Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(17)
Raspunsuri - Pagina 8
MayanMistica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui guzelnico Mayan, nu te necaji asa repede. Incearca sa-l intelegi si pe el. E clar ca nu vrea sa dea ochii cu fosti membrii de familie, ca vrea sa evite orice privire chiorasa din partea fostei tale soacre sau eventuale intrebari/ discutii etc. Ia-l cu binisoru', fii diplomata. 1. In privinta ecografiei, stabileste in ce oras vrei s-o faci, intereseaza-te din timp daca exista clinica/ cabinet dotate cu ecograf, noteaza-ti nr de telefon si cand ajungi acolo, dai telefon, te programezi si tragi o fuguta. Nu dureaza o vesnicie o ecografie. 2. In ceea ce priveste "vizita", nu mai deschide subiectul pana ajungi in fata blocului. Acolo, gasesti tu motive- nu e gata fetita, trebuie s-o ajuti fetita cu bagajul (ca doar n-o sa lasi un copil sa-si tarasca valijoara pe scari)- si urcati/ urci doar tu (nu insista, daca nu vrea sa vina M. Vorbesti ce ai de vorbit cu bunica si gata, toata lumea e fericita si pregatita de vacanta. |
Draga Guzel , problema nu cred sa fi fost din cauza de dat ochii , plus ca eu dau ochi la every doua saptamani cu fosta lui , deci si el ar putea sa faca compromisul.
Daca nu vrea sa urce e treaba lui , nu il oblig ..poate sa stea in masina sa ma astepte.Da el nici la ai mei macar o jumatate de ora nu parea sa vrea sa mearga.Ca , n-are timp.
I-am zis ca poate sa faca si crize , chit ca ma intorc cu avionul singura ..da la naiba , ajung in Romania si sa n-apuc sa-mi vad macar tatal?!Asta poate sa si-o stearga bine din creier .
De orase habar n-am , era vorba sa ajungem la Sovata ...poate acolo sa aiba vre-o clinica ceva.
guzelnico spune:
Heei, ia-l cu binisoru'. Explica-i ca tatal tau e singurul parinte care ti-a ramas, ca in RO nu vii toata ziua buna ziua si ca, atunci cand se iveste ocazia, trebuie sa-ti faci timp sa petreci cateva ore si cu familia ta.
Pastreaza un ton calm si cald!
MayanMistica spune:
Fata , cand s-a impartit diplomatia cred ca ai fost prima in rand.Tu trebuia sa faci cariera in acest sens , si zau daca am mai fi avut razboaie sau alte probleme in lume.
Cu tine , lumea ar fi fost cu mult mai buna , mai linistita , mai deosebita.
Te admir , sa stii pentru calmul si inteligenta de care dai dovada.
guzelnico spune:
Multumesc, Mayan, hai ca acum imi cresc cornitele.
Stii, uneori, nu as numi-o diplomatie, ci mani****re. Sotu' meu zice ca ar trebui sa scriu o carte in sensul asta. Cateodata, ma mir si io de mine. Da' daca da rezultate, ce sa fac, sa renunt?!?!
soricica spune:
,
nici pc-ul meu nu merge cum vreau eu.
nico, trece ma si pe mine in listuta cu concedii.eu o sa pun si din grecia si din austria si praga.trebuie doar sa reusesc sa le pun de acasa , ca de la birou nu se poate.
in rest, toate bune si frumoase la mine.
azi la 18.30 fac a doua injectie si am mari sperante pentru vineri la ecografie.
va pup pe toate
MayanMistica spune:
Fete dragi tocmai am sunat la o clinica de aici Kinderwens centrum ptr a programa o intalnire in vederea aparitiei unui bebe.
Sa vedem ce minuni se vor face ....
Pe 10 sept avem prima intrevedere.