Crisici speciali.

Daria vazut pozele,v-ati distrat si cred ca tu ai fost sufletul petrecerii,Giulia e o frumoasa ,iar tortul

Monima bucur ca sunteti mai bine,mi-e groaza si mie de vaccinul de un an.De ce ati facut 2?Asa trebuie?

Mercedes

Simi concediu placut.

Fuuug ca ma streseaza cineva
Va .

Laura, Andy (07.04.2002) &Alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

LAURA, da, 2 se fac la 1 an, unul e DTP-ul obisnuit care se da si la 2,4 si 6 luni, iar celalalt e Priorixul (fostul ROR) contra rujeolei, oreionului si rubeolei. Ma bucur ca e bine Andy

Monica, mami de Luca

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

V-am zis acu o saptamana de Atonik, substanta de inradacinare pt plante. Va spun ca face minuni! Dupa o saptamana am la majoritatea frunzulitelor de violete radacini. In mod normal trebuia sa astept 3-4 saptamani dupa o frunzulita sa dea radacini si cateodata mai si putrezea in paharelul cu apa.
Merita!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

hop si eu repede... ca mai am doua zile foarte tari, dupa aceea sper sa mai si pot respira un pic.
Multa sanatate bolnaviorilor!
Moni, priorixul nu la 14-15 luni se face? Ca pe vremea lui Lili asa era inca schema, antirujeolicul (sau priorixul la cerere) nu se facea in acelasi timp cu dtp-ul.
Mai revin, pupici la toti

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata si din Bors.
Cum sunteti azi ?
Care pe unde umblati ?

Siminel, faci poze la flori ?

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Tocmai mi-am facut bagajele si in cateva ore plecam. Daria - poze cu floricele, dupa ce ma intorc, daca rezista plantele pana atunci, udate de ai mei.
Va pup pe toti si va doresc o saptamana buna.

Mergi la inceput