Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(17)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

neata fetele!
eu ma pun pe invatat!asa ca..va pupacesc si va doresc o zi frumoasa!
guze-ai pm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Ada, Ancamac, Menics, sa inteleg eu ca se lasa cu o intalnire la CJ? Daca da, sa faceti poze si sa ne povestiti!

Daca reusim sa organizam intalniri, vom deschide un subiect special la "Evenimentele comunitatii", cu poze, impresii, ganduri etc.

Lista cu "deplasarile":
Soricica- a fost in Grecia, Austria si Praga; asteptam poze
Amy- a fost in Grecia; asteptam poze
Mona- este deja in RO
BlueFlower- se plimba prin Roma
Mayan- pleaca sambata spre RO
Menics- va merge la CJ
Ancamac- va petrece CO in RO
Lyly_mar- pe 1 aug pleaca la Salzburg
Sorinake- la inceputul lunii aug, shopping in Istanbul

Mergi la inceput

Micomic, Ada, Simonia ne dati vesti interesante? Hai ca abia astept sa mai adaug o graviduta in lista.

Simonia, nu ne-ai povestit cum a decurs botezul.
Lumy, ti-ai ales destinatia pt CO? Sa completez lista cu deplasari.

Dupa cum ati vazut, m-am tacanit de tot. Intocmesc liste, peste liste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumy_Clt spune:

bau,

finii nu de dar au comentat....ci cica dc stiau ca o facem din obligatie, mai bine nu ii cununam...mama ei de treaba, dar de unde obligatia??? ca eu am facut'o de placere si nu din obligatie, pt ca asa ceva nu exista .....ea e o colega de serviciu... nici cum finii botezati de ai mei sau de socrii.. s'au legat de tot felul de rahaturi...ca cica noi la nunta am fost suparati, ca la ceilalti fini am fost altfel si tot asa, pai cum naiba sa fiu suparata, cand am dansat de am facut febra musculara??? intr'adevar eu cand rad si stiu ca se fac poze, evit sa imi arat dintii, nu ca ar fi strambi sau ceva, dar gurita mea e cam mare, si la propriu si la figurat...
si faza care ne'a pus noua capac, e ca hotelul la care ne'a cazat, desi noi insistasem sa ne rezervam si sa ne platim singuri era varza...pana la urma urmei meritam si noi conditii decente...nu credeti... adica totusi..si de familia ei nu a fost tocmai multumita... probabil nu ne dorea pe noi ca nasi, ci pe sora ei... pai ei au venit si ne'au cerut noua sa fim nasi.. si le'am explicat ca o vrem si ca o sa fie din placere, dar tb sa ne inteleaga ca noi nu suntem tocmai linistiti... alergatura cu casa nu e tocmai floare la ureche si nu e tocmai ieftin..
oricum intre noi nu o sa mai fie niciodata ceea ce a fost... dupa ce ne'au zis la telefon... nu are cum...

fug...tre sa sterg orice urma ca am stat pe net

Never say never!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumy_Clt spune:

Citat:
citat din mesajul lui guzelnico

Micomic, Ada, Simonia ne dati vesti interesante? Hai ca abia astept sa mai adaug o graviduta in lista.

Simonia, nu ne-ai povestit cum a decurs botezul.
Lumy, ti-ai ales destinatia pt CO? Sa completez lista cu deplasari.

Dupa cum ati vazut, m-am tacanit de tot. Intocmesc liste, peste liste.

boh..destinatia de concediu..mai nimic, ca suntem cu casa, am stabilit cu soata sa isi ia niste deplasari si sa mergem de bezmetici prin tara, undeva probabil la jumatatea lui august cand se intoarce colega mea din concediu...
speram sa ajungem un pic prin Grecia in toamna, dar de... sunt cam multe de facut... inclusiv vreo 3 nunti din care una a lu frate'miu..
deci cand o sa stiu ceva sigur o sa ma inscriu pe listuta

Never say never!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MayanMistica spune:

Eu NU plec in concediu , mai degraba merg pe unde vrea al meu iubit.M-am enervat groaznic aseara cand i-am zis ca , daca nu apuc sa fac aici nici o ecografie abdominala , as vrea sa fac una in Romania.La care lui i s-a pus in dos , ca ce ..noi avem timp de ecografii?
Pai avem , n-avem daca doctorul asta nu-si misca fundul sa-mi dea o trimitere ...ca aici intai mori si apoi te trateaza o sa fac acasa.
Zic: cand mergem sa luam fata as vrea sa vb putin cu bunicasa.Pai de unde timp? Frate cat urc sus , beau o cafea si vorbesc putin.
Nuuuuu ca nu urcam ..Pai de unde o iau ? Din strada ?!!
Fetelor , asta e dus rau cu capu',...sincer.

Mergi la inceput

Mergi la inceput

va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

nu am fost inca la botez,
testul este negativ, iar musafirii nedoriti fac fite si nu apar.
asta e!

Mergi la inceput

Mayan, nu te necaji asa repede. Incearca sa-l intelegi si pe el. E clar ca nu vrea sa dea ochii cu fosti membrii de familie, ca vrea sa evite orice privire chiorasa din partea fostei tale soacre sau eventuale intrebari/ discutii etc. Ia-l cu binisoru', fii diplomata.
1. In privinta ecografiei, stabileste in ce oras vrei s-o faci, intereseaza-te din timp daca exista clinica/ cabinet dotate cu ecograf, noteaza-ti nr de telefon si cand ajungi acolo, dai telefon, te programezi si tragi o fuguta. Nu dureaza o vesnicie o ecografie.
2. In ceea ce priveste "vizita", nu mai deschide subiectul pana ajungi in fata blocului. Acolo, gasesti tu motive- nu e gata fetita, trebuie s-o ajuti fetita cu bagajul (ca doar n-o sa lasi un copil sa-si tarasca valijoara pe scari)- si urcati/ urci doar tu (nu insista, daca nu vrea sa vina M. Vorbesti ce ai de vorbit cu bunica si gata, toata lumea e fericita si pregatita de vacanta.

Mergi la inceput