Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(17)
Raspunsuri - Pagina 6
menics spune:
mai galli dar nu m-ai pasuit deloc...
hai spor la treaba, am bulibasit un pic neamurile sper ca nu s-a suparat mona ca am facut-o cu finii lui lumi
ati scris mult, iar creierasul meu nu a facut fata...
nu mayan se pregatea de venirea in romania?
ei scuze... sunt si la ovulatie... ma intelegeti sper, cred ca mi-am ovulat si neuronul fuctional...
aseara am admirat un apus de soare minunat pe malul lacului ...la o terasa, era asa de bine... hmm
http://tt.lilypie.com/kP5vp3.png
Manu
galliciana spune:
nu l-am luat f des, si nu mi*-a fost rau decat in prima luna.
vad ca acum, cum il iau, mi-e rau de mor.
l-am luat la 17, la 20 la fel,
ma gandesc azi sa il iau acum.
oare cum o fi?
pupici la gagici!!!
astept inca o minune in viata mea!!!
MayanMistica spune:
Fete dragi pc-ul meu nu stiu ce naiba are , cum dau sa editez mesaj aici cum se duce naibii conexia.Vad ca e a treia oara cand se intampla.De aceea scriu de pe pc-ul lui M.
Adevarul e ca de vre-o luna merge rau , se opreste din nimic , nici winampul nu-l pot tine mai mult de 5 min deschis ptr ca se blocheaza.Dupa ce ne vom muta sper sa-mi ia un laptop ...ca nu mai vreau pc obisnuit
Ma duc sa fac o cafea si vin sa recuperez la scris.
galliciana spune:
nu are nimic, menics, noi te iubim cu bulibaseli cu tot!
pupici la gagici!!
babyblue spune:
neatza fetelor!
m-am intors de la a doua runda de IA.
m-am durut nasol de tot...nu stiu de ce.cred ca am eu prag de durere mai jos. doctorita moisa zicea ca ar fi de la ovulatie...m-as mira...
acum ramane sa astept..
ma declar ziua 17 de CM si ultima zi de IAD...sau nu stiu cum sa zic..a 2-a zi de la inceperea IA.
ce ar trebui sa simt de acum incepand?
va pup pe toate: anca,galli, menics,mona,ada,guze, uratica, lumy,soricica, etc...
_
Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....
babyblue spune:
a si inca ceva.. sotului nu i-au mai gasit decat 1 mil de .ieri au fost 8 mil..nu e cam mare diferenta?
_
galliciana spune:
babyblue, ce iti face? ce acte iti treb, ce sfaturi dai tu aicea, la mama ta???
babyblue spune:
Citat: |
citat din mesajul lui galliciana babyblue, ce iti face? ce acte iti treb, ce sfaturi dai tu aicea, la mama ta??? astept inca o minune in viata mea!!! |
galli, nu inteleg ce ma intrebi....mai zi-mi o data...sunt cam bulversata de cap..
_
guzelnico spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babyblue a si inca ceva.. sotului nu i-au mai gasit decat 1 mil de .ieri au fost 8 mil..nu e cam mare diferenta? |
Vezi, daca nu te-ai mai dus cu el? Ce stie asistenta? Habar n-are! O fi fost de la emotii, dar e ok. Si apoi, daca nu l-a inspirat nimc acolo,in camaruta ... o revista, un DVD.
Al meu sot a fost la o gigelograma in RO, la o clinica privata, aveau doar reviste. In TR a fost la un lab privat, mi-a spus ca aveau doar un singur film, si acela fff vechi. M-am amuzat, ce vroia sa gaseasca acolo, o intreaga DVD-oteca?! La clinica unde facem FIV, mi-a povestit ca exista un fotoliu comod iar asistentul (nu asistenta) care il conduce ii inmaneaza borcanelu si ... telecomanda. Am observat io ca la clinica sta mai mult...