Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(17)
Raspunsuri - Pagina 9
guzelnico spune:
Ai vazut, Mayan- dulcico, ca se poate si cu calm.
Gata, aproape ai rezolvat un "obstacol". Eco din RO a devenit acum floare-la-ureche. Ti-ai intrat in mana la programari.
Hai, mai bine, sa sarbatorim cele 2 stelute aurii nou- primite de tine!
MayanMistica spune:
Da , am rezolvat pe naiba.Asta e clinica privata , care sper sa pot acoperi costurile cu asigurarea pe care o am aici.
Dar eu tot vreau sa fac o eco ptr stomacul meu cel cu probleme si un control ginecologic .Aici nu se fac controale de rutina , ci musai daca crapi.
Eu acasa imi faceam analize la 1 an si control la gineco la fiecare 6 luni.
MayanMistica spune:
sper sa facem ceva la clinica asta , sa iasa macar de un bebe.
tipa de acolo m-a intrebat : partenerul dvs e femeie sau barbat?!
E barbat , doamna ..cel putin asa scrie in certificatul de nastere ,ii zic ...
MayanMistica spune:
stai putin ca ieri cand am sunat , alta tipa imi zice:
-daca doriti donator de sperma sa stiti ca sunt alte costuri.
doamna , daca sperma partenerului meu nu e buna , eu alta nu vreau , deci iese din calcul.
Imi venea sa ii zic: as dori sperma de la Keanu Reeves ..aveti?!
guzelnico spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MayanMistica sper sa facem ceva la clinica asta , sa iasa macar de un bebe. tipa de acolo m-a intrebat : partenerul dvs e femeie sau barbat?! E barbat , doamna ..cel putin asa scrie in certificatul de nastere ,ii zic ... |
Doar atat i-ai zis?! Nu ai anuntat-o ca la consultatie mergeti impreuna si ii dai posibilitatea sa-l controleze sau macar sa-l vizioneze?
babyblue spune:
galli
iti tin pumnii pt IA din 30 iulie.
hai sa-ti pove ce acte am avut eu nevoie:
-ca analize: HIV, VDRL, agHBS (hepatita B), Ac anti HVC (hepatita C) si eu si sotul.de astea m=au intrebat in mod explicit in dimineata inseminarii!!! eu am mai facut si altele, precum toxoplasma, citomegalus virus, tiroida etc, aveam un intreg dosar.
- spermograme, testosteron liber, fsh, lh pt sot
- spermo cultura
- cultura din secretie uretrala,etc
- test panaicolau, secretie vaginala, urocultura, test pt clamydia, ureaplasma, micoplasma
- eu am facut tone de ecografii. in diverse zile, din a 9-a de CM pentru ca facand IA pe ciclu natural am asteptat sa-mi creasca foliculii, prin ziua 14 cand am fost programata, aveam doar 2 foliculi de 17 mm si nu a fost bine, am facut in ziua 16 si 17.
eu am facut la spitalul Giulesti si mi-a facut proful B.Marinescu impreuna cu Dr.Moisa.
am facut dubla IA si m-a costat 4 mil taxa, 2 in prima zi, 2 in a doua zi. in plus am dat si la medici cate 3 mil la fiecare. nu stiu dc e corect,dar asa am gandit noi.sper sa fi fost multumiti. nu mi-a placut de dr. moisa, mi s-a parut cam ciufuta, si cam zbiera pe acolo, dar pana la urma a fost ok.
luni dimineata ne-am dus la ora 8. se face o fisa, iti cere dosarul de analize si noteaza tot in fisa.sotului i-a dat un borcan si o cheie si l-a trimis la o camaruta jalnica unde s-a zbatut sa dea niste gigei.
mie mi-a dat un supozitor cu un antispastic.
se ia sperma sotului, se scrie pe ea numele tau ca femeie. si o duce la preparat la laborator.
in cam 40 de minute, poate si mai putin, te cheama, te suie pe masa si aduce sperma intr-un fel de canula. iti baga ceva (care doare naspa rau) ca sa tina vaginul dilatat si apoi simti o intepatura pana in buric (pe mine azi m-a durut infernal de tare, dar am vazut alte fete ca n-au zis nimic), si apoi o senzatie de durere,de cam cateva secunde cat iti baga sperma cu forta in uter.pe mine m-a durut execrabil azi, de-mi venea sa plang, ma durea si ovarul, dar dr. moisa a concluzionat ca doar pt ca ovulez.cika.
te lasa pe masa cam 4-5 minute, apoi esti libera sa pleci si sa revii a doua zi, dc faci IAD. dc nu, te duci aks si eventual stai in pat.mie mi-au zis sa fac ce vreau sa ma port normal, dar pe mine m-a cam durut, aveam un fel de spasme/crampe in uter cam juma de ora, o ora. apoi m-am linistit. eu sunt f rea de durere, dar am vazut fete care au plecat destul de calme de acolo.
apoi eu m-am dus la serviciu si a fost ok.
e cam nasol sa faci doua la rand, nu e ceva placut. nu stiu cu ce sa zic ca seamana. dar majoritatea fetelor care erau acolo,n-au aratat durere prea mare!
aaa cu o seara inainte de IA o sa iti dea sa-ti faci o injectie cu pregnyl.
in maxim 2 ore ai terminat treaba. apoi eu m-am simtit balonata vreo 2 ore dar nu stiu dc de la IA sau nu.eu sunt si anxioasa si emotiva si poate de asta.
nu e cazul sa-ti fie frica deloc. IA in sine dureaza 1 minut.maxim.
_
Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....
soricica spune:
pe mine, prima IA nu m-a durut deloc(de fapt procedura in sine).
tot 2 zile am fost si eu.
insa durerile foarte mari le-am avut seara cand simteam ca mi se sparg mii de balonase in stomac, ca niste bule care se umla si apoi se sparg.
am avut 3 fol babani, pe ov stang unu de 20, si ov drept 1 de 21 si 1 de 19.
dr de atunci s-a mirat f mult ca nu s-a prins.mi-a zis ca am raspuns cel mai bine dintre paciente in perd aia...
acum am inceput-o pe a doua, sa vedem ce o sa iasa.
la prima stimularea a fost cu ovamit si gonal f, iar acum am menopur.
va pup pe toate.
nico, sapt viitoare vii in tara?